Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια...εχω ενα συστημα

mobo:Asus P5W DH 
cpu:C2D E8400
ram:Corsair ddr2 8gb 
gpu:Ati hd4850
psu:Lamtech 700watt

Αφου στηθηκε και ανοιξε οταν πηγα να κανω το φορματ για κανεναν λογο δεν μου μπουταραν τα sata οπτικα μεσα που εχω....το cd με τα windows...ετσι δοκιμασα να βαλω ενα παλιοτερο οπτικο με ide που οντως επιασε και εκανα τη δουλεια μου...αφου το εκανα ξανασυνδεσα τα δυο sata χωρις να δω βεβαια αν δουλεουν μετα το φορματ....αφου τελειωσε και ανοιξε επισημα ποια ο υπολογιστης...αρχισανε τα blue screen.....λεω απο τα οτικα θα ειναι αφου δεν δουλευαν κιολας....το κλινω τα αποσυνδεω..ανοιγω τον υπολογιστη ολα ενταξει.....αφου ποια εχουν ενεργοποιηθει windows εχω κανει ολα τα update drivers κτλπ...το επομενο τριωρο περνοντας προγραμματα και την ωρα μου στο ιντερνετ...να τα μας παλι....blue screen αυτη τη φορα με λιγοτερα λογια....το επομενο πρωι προσπαθησα παλι να ανοιξω τον υπολογιστη μπαινω facebook δευτερη σελιδα youtube με ενα τραγουδι ξαφνικα κρασαρε και παλι το ιδιο blue screen με το χθεσινοβραδινο.....το απογευμα τον ανοιξα σκεφτοντας οτι θα διαβασω τι λεει στο blue screen για να το διορθωσω ομως δεν μου εκανε καθολου blue screen......τωρα πριν λιγο αποφασισα να πειραματιστω λιγακι να δω τι παιζει με τα πραγματα μου να το διορθωσω να μην το ξανακανει ποτε....ετσι κατεβασα το OCCT να τεσταρω τον επεξεργαστη μου να δω κα ιτις θερμοκρασιες μου...και πανω στη δοκιμη συναντησα αυτο...τι μπορει να ειναι??μπορει να με φωτησει καποιος??ευχαριστω εκ των προτερων.....και αν ειναι δυνατον πως μπορψ να τσεκαρω και τα υπολλοιπα εξαρτηματα μου να δω τι φταιει τελικα και ωρες ωρες μου κανει τα blue screen???

post-244973-0-87484500-1440039357_thumb.png

Δημοσ.

αν κρινω απο το τροφοδοτικο.. και το ps σου.. στην 12V περνεις 9. κατι V ..που ειναι πολυ κακο αυτο!

δες αν ειναι συνδεδεμενα ολα τα βυσματα του τροφοδοτικου πανω στην μητρικη και δοκιμασε και αλλο τροφοδοτικο!

Δημοσ.

Κανε ενα reset στο bios για αρχη!

Το occt λεει error on core 3 ενω εσυ εχει διπυρηνο επεξεργαστη! Αρα μαλλον κατι δεν παει καλα με την αναγνωριση του επεξεργαστη απο το bios.

• Like 1
Δημοσ.

Κανε ενα reset στο bios για αρχη!

Το occt λεει error on core 3 ενω εσυ εχει διπυρηνο επεξεργαστη! Αρα μαλλον κατι δεν παει καλα με την αναγνωριση του επεξεργαστη απο το bios.

Αυτό και επιβεβαίωσε ότι έχεις το 2103 bios που υποστηρίζει τον επεξεργαστή σου 

Δημοσ.

παιδια εκανα update με το driver scanner η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα καποια drivers της μητρικης!!προς το παρων ολα ενταξει....τροφοδοτικο θα αλλαχτει αμεσα.....θα παω σε corsair μαλλον και κατι μεγαλυτερο και καλης ποιοτητας για επομενο στησιμο με απαιτητικες δυνατοτητες!!

Δημοσ.

δυστιχως εκει που ολα ηταν ενταξει....μου εβγαλε δυο φορες σφαλμα και μου εκλεισε το τορεντ που κατεβαζα κατι...και κατι εγραφε για dump file καπως ετσι αν δεν κανω λαθος και την δευτερη φορα που πατησα relance και οταν εκλεισε πριν ξανανοιξει blue screen τωρα δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο....τωρα το ξανανοιξα και εκλεισα το τορεντ σταματησα και αυτο που κατεβαζα να δω τι θα γινει!και ξαφνικα τωρα μου αναβοσβησε η οθονη και μου εβγαλε ειδοποιηση οτι τα driver τη;ς καρτας γραφικων σταματησαν να λειτουργουν.....μαλλον μου φενεται ειναι θεμα μητρικης..... :/

Παιδιά μόλις μου έκανε δύο μπλου σκριν στο καπάκι και το ένα έλεγε 0χ0000003β το άλλο 0χ0000001ε
Δημοσ.

δυστιχως εκει που ολα ηταν ενταξει....μου εβγαλε δυο φορες σφαλμα και μου εκλεισε το τορεντ που κατεβαζα κατι...και κατι εγραφε για dump file καπως ετσι αν δεν κανω λαθος και την δευτερη φορα που πατησα relance και οταν εκλεισε πριν ξανανοιξει blue screen τωρα δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο....τωρα το ξανανοιξα και εκλεισα το τορεντ σταματησα και αυτο που κατεβαζα να δω τι θα γινει!και ξαφνικα τωρα μου αναβοσβησε η οθονη και μου εβγαλε ειδοποιηση οτι τα driver τη;ς καρτας γραφικων σταματησαν να λειτουργουν.....μαλλον μου φενεται ειναι θεμα μητρικης..... :/

Παιδιά μόλις μου έκανε δύο μπλου σκριν στο καπάκι και το ένα έλεγε 0χ0000003β το άλλο 0χ0000001ε

Με αυτά τα συμπτώματα περισσότερο σε καρτα γραφικών μου κανει παρά σε μητρική.

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. ...αν πάρω μια νέα hd 4850 και την βάλω στη θέση της παλιάς και σαν δεύτερη αυτή που έχω τώρα και κάνω cf θα έχω και πάλι το πρόβλημα?

Δημοσ.

Κτλβ άρα μένει στην άκρη και παίρνω κάτι καλύτερο. ..τι να πάρω μέχρι 60 ευρώ? ? Για το σύστημα μου? ? Κι σε μεταχειρο από εδώ μέσα θα προτιμήσω

Δημοσ.

Κτλβ άρα μένει στην άκρη και παίρνω κάτι καλύτερο. ..τι να πάρω μέχρι 60 ευρώ? ? Για το σύστημα μου? ? Κι σε μεταχειρο από εδώ μέσα θα προτιμήσω

Δωσε την σε καποιο φιλο σου ή παρε δανεική μια και επιβεβαίωσε ότι φταίει η κάρτα και όχι κάποιος driver πχ

Δημοσ.

ναι θα το κανω αυτο εννοειται...παιδια το τροφοδοτικο μου σηκωνει μια 6850??επειδη μου ειπατε κατι για χαμηλες τασεις πιο πανω

Δημοσ.

ναι θα το κανω αυτο εννοειται...παιδια το τροφοδοτικο μου σηκωνει μια 6850??επειδη μου ειπατε κατι για χαμηλες τασεις πιο πανω

καταρχην , μην προβεις σε αγορα αν δεν ξερεις που ακριβως ειναι το προβλημα.

για αρχη τσεκαρε το bios για θερμοκρασιες. και ρευματα.

μετα δες με το bluescreenviewer τι προκαλασε τις μπλε οθονες. ποιο αρχειο.

πες το σε μας να δουμε ακριβως τι παιζει.

μετα βλεπουμε τις επομενες κινησεις.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε ευχαρηστω για το ενδιαφερον...προφανος και δεν εχουμε λεφτα για πεταμα και πειραματα....οποτε βοηθησε με λιγο στο πως θα μπορεσω να κοιταξω τις θερμοκρασιες....τι θα κανω που θα δω και πως γιατι λιγακι ασχετος στο ολο θεμα....που θα βρω τα σκριν που λες στο pc μου ??

Δημοσ.

καλημερα παιδια ολο το βραδυ ο υπολογιστης επαιζε με μια αλλη καρτα γραφικων και απολυτως κανενα συμπτωμα ολα καλα......οποτε κανονισα με ενα παλικαρι απο τη σελιδα να παρω σημερα το απογευμα μια gtx460 768mb που την ειχα και παλιοτερα σε αλλο συστημα και ηταν πολυ αξιοπιστη καρτουλα.....αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα τη σηκωνει το τροφοδοτικο μου...μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...