Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με σκοτωσες τωρα. :cry:. Αφου εβγαλα τον cpu ανακαλυψα οτι μου τελειωσε η arctic silver 5.Μου εδωσε ο γαμπρος μου την zalman.

Aν ειναι τοσο χαλια θα περιμενω αυριο να παρω καινουργια.

Δημοσ.

Καλα κοιτα πρωτα θερμοκρασιες κλπ μην προτρεχεις. Εγω στο σαλονι με ~30°C εχω 17 σε επεξεργαστη και 39 στην καρτα.

Δημοσ.

^εσυ μαλλον εχεις τον επεξεργαστη στο ψυγειο για να εχει χαμηλοτερη θερμοκρασια απο την θερμοκρασια περιβαλλοντος.καλη φαση,αστον ετσι σε idle φαση να ειναι και aircondition τα καλοκαιρια....

• Like 2
Δημοσ.

^Εσυ μαλλον ειρωνευεσαι (?). Προφανως και δεν εχω θερμομετρο και λεω αυτο που δειχνουν τα sensors. Δες μια σελιδα πισω την χαμηλοτερη θερμοκρασια που εχει καταγραψει στον επεξεργαστη, με την προηγουμενη παστα, σε απλο browsing σε τετοιες θερμοκρασιες κινειται συμφωνα με το προγραμμα. Τωρα αυτο με το aircondition που λες δεν το πιανω, μαλλον εχουμε διαφορετικη αισθηση του χιουμορ.

Δημοσ.

^Εσυ μαλλον ειρωνευεσαι (?). Προφανως και δεν εχω θερμομετρο και λεω αυτο που δειχνουν τα sensors. Δες μια σελιδα πισω την χαμηλοτερη θερμοκρασια που εχει καταγραψει στον επεξεργαστη, με την προηγουμενη παστα, σε απλο browsing σε τετοιες θερμοκρασιες κινειται συμφωνα με το προγραμμα. Τωρα αυτο με το aircondition που λες δεν το πιανω, μαλλον εχουμε διαφορετικη αισθηση του χιουμορ.

Σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα απλα που μαλλον φανταζομαι οτι μαλλον το ξερεις,δεν γινετε να εχεις 17 βαθμους στον επεξεργαστη με θερμοκρασια δωματιου 30.οκ το λενε οι σενσορες.και?προφανως κατι παει λαθος,δεν συμφωνεις?και αυτο το λαθος ειναι οτι η θερμοκρασια που δειχνουν οι σενσορες στους FX ξεκιναει να ειναι σωστη απο 42-43 βαθμους και πανω.

εξου και το air condition....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...