GeMaNeOg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Το πρόβλημα μου είναι αυτό , προχθές αγόρασα καινούργια κομμάτια για τον υπολογιστή ( συγκεκριμένα επεξεργαστή , μητρική , σκληρό , μνήμη , τροφοδοτικό ( καρτα γραφικών είχε ενσωματωμένη η μητρική γιατι λεφτά για αλλή δεν είχα , τα χριστούγεννα) ), τα εγκατέστησα όλα στο παλιό κουτί και είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δε πρέπει να έχω κάνει λάθος στη σύνδεση. Ξεκινάω κανονικά τον υπολογιστή με το ψδ των windows μέσα και μου βγάζει μια οθόνη με τις επιλογέ να μπουτάρω από το σκληρό ή από το cd , διαλέγω από το cd και τα windows ξεκινούν , πατάω να αρχίσει η εγκατάσταση και αφού πρώτα κάνει διαμόρφωση στο σκληρό μου ξαναζητάει να πατήσω εντερ για να ξεκινήσει η εγκατάσταση , αφού πατήσω μετά από λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζεται ένα μπλέ παράθυρο ( όχι των windows αλλά της οθόνης ) που γράφει "Out of scan range" και σταματάει εκεί . Ενημερωτικά το ίδιο πρόβλημα είχα και στο πρώτο μου υπολογιστή πριν από 5 χρονια όταν τον πρωτοπήρα , τότε το διόρθωσα από safe mode αλλά τώρα δεν εχω εγκαταστήσει τα windows και δε μπορώ να μπω σε safe mode. Αν κάποιος που έχει κάποιες γνώσεις σ'αυτά και πιστεύει ότι ξέρει κάποια λύση ας μου πει παρακαλώ , ευχαριστώ.
eyeque Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Τι Windows προσπαθείς να εγκαταστησεις δεν είπες όμως!Μπές στο CMOS πατώντας Del κατά την εκκίνηση και τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένο το VGA on board ή κάπως έτσι. ____________________________ Any fool can know. The point is to understand
Dark_son20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 xmmm pistevo oti kati paizei me tin othoni..dioti kata to setup i analisi einai arketa megali... re ciwdus den kserw alla i ipografi sou gia mena isxiiei...
StAkIS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Κάτι παίζει με την οθόνη ή ακόμα και με την κάρτα γραφικών...! Μπορεί η κάρτα γραφικών να στέλνει "λάθος" συχνότητα στην οθόνη σου και αυτό έχει συνέπεια να εμφανίζει το μήνυμα που αναφέρεις! Δεν ξέρω τι motherboard έχεις, αλλά δοκίμασε να μπεις στο BIOS SETUP και να ψάξεις αν υπάρχει καμμία ρύθμιση για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών σου, που μπορεί να σε βοηθήσει! Επίσης αν έχεις καμμιά δεύτερη κάρτα γραφικών ή αν μπορείς να δανειστείς μία για να τεστάρεις κάνωντας την ίδια διαδικάσία, θα ήταν ότι καλύτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.