Προς το περιεχόμενο

Time Machine USB HDD

mp0ukLas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολο το forum! 

Δν εχω κανει ποτε back up το macbook pro κ επειδη θελω να του κανω καποια upgrade ηρθε η ωρα για το back up :P

Θελω να με βοηθησετε στο  τι USB External HDD να επιλεξω για να το εχω μονο για το Time Machine.  Ενας HDD που να ειναι αξιοπιστος και φθηνος! 

Ευχαριστω πολυ κ καλο μεσημερι σε ολους!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά την γνώμη μου μην κάνεις οικονομία σε λάθος σημείο. :)

Το Time Machine backup είναι ένας life saver, ή ζωτικής σημασίας στην δύσκολη στιγμή αν θέλεις.

Χωρίς -σε καμία περίπτωση αυτό να σημαίνει ότι οι άλλοι δίσκοι δεν είναι αξιόπιστοι- επίλεξε έναν

δίσκο της Western Digital.

Όσο αφορά στην χωρητικότητα του, μια απλή προσέγγιση είναι ο όγκος του συστήματος σου επί 3.

Για να δεις τον όγκο, επιλέγεις τον Macintosh HD,πατάς τα πλήκτρα cmd-I και βλέπεις το

"Used" ή "Σε χρήση".

Ελπίζω να βοήθησα.

Αν θες οικονομική λύση πήγαινε σε Toshiba Canvio Basics. 89 ευρώ τα 2TB. Ούτως η άλλως διπλά αρχεία θα είναι. Αξίζει να έχει χώρο ο δίσκος διότι μπορεί και κρατάει versions όλων των αρχείων όπως ήταν σε βάθος χρόνου.

Κατά την γνώμη μου μην κάνεις οικονομία σε λάθος σημείο. :)

Το Time Machine backup είναι ένας life saver, ή ζωτικής σημασίας στην δύσκολη στιγμή αν θέλεις.

Χωρίς -σε καμία περίπτωση αυτό να σημαίνει ότι οι άλλοι δίσκοι δεν είναι αξιόπιστοι- επίλεξε έναν

δίσκο της Western Digital.

Όσο αφορά στην χωρητικότητα του, μια απλή προσέγγιση είναι ο όγκος του συστήματος σου επί 3.

Για να δεις τον όγκο, επιλέγεις τον Macintosh HD,πατάς τα πλήκτρα cmd-I και βλέπεις το

"Used" ή "Σε χρήση".

Ελπίζω να βοήθησα.

Ειπα κατι σε φθηνο γτ μεσα στην αλλη εβδομαδα εχω κανονισει για upgrade απο HDD σε SSD και upgrade στην RAM απο 4 στα 8 κ οσο να ειναι ειναι λιγο τσιμπημενα. Εχω σκεφτει κ εγω να παω σε WD που ειναι γυρο στο 70αρι αλλα δν εχω ακουσει κ τα καλυτερα. γιαυτο ζητησα την βοηθεια σας!! Το system ειναι ακριβος στα 180.2GB αρα ενας 500αρις ειναι καλα!! 

Να διαβάσεις βέβαια πέντε πράγματα για το Time Machine backup γιατί εγώ την πάτησα την πρώτη φορά, έκανα αναβάθμιση από Lion σε Mountain Lion στο μακμπουκ ενός φίλου και όταν έβαλα το Time Machine restore, με πήγε πισω στα Lion :P

<p>Δεν νομιζω πως πλεον υπαρχει αξιοπιστος σκληρος δισκος ( ποσο μαλλον φθηνος).<br />

Hitachi enterprise ή μαυρο wd θα ελεγα, αλλα μιλαμε για εσωτερικο ακριβο 3.5 ρι που θελει περαν του ηδη αυξημενου κοστους, κ εξτρα θηκη να τον βαλεις.</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...