dimitrakisgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 παιια καλησπερα. εχχω ενα PSP και ο ειχα σπασμενο. εβαλα ενα γνησιο παιχνιδι μεσα κ απο τοτε οταν παω να το ανοιξω μ βγαζει ενα πορτοκαλι λαμπακι. τι να κανω;
dimitrakisgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 οχι καθολου! μαυρη οθονη εντελως
jeep13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 δηλαδη η οθονη δεν δειχνει τιποτα, ποτε; αν το αφησεις κανα δυο ωρες να φορτισει, το φωτακι δεν γινεται κιτρινο; μπορει να εχει σπασει η οθονη.
dimitrakisgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 το εχω αφησει κ ολο το βραδυ! οχι εκει που εδειχνε ξαφνικα εγινε μαυρο! εχω δει κατι βιντεακια στο youtube αλλα λενε να το "λυσω" ολο το συστημα κ να το φτιαξω ξανα..
jeep13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 κανε το. εγω ειχα αλλαξει οθονη στο δικο μου. δεν ειναι πολυ δυσκολο, μονο τα βυσματακια της οθονης με παιδεψαν.
dimitrakisgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αυτα με πεδεύουν και εμένα να σαι καλά αδερφέ ευχαριστώ πολυ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα