Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ψαχνω  κινητο για τον στρατο.

Εχω δει μερικα αλλα εχουν αγγλικο μενου..δενμε πειραζει αυτο..αλλα εχω μια απορεια..μπορω να γραφω Ελληνικα? επαφες και μνμτα?

Επισης θα ηθελα μερικες προτασεις για κινητο..

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας..

Δημοσ.

κανα 25αρι μαξ..για κανα μηνα θα το εχω λογικα..
απλα τα κλασσικα να κανει..
για καινουριο μιλαω ετσι..
χωρις καμερα κτλπ..

Δημοσ.

Φίλε το Nokia 130 στα 24 ευρώ είναι μονόδρομος. Το πήρε προχθές ένας φίλος μου για το στρατό κι αυτός, έβαλε μέσα και μια SD που του περίσευε και είναι κομπλέ. Εγώ που λες είχα πάρει το 105 στην αγγλική έκδοση από eshop και πέραν του ότι δεν έχει ελληνικό μενού (που δε με πειράζει καθόλου) δυστυχώς δεν είχε ελληνικά ούτε στα μηνύματα. Αναγκαστικά greeklish  :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που εχω ειναι τελικα το Nokia 108 dual sim  (rm-944)και εχει ελληνικο μενου.εχει μια υποτυπωδη φωτογραφικη μηχανη.

to 105 ειναι η εκδοση χωρις καν καμερα.

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον το θες για ενα μηνα και ελληνικο μενου να μην εχει και να ειναι στα αγγλικα και τα μυνηματα ε για ενα μηνα γραφεις greeklish απλα.

Ρωτα και κανα φιλο μπας και εχει κανα δανεικο να σου δωσει για να μην πληρωνεις κινητο για ενα μηνα

Δημοσ.

απλα το sar που δινει καποιος ειναι το max που μπορει να πετυχει το κινητο παντα.οχι οτι ειναι παντα εκει.εξαρτατε ποσο μακρυα ειναι το base station

Δημοσ.

Τα Νόκια είναι αθάνατα και θα ταίριαζαν για στρατό.

Δημοσ.

κοιτα κατι που να χει καλη μπαταρια φακο ραδιοφωνο, τωρα αν εχει δευτερη σιμ και υποδοχη να παιρνει καρτα ωστε να ακους και τα δικα σου τραγουδια ακομα καλυτερα

Δημοσ.

Μακρύα από τα ψηστήρια τα νόκια, όλα με sar από 1,50 και πάνω. Εδώ είσαι:

http://www.skroutz.gr/s/2119391/Samsung-E1200.html?from=recommendation

To κινητο της δουλειας...Μπαταρια 7 ημερες με 2-3 ωρες τηλεφωνα την ημερα..Εχει πεσει απο παντου και δεν εχει παθει τιποτα.

Δημοσ.

γενικως τα παλια κινητα του στυλ πληκτρολογιο μικρη οθονη κτλ δεν παθαινουν κατι απο τουμπες.

κοιτα κατι που να χει καλη μπαταρια φακο ραδιοφωνο, τωρα αν εχει δευτερη σιμ και υποδοχη να παιρνει καρτα ωστε να ακους και τα δικα σου τραγουδια ακομα καλυτερα

νοκια 108 ,105 Και 130 μια χαρα και καποια Dual sim και φτηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...