Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είχα στην αποθήκη 3 επεξεργαστές παλιόυ sicket775 και σε έναν έπεσε λίγο νερό το θέμα είναι ότι δεν έχω μητρική να τον δοκιμάσω θα έχει χαλάσει;

Δημοσ.

μπορει και οχι. Εφοσον δεν ηταν σε λειτουργια δεν υπαρχει λογος να εχει χαλασει, αναλογα κι με το ποσο νερο, για ποση ωρα και σε ποιο σημειο.. Βαλτον σε ριζι.

Και να εχει χαλασει σιγα, πανω απο 30 ευρω δεν αξιζει κανενας 775 επεξεργαστης πλεον.

Αν το νερο καταφερε να περασει κατω απο το σιδερο ομως τοτε ειναι αχρηστος ο επεξεργαστης γιατι εχει αχρηστευθει το εσωτερικο θερμικο υλικο, αλλα δυσκολο σεναριο

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μου έπεσε το νερό (ούτε 0,5 λίτρα) έτρεξα και τον έβαλα σε πετσέτα αφού ήταν Intel και δεν είχε πίνακια το έβαλα σε πετσέτα του μπάνιου τον έκανα λίγο με το μπιστολακι μαλλιών της γυναίκας μου και τον φύλαξα το νερό ήταν για πάρα πολύ λιγια ώρα

Δημοσ.

Και να εχει χαλασει σιγα, πανω απο 30 ευρω δεν αξιζει κανενας 775 επεξεργαστης πλεον.

Lol?

Πριν λιγες μερες εδωσα εναν Q9650 70 ευρω, και γενικα οι c2q μια χαρα αξιζουν.

Δημοσ.

μπορει και οχι. Εφοσον δεν ηταν σε λειτουργια δεν υπαρχει λογος να εχει χαλασει, αναλογα κι με το ποσο νερο, για ποση ωρα και σε ποιο σημειο.. Βαλτον σε ριζι.

Αν το νερο καταφερε να περασει κατω απο το σιδερο ομως τοτε ειναι αχρηστος ο επεξεργαστης γιατι εχει αχρηστευθει το εσωτερικο θερμικο υλικο, αλλα δυσκολο σεναριο

Το πρόβλημα δε νομίζω να ήταν το θερμικό υλικό κάτω από το σιδερο, αλλά τα άλατα απο κει κάτω σε τυχόν επαφές που δε θα μπορείς να καθαρίσεις. 

Δημοσ.

Lol?

Πριν λιγες μερες εδωσα εναν Q9650 70 ευρω, και γενικα οι c2q μια χαρα αξιζουν.

οταν με τα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις καινουριο με εγγυηση με usb3 sata3 pcix3 ddr3 κλπ κλπ και με καλυτερες επιδοσεις, λιγοτερη καταναλωση και εισαι σιγουρος οτι και κατι να παθει εχει εγγυηση .. Για ποιο λογο να παρεις παλιατζουρες?

Αλλο να παρεις κανεναν i5/7 παλιας γεννιας που κρατανε καλα ακομα και αλλο 775..

το οτι εσυ τα εδωσες δεν παει να πει κατι. Πολυ απλα δεν αξιζουν πλεον.

• Like 2
Δημοσ.

Manthos626 χωρίς να θέλω να είμαι αδιάκριτος, είσαι 14 χρονών και είσαι παντρεμένος ; Ρωτάω γιατί είπες για το πιστολάκι της γυναίκας σου και όσο νά'ναι μου έκανε εντύπωση, φιλικά έτσι ;).

• Like 4
Δημοσ.

Όχι φίλε μου 29 Μαΐου 2001 άρχισα της αγοραπωλησίες εγώ γεννήθηκα 25 Ιουνίου 1980 ίσως πρέπει να αλλάξω την ημερομηνία κάποια στιγμή

Δημοσ.

Να σε καλα φιλε μου και να ξερεις οποιος δηποτε στην θεση σου αυτο θα καταλαβαινε το λαθος ολο δικο μου 

καλο βραδυ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...