Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την δεύτερη γενιά του SmartBand ανακοίνωσε η Sony, χωρίς μάλιστα σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση και στην αισθητική (έχει διαφορετικό κούμπωμα πάντως), αλλά και με μία σημαντική προσθήκη, τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών.

Κατά τα άλλα, το SmartBand 2 κάνει ακριβώς ότι και το πρωτότυπο, δηλαδή παρακολουθεί την πορεία της φυσικής κατάστασης του κατόχου του, τις ασκήσεις και άλλα δεδομένα σε συνδυασμό με το Lifelog app (αποθηκεύει δεδομένα τοποθεσίας για συγκεκριμένες δραστηριότητες, ενώ επιπλέον παρακολουθεί τις συνήθειες σας στον ύπνο, σας ειδοποιεί αν ξεχάσατε το κινητό σας κ.ά). Αν και απουσιάζει η οθόνη, μπορεί να σας ειδοποιεί για κλήσεις, μηνύματα ή άλλα δεδομένα, χάρη στην ύπαρξη ενός LED και της δόνησης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο με τιμή περίπου €119 σε διάφορα χρώματα (white, black, pink, indigo).

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

πραγματικα οτι πιο Lame εχω δει σε διαφημιση. "ο πολυ μου αρεσε ο τυπος κοιτα ποσους κτυπους καρδιας εχω" ημαρτον. 

ακομα κ αυτο που παραπονιεται οταν απομακρυνεται απο το τηλεφωνο , χρησιμο δεν λεω αλλα δε θα μπορεις να κανεις λιγα βηματα μακρυα απο το τηλεφωνο οπου και να σαι. θα σου χρησιμευσει μια φορα και θα σου σπασει τα νευρα 100

Δημοσ.

Αν το βγάλουν και με λουκέτο για να μην μπορείς να το αφερεις θα ναι το αγαπημένο προϊόν της ελληνίδας μάνας και της κοπέλας μου. Άντε μετά να σε πάρει και να της πεις ότι δεν το ακουγες. Χαχα ρε μάγκες ας χάσουμε και καμιά κλήση. Πόσο σημντικη παίζει να ναι. Άσε που ουτοσι Άλις πόσοι από εμάς τους ινσομνιακιδες αφήνουμε το κινητό από τα χερια

Δημοσ.

1η φορά που Sony wearable έχει καρδιακο σφυγμο. Άρα το επόμενο smartwatch της μάλλον θα έχει.

Στα θετικά για το πάνω προϊόν, ότι είναι αδιάβροχο και μπορείς να μετρήσεις καρ. Σφυγμο για sports. Γιατί καλά και Αγία και πολύ όμορφα τα moto360, αλλά sports και δερμάτινα/μεταλικα λουράκια δε πάνε μαζι.

Επίσης,έχει προσεγμένο design.

Δες θα το πάρω, περιμένω να βγει smartwatch με δυνατά sport χαρακτηριστικά, κάτι σαν sony sw3 αλλά όχι μ αυτο το αδιάφορο design, καλύτερη οθόνη, ασύρματη φόρτιση και αν μπαίνει και θάλασσα, θα είμαι πολύ πλεονεκτης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...