Lucky Luke Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Γεια σας.Ψάχνω για μια τηλεόραση 24'' για δωμάτιο. Budget μέχρι 200 ευρώ.Η κύρια χρήση της είναι για τηλεόραση αλλά ενδέχεται στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί και για οθόνη pc οπότε, αν γίνεται θα ήθελα να έχει και αυτή τη δυνατότητα (monitor/tv).Για την ώρα έχω καταλήξει εδώ.Επειδή δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία θα με ενδιέφεραν 3 βασικά σημεία:1. Να έχει δυνατότητα sleep με χρονοδιακόπτη, είτε αυτόματα είτε να το ορίζω εγώ.2. Τηλεχειριστήριο υπάρχει σε αυτές τις κατηγορίες;3. Τι γίνεται με την εναλλαγή καναλιών; Πατάω το κουμπί και πάω να φτιάξω καφέ; Χρειάζομαι κάτι όσο το δυνατόν γρήγορο σε αυτόν τον τομέα. Είμαι άνθρωπος του zapping, τι να κάνουμε; Ανάλυση φαντάζομαι 1080p είναι σχεδόν μονόδρομος πλέον, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...Επίσης κάτι τελευταίο που θα ήθελα να γνωρίζω είναι αν μπορώ να βάλω δικά μου ηχεία, όπως αυτά που έχω στο pc. To ρωτάω γιατί βλέπω έχει 2 εξόδους για ήχο ενώ τα ηχεία έχουν ένα καρφί μόνο.Όποια άλλη παρατήρηση για τη χρήση/τύπο οθόνης δεκτή. Υ.Γ. Ελπίζω να μην κάνω λάθος στην κατηγορία που ποστάρω μιας και η κύρια χρήση είναι για τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα