Autocorrect Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, και πάλι, θα μετά από λίγη ώρα ψάχνοντας βρήκα μερικά κινητά που ίσως να είναι καλά για την τιμή τους και γι'αυτό θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας. Θέλω κινητό μέχρι 230€ με android και όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα, αυτά ήταν που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. http://www.skroutz.gr/s/7050548/LG-G4c-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/5595240/Xiaomi-Redmi-Note-4G-8GB.html Επίσης έκανα υπομονή 3 βδομάδες για το P8 Lite αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2015 από Autocorrect
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Θα έπαιρνα το LG διότι η εταιρεία έχει ένα όνομα στην αγορά και το κινητό θα έχει ποιότητα.
kougi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Απο αυτα τα 2 καλυτερη καμερα εχει το lg, αλλα το κινεζικο εχει καλυτερα specs και θα εχει σιγουρα λιγοτερα κολληματα. Αν σε ενδιαφερει μονο η καμερα παρε το lg.
leo06 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Mi4 από την ελληνική αποθήκη του minideal στα 215 ευρώ, πολύ καλύτερο από αυτά και μόνο 15 ευρώ πάνω από το budget σου 1
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά, και πάλι, θα μετά από λίγη ώρα ψάχνοντας βρήκα μερικά κινητά που ίσως να είναι καλά για την τιμή τους και γι'αυτό θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας. Θέλω κινητό μέχρι 200€ με android και όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα, αυτά ήταν που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. http://www.skroutz.gr/s/7050548/LG-G4c-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/5595240/Xiaomi-Redmi-Note-4G-8GB.html Επίσης έκανα υπομονή 3 βδομάδες για το P8 Lite αλλά δεν υπάρχει πουθενά. το Lg g4c δεν θα ελεγα και η καλυτερη καμερα.5 Megapixel οταν το huawei Δινει 12.ενταξει δεν ειναι μονο τα megapixels αλλα οκ.και εγω περιμενα το huawei μπας και ερθει και πηρα το lgg4.σαν κινητο δεν εχω καποιο παραπονο.ωραιο ειναι
Autocorrect Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Το minideal θέλει paypal και δεν έχω, τι αλλες επιλογές έχω στα 230€;
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Το minideal θέλει paypal και δεν έχω, τι αλλες επιλογές έχω στα 230€; Παρε ενα samsung a3
Masma Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Παρε ενα samsung a3 Οχι φυσικα . Το minideal θέλει paypal και δεν έχω, τι αλλες επιλογές έχω στα 230€; Παντως το xaiomi mi4 απο minideal ειναι value of money. Δεν μπορεις να βρεις απο καποιο γνωστο paypal?(εκτος φυσικα αν το βιαζεσαι.) Αν παρεις απο ελλαδα εγω προτεινω αυτο Lenovo k3 note https://www.skroutz.gr/s/6677301/Lenovo-K3-Note.html 1
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το minideal θέλει paypal και δεν έχω, τι αλλες επιλογές έχω στα 230€; μηπως καιρος να φτιαξεις ενα Paypal???? χρησιμο θα ειναι. +1 για lenovo.
Autocorrect Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Λοιπόν πήρα το Xperia m4 aqua μιας και μου φάνηκε ωραίο σαν εμφάνιση με ωραία κάμερα και νταξ, σχετικά γρήγορο. Έκανε 50 ευρώ πάνω απο το αρχικό αρχικό budjet αλλά μου άρεσε έτσι όπως το είδα. Δεν ξέρω άμα έκανα την καλύτερη επιλογή αλλά μου φάνηκε ωραίο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Υ.Γ Από θάλασσα πήγε το προηγούμενο οπότε καλό θα ήταν να έχω ένα που θα αντέξει μέχρι να καταλάβω πως το έχω στην τσέπη μου
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Λοιπόν πήρα το Xperia m4 aqua μιας και μου φάνηκε ωραίο σαν εμφάνιση με ωραία κάμερα και νταξ, σχετικά γρήγορο. Έκανε 50 ευρώ πάνω απο το αρχικό αρχικό budjet αλλά μου άρεσε έτσι όπως το είδα. Δεν ξέρω άμα έκανα την καλύτερη επιλογή αλλά μου φάνηκε ωραίο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Υ.Γ Από θάλασσα πήγε το προηγούμενο οπότε καλό θα ήταν να έχω ένα που θα αντέξει μέχρι να καταλάβω πως το έχω στην τσέπη μου το παλιο μου κινητο ειναι το xperia go που ειναι Ip68.σκυλια τελειως.απειρες τουμπεςκαι περα απο φθορες εξωτερικα δεν εχει παθει κατι αλλο.το aqua m4 εχει και το καλο οτι δεν εχει καλυμμα καν για την Usb.θαλασα δεν το ειχα βαλει αλλα νερα ειχε φαει παρα πολλα.απλα το touch με το νερο δεν επαιζε σωστα αλλα οκ.μια χαρα επιλογη.ωραια χαρακτηριστικα εχει.απλα αν μπει σε θαλασσινο νερο ξεπλυμα με γλυκο νερο μετα γιατι αλλιως η στεγανοποιηση θα γινει λιγο μπαχαλο.δεν πρεπει να μεινει αλατι πανω.
Autocorrect Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μήπως πιστεύεις πως το k3 note είναι καλύτερο; Γιατί είχα τα σπεκτς του δεν είναι καθόλου άσχημα, ούτε και η κάμερα. Ρωτάω γιατι προλαβαίνω να πάρω τηλ για ακύρωση.
Masma Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μήπως πιστεύεις πως το k3 note είναι καλύτερο; Γιατί είχα τα σπεκτς του δεν είναι καθόλου άσχημα, ούτε και η κάμερα. Ρωτάω γιατι προλαβαίνω να πάρω τηλ για ακύρωση. Εγω ναι ετσι λεω. Βεβαια δεν ειναι αδιαβροχο .. Και ειναι 5.5 ιντσες δεν ξερω τι μεγεθοςσε βολευει... Καλυτερη αναλυση το k3 Επισης πιο γρηγορρο επεξερταστη και γενικα επειδη το εχει ενας φιλος μου ειναι πολυ ωραια. Για το xperia m4 aqua δεν εχω αποψη . Αμα ακομα το σκεφτεσαι ακυρωσε το και περιμενε μια μερα (ωστε να σου πουν αποψεις και αλλα παιδια απο το forum) Y.Γ Η καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη στο Lenovo.Εχω κανει χρηση και ειναι οντως καλη
Autocorrect Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Το ακύρωσα όσο προλάβαινα οπότε θα περιμένω να μου πείτε. Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα