Gravekeeper8 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Γεια σας σκεφτομαι να αγορασω το samsung galaxy tab s των 10.5 ιντσων αλλα ακουω καποια αρνητικα σχολεια οπως οτι το touchwiz ειναι πολυ βαρυ.Εχετε να μου προτεινετε κατι τη ιδιας κατηγοριας? Ευχαριστω
AlienTechGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Το συγκεκριμένο tablet έχει την καλύτερη ίσως οθόνη που μπορείς βρεις αλλά έχει αρνητικό αντίκτυπο στις επιδόσεις αλλά και στη μπαταρία.
Gravekeeper8 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Θα μπορουσες να μου προτεινεις κατι που overall ειναι το φαινομενικα καλυτερο
AlienTechGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Μπορείς να πας εδώ:http://www.skroutz.gr/s/5685354/Sony-Xperia-Z3-Compact-Tablet-Wi-Fi-16GB.htmlή εδω:http://www.skroutz.gr/s/4781211/Sony-Xperia-Tablet-Z2-16GB.html Δε ξέρω αν είναι overall καλύτερα αλλά η εμπειρία χρήσης θα είναι άριστη (και μακράν καλύτερη από του Samsung Tab S 10.5). Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2015 από AlienTechGR
Gravekeeper8 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Λεω μηπως παω και προς i pad air 2 μερια αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις εφαρμογες αν εχει αρκετες δωρεαν η οχι,οπως και αν εχει κανενα office app δωρεαν Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2015 από Gravekeeper8
AlienTechGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με μήλα.Αλλά ένα iPad Air 2,που είχα δει για λίγο,ενός φίλου μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
ksessalonikios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Λεω μηπως παω και προς i pad air 2 μερια αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις εφαρμογες αν εχει αρκετες δωρεαν η οχι,οπως και αν εχει κανενα office app δωρεαν με την αγορά του ipad air σου δινει η apple δωρεάν το δικό της office πακέτο, αλλά υπαρχουν και οι αντιστοιχες εφαρμογές της google και microsoft
Gravekeeper8 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Οποτε σε αυτο το budget για ταινιες online,games,office,skype και για επαγγελματικη χρηση με το το ipad air 2 ειμαι καλα η πρεπει να κοιταξω αλλου;(οχι κατι με μεγαλυτερη τιμη)
ksessalonikios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 εγώ θα το πω κι ας πεσουν καποιοι να με κραξουν, το ipad ειναι το απολυτο ταμπλετ, δεν υπαρχει περιπτωση να το παρεις και να μην το ευχαριστηθείς. Απλα για πιο αντοχή στο μελλον κοιτα προς το air 2 με 64gb
vdeseris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 εγώ θα το πω κι ας πεσουν καποιοι να με κραξουν, το ipad ειναι το απολυτο ταμπλετ, δεν υπαρχει περιπτωση να το παρεις και να μην το ευχαριστηθείς. Απλα για πιο αντοχή στο μελλον κοιτα προς το air 2 με 64gb Οποιος σε κραξει μαλλον δεν εχει πιασει ποτε ipad στα χερια του. Αν και εχω android κινητο στα tablet η apple δεν εχει ανταγωνιστη. Ipad 2 air και απο μενα 1
ksessalonikios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 ετσι ακριβώς, σε κινητά μπορεις να πεις οτι υπαρχουν αξιοι ανταγωνιστές του iphone αλλά στα ταμπλετ η apple είναι ετη μακριά
Gravekeeper8 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και Εγώ την ώρα που το touchwiz της σαμσουνγκ είναι πιο βαρύ και από ελέφαντα και χρησιμοποιεί το 1,83 της ραμ με αποτέλεσμα μαζί με την συννεργασια της υψηλής ανάλυσης να κολλαει απελπιστικά Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2015 από Gravekeeper8
pouakaltsa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα το βαλω εδω, σκεφτομαι και εγω να αγορασω ενα ταμπλετακι αλλα δεν ξερω ποιο. εχω σκαλωσει σε ενα αλλα δεν θελω να κολλαει και να ναι οκ. τι αποψη εχετε για το συγκεκριμενο; αξιζει μια τετοια αγορα ή είναι πεταμενα λεφτα; (Asus MeMo Pad 8 ME181CX-1F011A - Tablet 8" 8GB)
Gravekeeper8 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Α να ρωτησω και κατι αλλο ειναι η σωστη η εποχη να αγορασω tablet η θα βγουν στο κοντινο μελλον καινουρια και επειδη γινονται και ολα αυτα με το εμποριο στην ελλαδα φοβαμαι επειδη δεν εχει εισαγωγες μην ειναι πολυ υπερτιμημενα.Μπορειτε να με διαλευκανετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα