Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σημερα ανοιξα τον υπολογιστη για καθαρισμο και αλλαγη στις παστες (τις αλλαζω μια φορα το χρονο), και παρατηρησα οτι η καρτα γραφικων ανεβαζει πολλες στροφες οταν ειμαι σε παιχνιδι ενω πριν δεν το εκανε. Αυτο σημαινει οτι θερμαινεται πιο πολυ τωρα με την αλλαγμενη παστα.

Επειδη μαλλον πηρα οτι να ναι παστες θα ηθελα να μου προτεινετε μια καλη μαρκα απο σκρουτζομαγαζο, η οποια να μην ξεφευγει πολυ σε τιμη και να ειναι ετοιμοπαραδοτη αν γινεται.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Και οι δυο που ειπαν τα παιδια πιο πανω ειναι πολυ καλες κατα την αποψη μου οι καλυτερες. Εγω λογω κοστους προτεινω την ΜΧ-2 γιατι ειναι διπλασια ποσοτητα στην τιμη της ΜΧ-4 και θεωρω τις διαφορες για καθημερινη χρηση αμελητεες

http://www.e-shop.gr/arctic-mx-2-thermal-compound-8g-p-PER.650165

Δημοσ.

Συγκριτικά σε τέστς,η ΜΧ4 βγαίνει καλύτερη απ την ΜΧ2 αλλα όχι για πολύ.

δες και την Prolimatech PK-3 είναι και αυτή πάρα πολύ καλή.

• Like 2
Δημοσ.

Θα προτιμούσα 4g mx-4 παρά 8g mx-2, η thermal paste δεν είναι για χόρταση, η ουσία είναι να πάρεις μια καλή και να βάλεις ένα μπιζελάκι στον επεξεργαστή και ένα μπιζελάκι λίγο μεγαλύτερο στο τσιπ της κάρτας, τώρα αν έχεις ps3 και θες να αλλάξεις thermalpaste αλλάζει το πράγμα, εγώ έτσι τελείωσα την mx-4 μου αλλά τουλάχιστον δεν έκαιγε το ps3 :P. Η ουσία είναι να πάρεις μια καλή πάστα, οι διαφορές mx-4-mx-2 είναι περίπου 2-3 βαθμούς, ωστόσο αν έχεις μάπα ψύκτρα θα κάνουν την διαφορά. Anyway, αυτή είναι η γνώμη μου στο θέμα της θερμοαγώγιμης.

Δημοσ.

Καλα ειναι τοποθετημενη η ψυχτρα, δεν το κανω πρωτη φορα, αλλα αυτη η θερμοαγωγιμη που εβαλα μοιαζει σαν να μην πηζει ποτε. Οτι θα επαιζε τοσο μεγαλο ρολο παντως δεν το περιμενα. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις θα παρω καποια απο αυτες που προτεινατε.

Δημοσ.

Δεν τον τρεχω 100%. Καθε ποσο χρειαζεται; Το κανω γιατι μου αρεσει κιολας, δεν θα κρυφτω :P

Δημοσ.

Δεν τον τρεχω 100%. Καθε ποσο χρειαζεται; Το κανω γιατι μου αρεσει κιολας, δεν θα κρυφτω :P

Όταν χρειαστεί, δηλαδή δεις ότι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν χωρίς λόγο. Ένα άλλο πράγμα που μετράει είναι η ποσότητα. Βαζείς σχήμα μπιζελιού πάνω στον επεξεργαστή. 

Δημοσ.

Arctic ceramique 2 25g καλη παστα, σταθερες θερμοκρασιες και διαφορα με τις mx/silver στον 1 με 2 βαθμους, δοκιμασμενο απο μενα, δεν πεταω ξανα λεφτα για παστες. Εγω πηρα τα 25γ απο eshop 6ευρω, ειχε και την ιδια παστα στα 4γ στα 4ευρω, λολ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...