Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παιδιά βοήθεια.. Έγινε η μαλ....α και χύθηκε ενα 2 λίτρο ρετσίνα στο αυτοκινητο στον χώρο αποσκευών. Αυτο έγινε τουλάχιστον μια μέρα πριν και σήμερα που μπήκα το καταλαβα γιατί μυρίζει ... Τι να κάνω ? κάτι που θα πάρει την μυρωδιά ? με τι να καθαρίσω πίσω ?
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 coca cola + 1 σημαια παοκ και Problem solved!! :P Σε αντιστοιχο θεμα φίλου μου που του εσκασε ενα "κρασι της παρεας" τη λύση εδωσε μόνο ο βιολογικος καθαρισμός... 6
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πως τέτοια λέγε μου να φεύγουν τα 50 ευρο πριν τις διακοπές...
Liverpool89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Κανονικα το πατωμα απο το πορτ μπαγκαζ δεν βγαινει; αν ναι βγαλτο και να το πλυνεις...
Highlander Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Συνήθως ο χώρος αποσκευών έχει τάπα. (τουλάχιστον σε παλαιότερα μοντέλα) Μπορείς όμορφα και ήσυχα να ξηλώσεις την ταπετσαρία, την την πλύνεις και να την απλώσεις σε σκιά να στεγνώσει. Ξεπλένεις και το εσωτερικό. Τέλος, έχω την εντύπωση πως υπάρχει και ειδικός αφρός για αυτή τη δουλειά. Το έχω δει να το χρησιμοποιούν σε λερωμένα καθίσματα. Δεν ξέρω αν κάνει όμως για τη δουλειά που το θες.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τέλος, έχω την εντύπωση πως υπάρχει και ειδικός αφρός για αυτή τη δουλειά. Το έχω δει να το χρησιμοποιούν σε λερωμένα καθίσματα. Δεν ξέρω αν κάνει όμως για τη δουλειά που το θες. Σορι για το hijack, αλλα επειδη εχω εναν περιεργο αγνωστου προελευσης λεκε στο καθισμα, εχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον αφρο αυτον?
Highlander Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Πρέπει να ρωτήσω έναν πελάτη μου που έχει είδη αξεσουάρ αυτοκινήτων και καθαρισμού αυτών και να σου πω.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Σορι για το hijack, αλλα επειδη εχω εναν περιεργο αγνωστου προελευσης λεκε στο καθισμα, εχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον αφρο αυτον? Πετσετούλα να απλώνεις πίσω όταν πρόκειται για τέτοια χρήση αγόρι μου, πετσετούλα...
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Πρέπει να ρωτήσω έναν πελάτη μου που έχει είδη αξεσουάρ αυτοκινήτων και καθαρισμού αυτών και να σου πω. Thanks man Πετσετούλα να απλώνεις πίσω όταν πρόκειται για τέτοια χρήση αγόρι μου, πετσετούλα... Χαχαχα το περιμενα πως θα το ελεγε καποιος. Οχι δεν ειναι τετοια φαση, ασε που δε χωραω με τίποτα πίσω ετσι κι αλλιως.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Xαχαχα το περιμενα πως θα το ελεγε καποιος. Οχι δεν ειναι τετοια φαση, ασε που δε χωραω με τίποτα πίσω ετσι κι αλλιως. Άν υπάρχει θέληση ολα γίνονται...
Highlander Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Thanks man Χαχαχα το περιμενα πως θα το ελεγε καποιος. Οχι δεν ειναι τετοια φαση, ασε που δε χωραω με τίποτα πίσω ετσι κι αλλιως. Τον πήρα τηλ χθες και μου είπε πως όλες οι εταιρίες έχουν αφρούς καθαρισμού: http://www.skroutz.gr/c/1915/Aloifes-Katharistika-Aytokinitou/f/540907/%CE%A4%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1.html Το σημαντικό που μου τόνισε, είναι να δοκιμαστεί πρώτα σε τυφλό σημείο ώστε αν κόψει το χρώμα να μην το χρησιμοποιήσεις σε σημείο που φαίνεται.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ man
Liverpool89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει το λιντλ ενα αφρο καθαρισμου χαλιων, μπορει να σου κανει και αυτο. Ριξε μια ματια http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=38192
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα