ssd93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχω προβλημα στην προσπάθεια μου να overclockarω 2 υπολογιστές που έχω με τα εξής χαρακτηριστικά CPU: AMD ATHLON X2 5000+ RAM και τα 2 pc από 2gb mushkin 800mhz MB asrock 960gc-gs fx Tο πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι ειναι ασταθές το σύστημα, κανει φριζ η οθόνη και επανεκίννιση. Δεν τον έχω ζορίσει πολύ τον επεξεργαστή τον έχω στα 2950mhz στα 1.5V Η μνήμη είναι στα 1,9V. με auto τα mhz και τα timings, αν τα πειράξω δεν bootarei καν. Το North Bridge τέρμα κτλ. θερμοκρασίες είμαι σε idle κατάσταση γύρω στο 40αρι και σε φουλ 50-55. Τι μπορεί να φταιεί και αδυνατώ να σταθεροποιήσω το pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Με ποσο fsb παιζεις? Η συγκεκριμενη μητρικη δεν ειναι και πολλα πολλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Η μία προοπτική είναι το 10x289 και η άλλη 11,5x260, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει να τον τσιτώσω πολύ- ίσα ίσα αλλά να είμαι σταθερός. Επίσης φοβάμαι και θέμα υπερθέρμανσης, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο πιο ασταθές είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Whaaaaat? Απο 200FSB που ειναι στοκ ζητας απο αυτη την μητρική να βγάλει 289-260? Δεν υπαρχει περιπτωση!! Καταρχήν Βαλε τον πολλαπλασιαστη στο μεγιστο! 13 αν θυμάμαι καλα για τον 5000+ Απο εκει και περα ξεκινόντας με στοκ ρεύματα ανεβαζεις το fsb κατα 5 την φορά και τεστάρεις σταθερότητα... Με το που χασεις σταθεροτητα τσιμπας ρευμα σε nb και cpu και συνεχίζει την ιδια διαδικάσια μεχρι το σημειο που εισαι σταθερος και εχει νορμαλ θερμοκρασίες..... Παντως εγώ απο αυτή την μητρική δεν το κόβω να πέρνεις πανω απο 10 - 15 mhz στο fsb!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μόνο 15 στο fsb? Κέρδος 0 δηλαδή 200 mhz κέρδος στην τελική συχνότητα καλύτερα να μην overclockaro καθόλου. Φοβάμαι ότι ή μνήμη μου δημιουργεί προβλήματα σηκώνοντας την τάση στις μνήμες εχω δει μια μικρή βελτίωση. Πόση ώρα θα έπρεπε να βγάλω καθαρό stress test για να πω ότι είμαι οκ? Επίσης παίζει ρόλο στη σταθερότητα ή θερμοκρασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ναι δεν είναι για πολλά η μητρική.Πρόσεχε μην σου μείνουν και στο χέρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ωραια με βάση το υλικό που έχω τι μητρική θα έπρεπε να παρω για να φτασω τη cpu στα όρια της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Με βαση το υλικό που έχεις δεν αξίζει να ρίξεις ουτε ευρω σε αυτο το συστημα... Ο επεξεργαστης ειναι πολυ αδυναμος για τα σημερινα δεδομενα και το οποιοδηποτε oc δεν προκειται να σου δώσει κατι το ιδιαίτερο. Ο μονο λογος να το κανεις ειναι απο περιεργια ή απο χομπι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Με 20 ευρω βρισκεις 6000+ οποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 <p>Με βαση το υλικό που έχεις δεν αξίζει να ρίξεις ουτε ευρω σε αυτο το συστημα...</p> <p> </p> <p>Ο επεξεργαστης ειναι πολυ αδυναμος για τα σημερινα δεδομενα και το οποιοδηποτε oc δεν προκειται να σου δώσει κατι το ιδιαίτερο. Ο μονο λογος να το κανεις ειναι απο περιεργια ή απο χομπι!!</p> Χαχαχα βεβαίως το γνωρίζω απλά έχω περιέργεια και είναι ευκαιρία να πειραματιστω να αποκτησω και λίγη εμπειρία άμα σκάσει και ή cpu ειλικρινά δεν με νοιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα