th3rul3r Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Καλημερα παιδια ειχα ενα καρτοσυμβολαιο στην vodafone με εκπτωση , 18 μηνες ηταν το συμβολεο δεν με ειδοποιησαν για την ληξη με τηλεφωνο και συνεχισαν το προγραμα χωρις να με ρωτησουν αφαιροντας μου την εκπτωση . Να επικοινωνησω με ΓΓΚ?
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ανέκαθεν αυτό γίνεται από τις εταιρείες. Αν δεν το διακόψεις εσύ ανανεώνεται αυτόματα. Δεν ξέρω αν είναι παράνομο κι αν μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά γίνεται συστηματικά
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 να επικοινωνήσεις με τη vodafone να σου κάνουν νέα προσφορά... Κανονικά θα έπρεπε να σε εχουν ενημερώσει με μύνημα παντως 1 μήνα πριν... Για δες και τους προηγούμενους 2-3 λογαριασμούς σου μηπως το εχουν καπου με μικρά γραμματα σαν ενημερωση (συνηθισμένο) 1
th3rul3r Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εγω θελω να κανω διακοπη ομως δεν θελω νεα προσφορα απλα αν ξερει καποιος βαση δικαιωματων καταναλωτη τι δικαιουμαστε
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 πολλες φορες το υπογραφεις οτι αμα δεν ζητησεις διακοπη ενα μηνα πχ πριν οτι γινεται αυτοματα ανανεωση.το πιο καλο θα ειναι να τους ρωτησεις απευθειας.μπορει να μην εχει γινει ανανεωση για χρονο και απλα να ειναι σε Free οποτε και να διακοπτεται οποτε θελεις εσυ 1
th3rul3r Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εκανα αιτηση για διακοπη απλα θελουν να πληρωσω λογαριασμο χωρις την εκπτωση που ειναι διπλα λεφτα γιατι η αιτηση κανει 1 μηνα
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εκανα αιτηση για διακοπη απλα θελουν να πληρωσω λογαριασμο χωρις την εκπτωση που ειναι διπλα λεφτα γιατι η αιτηση κανει 1 μηνα Σε όλες τις εταιρείες γίνεται αυτό, πάντα θέλει να κάνεις αίτηση ένα μήνα πριν. Πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο θα είναι καλυμμένοι...
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 η αληθεια ειναι οτι συνηθως οι εταιρειες τα εχουν προβλεψει ολα αυτα και τα εχεις υπογραψει ολα αυτα
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Σε όλες τις εταιρείες γίνεται αυτό, πάντα θέλει να κάνεις αίτηση ένα μήνα πριν. Πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο θα είναι καλυμμένοι... ακριβως!! Δε τα γλυτωνεις φιλε μου! Δυστυχώς! Θα σου πουν στο γραψαμε στην 3η γραμμη της υποσημείωσης του προηγούμενου λογαριασμού σου με 5αρα γραμματοσειρά-προβλημα σου που δε το ειδες! Βεβαιώσου παντως οτι εχουν λάβει το αίτημα διακοπής γιατι τώρα τελευταία εχω ακούσει απο φίλους οτι "χανονται τα αιτήματα διακοπής" στις εταιρείες κινητής... 1
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ναι καλο ειναι να γινεται επιβεβαιωση καμια μερα μετα οτι το ελαβαν.επειδη μπορει να το στειλει καποιος με Fax Πχ μπορει να βγει ολο μαυρο για τον χ ψ λογο ή να μην φαινεται και να λες μα εγω ζητησα διακοπη.δεν ειναι κακο να τσεκαρουμε οτι το ελαβαν και οτι καταχωρηθηκε μια δυο μερες μετα την αποστολη του αν δεν εχουμε λαβει καποια παραπανω ειδοποιηση. 1
th3rul3r Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Να μην μιλησω δλδ με γγκ? Γιατι σε μερικες περιπτωσεις σε δικαιωνει και ας γραφουν οτι θελουν
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 μπορεις να το κανεις αλλα δεν σημαινει οτι θα βγαλεια σιγουρα ακρη ή ποσο γρηγορα θα βγαλεις ακρη.δηλαδη κανονικα αυτοι ειναι καλυμμενοι απο αυτο που υπεγραψες.αν τωρα στα χαρισουν επειδη τους πιεζει η γενικη γραμματεια καταναλωτη επειδη παταει σε καποιο κανονα/νομο που δεν ξερουμε εμεις τι να σου πω.εγω θα πηγαινα να τα πληρωσω και bye bye μετα.το θεωρω ολοκληρο τραβηγμα να μιλησω με γγκ απο την στιγμη που κατα καποιο τροπο φταις και εσυ οπως φαινεται εστω και αθελα σου. 1
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 μπορεις να το κανεις αλλα δεν σημαινει οτι θα βγαλεια σιγουρα ακρη ή ποσο γρηγορα θα βγαλεις ακρη.δηλαδη κανονικα αυτοι ειναι καλυμμενοι απο αυτο που υπεγραψες.αν τωρα στα χαρισουν επειδη τους πιεζει η γενικη γραμματεια καταναλωτη επειδη παταει σε καποιο κανονα/νομο που δεν ξερουμε εμεις τι να σου πω.εγω θα πηγαινα να τα πληρωσω και bye bye μετα.το θεωρω ολοκληρο τραβηγμα να μιλησω με γγκ απο την στιγμη που κατα καποιο τροπο φταις και εσυ οπως φαινεται εστω και αθελα σου. Συμφωνώ. Το θέμα είναι να μπορεί να διακόψει άμεσα και λογικά μπορεί
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 τωρα πλεον μπορει να διακοψει απλα θα φαει την χρεωση.αν τωρα παει αυτοματα ανανεωση για χρονο παλι εκει ναι εχουμε θεμα γιατι υπαρχει τελος διακοπης μετα που αν θυμαμαι καλα ο ts ειπε οτι μπορει να διακοψει κανονικα τωρα.απλα να ειναι σιγουρος μην ακουσει μετα οτι χρωσταει και τελος διακοπης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα