Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  σημερα  μου φερανε  τα windows 10    τα γνησια  απο το e_shop το προβλημα εινε

οτι παο να τα κανω εγκατασταση  στον  ssd δισκο  μου  αλλα δεν μου επιτρεπει 

τι πρεπει να κανω σε αυτην   την περιπτωση.... αυτην  την στιγμη  εχω  τα  windows 10 τα οποια ειχανε γινει update απο τα  windows 8.1 τα  οποια ειχα.. και τα δουλευω

στον αλλον σκληρο μου δισκο... απλα θελω να   τα   βαλω στον  ssd δισκο  μου

γι αυτο και αγορασα  τα γνησια   windows 10 

και μου  γραφει το μυνημα  cannot install on this partition

εκανα  format τον ssd   αλλα και παλι δεν με  αφηνει

τι πρεπει να κανω σε αυτην   την  περιπτωση  :;

Δημοσ.

Στον υπολογιστή έχεις ένα σκληρό με τα 10 που έκανες αναβάθμιση από τα 8.1 και θέλεις να περάσεις στον ssd που είναι στον ίδιο υπολογιστή τα 10 που πήρες από το e-shop αυτό κατάλαβα.

Είμαι καλώς μέχρι εδώ ή δεν κατάλαβα κάτι σωστά;

Δημοσ.

Γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό:

1. για να αντικαταστήσεις τον σκληρό σου με τον ssd

2. για να βάλεις το λειτουργικό στον ssd και στο σκληρό δεδομένα και προγράμματα

Αφού έκανες αναβάθμιση στα 8.1 με τη δωρεάν διαδικασία είσαι ok γιατί να αγοράσεις πάλι τα 10;  

Δημοσ.

τα  αγορασα σου λεω και θελω να τα βαλώ, στον ssd  

απλα να εχω τα 10 στον ssd

στον ssd  δουλευουν πιο γρηγορα

ναι ακριβως   να εχω  το  λειτουργικό στον ssd και στο σκληρό  δισκο να εχω  μονο τα παιχνιδια  ταινιες και μουσικι  καταλαβες΄΄

το θεμα εινε οτι  αγορασα  τα γνησια   windows 10 

και μου  γραφει το μυνημα  cannotINSTALLarrow-10x10.png on this partition

τι  κανω σε αυτην την περιπτωση;

Δημοσ.

Αν τα win10 που έχεις στον παλιο σκληρο δίσκο ΔΕΝ ειναι γνήσια και αν την ώρα που πήγες να βάλεις τα γνήσια στον ssd ειχες και τον παλιο συνδεδεμένο στον υπολογιστή τοτε εκει ειναι το προβλημα σου....

Τα win 10 εχουν ένα σύστημα που αναγνωρίζει το πειρατικο λογισμικο και για να σε τιμωρήσει δεν σε εφήνει να εγκαταστήσεις το γνήσιο και μαλιστα σου ακυρώνει και το γνήσιο product -key....

Κοινως πηγαν χαμενα τα λεφτα που εδωσες για τα γνήσια. 

Δημοσ.

οχι  αφου εινε γνησια  τα 8.1 οταν τα  αγορασα  εννοω οτι οταν αγορασα  τον   υπολογιστη μου  ειτανε εγκατεστημενα  τα  8,1  στον ssd  τοτε  .. εχω και το serial number τον  8.1

απλα πριν μερικους μηνες  ειχα εναν ιο  και  εβαλα τοτε τα  8.1 στον αλλον δισκο μου  και απο τοτε τα 10 δουλεουν

στον αλλο δισκο μου

με  αφηνει να κανω εγκατασταση σε ολους τους δισκους εκτος απο τον ssd

Δημοσ.

Αμα πω ότι την περιμενα αυτη την απαντηση θα με πιστεψεις? 

Και γιατι βρε αγόρι μου αγόρασες τα 10?

Αφου η αναβαθμιση απο 8.1 σε 10 είναι δινεται δώρεαν απο την Microsoft?

Το μονο που χρειαζόταν να κανεις είναι να περασεις την εγκατάσταση των windows απο τον παλιο σκληρο στον ssd! 

• Like 1
Δημοσ.

απλα πες μου  αγορασα  τα γνησια   windows 10 

και μου  γραφει το μυνημα  cannotINSTALLarrow-10x10.png on this partition

τα 10 τα  αγορασα σε περιπτωση προβληματων κτλ  απλα  για να τα εχω   βρε  walker..

Δημοσ.

Βγάλε τον hdd δίσκο από το υπολογιστή και εγκατέστησε τα windows 10 στον ssd αφού ολοκληρώσεις την εγκατάσταση και τις αναβαθμίσεις που θα επακολουθήσουν κατόπιν πρόσθεσε τον σκληρό. 

Καλό είναι πριν να κάνεις ένα backup στα δεδομένα σου σε άλλο εξωτερικό δίσκο για να κάνεις φορμάτ στο σκληρό όταν τον προσθέσεις ξανά. 

Δημοσ.

Γεια σας  σημερα  μου φερανε  τα windows 10    τα γνησια  απο το e_shop το προβλημα εινε

οτι παο να τα κανω εγκατασταση  στον  ssd δισκο  μου  αλλα δεν μου επιτρεπει 

τι πρεπει να κανω σε αυτην   την περιπτωση.... αυτην  την στιγμη  εχω  τα  windows 10 τα οποια ειχανε γινει update απο τα  windows 8.1 τα  οποια ειχα.. και τα δουλευω

στον αλλον σκληρο μου δισκο... απλα θελω να   τα   βαλω στον  ssd δισκο  μου

γι αυτο και αγορασα  τα γνησια   windows 10 

και μου  γραφει το μυνημα  cannot install on this partition

Μπορεις σε παρακαλω να ανεβασεις ενα screenshot απο το μηνυμα που σου βγαζει με τον δισκο να φαινεται και τις επιλογες εγκαταστασης.

Δημοσ.

,,μονο αυτη η λυση υπαρχει;;;

ναι αλλα πρεπει να κανω επανικινιση τον  υπολογιστη  γιατι δεν θυμαμε ακριβως το μυνυμα

παιδια θα τρελαθω με αυτο  ολο προβληματα συνανταω 

πως μπορω να  βγαλω screenshot  απο την στιγμη που  θα  ειμε στην εγκατασταση  ;;;

Δημοσ.

Αν τα win10 που έχεις στον παλιο σκληρο δίσκο ΔΕΝ ειναι γνήσια και αν την ώρα που πήγες να βάλεις τα γνήσια στον ssd ειχες και τον παλιο συνδεδεμένο στον υπολογιστή τοτε εκει ειναι το προβλημα σου....

Τα win 10 εχουν ένα σύστημα που αναγνωρίζει το πειρατικο λογισμικο και για να σε τιμωρήσει δεν σε εφήνει να εγκαταστήσεις το γνήσιο και μαλιστα σου ακυρώνει και το γνήσιο product -key....

Κοινως πηγαν χαμενα τα λεφτα που εδωσες για τα γνήσια. 

Βρε walker πως ειναι πειρατικα αφου σου λεει το παιδι οτι εκανε αναβαθμιση απο 8,1;

Ακομη και offline να γινει η εγκατασταση πως ελεγχουν τα 10 οτι ειναι πειρατικα δουλευομαστε τωρα;

Αφου αν εν κανω λαθος κατα την εγκατασταση κανεις skip για το serial.

,,μονο αυτη η λυση υπαρχει;;;

ναι αλλα πρεπει να κανω επανικινιση τον  υπολογιστη  γιατι δεν θυμαμε ακριβως το μυνυμα

παιδια θα τρελαθω με αυτο  ολο προβληματα συνανταω 

πως μπορω να  βγαλω screenshot  απο την στιγμη που ειμε  απο το cd΄΄΄΄;;;

Eαν δεν δω τι ακριβως παιζει με τον δισκο(αν εχει αλλα Partition κατα λαθος),χωρητικοτητα κλπ...πως να σε βοηθησω;

Καντο με το κινητο.Βγαλε μια φωτο και ανεβασε την.

Δημοσ.

βρε παιδια εχο τον σειριακο απο τα   8.1 εινε στο αυτοκολητο στο κουτι μου

πως μπορω να  βγαλω screenshot  απο την στιγμη που  θα  ειμε στην εγκατασταση  ;;;

το θεμα εινε  οτι στο   κινητο μου εχω χασει το καλωδιο μεταφορας   δεδομενον 

αυτο εινε το προβλημα

δεν εχω προβλημα να   βγαλω φοτος  απλα δεν εχω ιδεα πως θα τις μεταφερω στον  υπολογιστη χορις το καλωδιο

απλα εχω χασει το καλωδιο  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...