Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σκεφτομαι να αγορασω το samsung galaxy tab s των 10.5 ιντσων αλλα ακουω καποια αρνητικα σχολεια οπως οτι το touchwiz ειναι πολυ βαρυ.Εχετε να μου προτεινετε κατι τη ιδιας κατηγοριας? Ευχαριστω

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο tablet έχει την καλύτερη ίσως οθόνη που μπορείς βρεις αλλά έχει αρνητικό αντίκτυπο στις επιδόσεις αλλά και στη μπαταρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να πας εδώ:http://www.skroutz.gr/s/5685354/Sony-Xperia-Z3-Compact-Tablet-Wi-Fi-16GB.htmlή εδω:http://www.skroutz.gr/s/4781211/Sony-Xperia-Tablet-Z2-16GB.html

Δε ξέρω αν είναι overall καλύτερα αλλά η εμπειρία χρήσης θα είναι άριστη (και μακράν καλύτερη από του Samsung Tab S 10.5).

Επεξ/σία από AlienTechGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεω μηπως παω και προς i pad air 2 μερια αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις εφαρμογες αν εχει αρκετες δωρεαν η οχι,οπως και αν εχει κανενα office app δωρεαν

Επεξ/σία από Gravekeeper8
Δημοσ.

Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με μήλα.Αλλά ένα iPad Air 2,που είχα δει για λίγο,ενός φίλου μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δημοσ.

Λεω μηπως παω και προς i pad air 2 μερια αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις εφαρμογες αν εχει αρκετες δωρεαν η οχι,οπως και αν εχει κανενα office app δωρεαν

με την αγορά του ipad air σου δινει η apple δωρεάν το δικό της office πακέτο, αλλά υπαρχουν και οι αντιστοιχες εφαρμογές της google και microsoft

Δημοσ.

Οποτε σε αυτο το budget για ταινιες online,games,office,skype και για επαγγελματικη χρηση με το το ipad air 2 ειμαι καλα η πρεπει να κοιταξω αλλου;(οχι κατι με μεγαλυτερη τιμη)

Δημοσ.

εγώ θα το πω κι ας πεσουν καποιοι να με κραξουν, το ipad ειναι το απολυτο ταμπλετ, δεν υπαρχει περιπτωση να το παρεις και να μην το ευχαριστηθείς. Απλα για πιο αντοχή στο μελλον κοιτα προς το air 2 με 64gb

Δημοσ.

εγώ θα το πω κι ας πεσουν καποιοι να με κραξουν, το ipad ειναι το απολυτο ταμπλετ, δεν υπαρχει περιπτωση να το παρεις και να μην το ευχαριστηθείς. Απλα για πιο αντοχή στο μελλον κοιτα προς το air 2 με 64gb

Οποιος σε κραξει μαλλον δεν εχει πιασει ποτε ipad στα χερια του. Αν και εχω android κινητο στα tablet η apple δεν εχει ανταγωνιστη. Ipad 2 air και απο μενα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ και Εγώ την ώρα που το touchwiz της σαμσουνγκ είναι πιο βαρύ και από ελέφαντα και χρησιμοποιεί το 1,83 της ραμ με αποτέλεσμα μαζί με την συννεργασια της υψηλής ανάλυσης να κολλαει απελπιστικά

Επεξ/σία από Gravekeeper8
Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα το βαλω εδω, σκεφτομαι και εγω να αγορασω ενα ταμπλετακι αλλα δεν ξερω ποιο. εχω σκαλωσει σε ενα αλλα δεν θελω να κολλαει και να ναι οκ. τι αποψη εχετε για το συγκεκριμενο; αξιζει μια τετοια αγορα ή είναι πεταμενα λεφτα; (Asus MeMo Pad 8 ME181CX-1F011A - Tablet 8" 8GB)

Asus-MeMo-Pad-8-ME181CX-main.jpg

Δημοσ.

Α να ρωτησω και κατι αλλο ειναι η σωστη η εποχη να  αγορασω tablet η θα βγουν στο κοντινο μελλον καινουρια και επειδη γινονται και ολα αυτα με το εμποριο στην ελλαδα φοβαμαι επειδη δεν εχει εισαγωγες μην ειναι πολυ υπερτιμημενα.Μπορειτε να με διαλευκανετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...