Greekgamer.gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ήταν δευτέρα όταν μπήκα φουριόζος στο γραφείο μας (στο αχούρι μας). Πρωί θυμάμαι, χαράματα κοντά 11:30. Είχε προηγηθεί ένα σαββατοκύριακο σκληρής δουλειάς. Πρέπει να τελείωσα και δύο σειρές. Κάτι έπρεπε να κάνω, για κάτι έπρεπε να γράψω. Προσπαθούσα να το ανακαλέσω στην μνήμη μου καθώς παρατήρησα μια αράχνη στον τοίχο μας, δίπλα ακριβώς από την αφίσα του Superman 64. Έχοντας αφήσει τον Κυρενέ υπεύθυνο δεν μου προξένησε καμία έκπληξη. “Γιώργο”, φώναξα πολιτισμένα με ήπιο γεμάτο συγκαταβατικότητα και αγάπη ύφος. “Που είσαι μωρή παλιαδερφή! Αράχνες πιάσαμε. Άχρηστε.” είπα, πλημυρίζοντας καλοσύνη. Ξάφνου ο Γιώργος πετάχτηκε από μια γωνία. Έκανε ένα βήμα στο πλάι, ένα βήμα μπροστά, ένα βήμα στο πλάι. “Αράχνη!; Πού; Μια στιγμή να την σκίσω”, είπε. Έκανε κι άλλο βήμα στο πλάι, μετά ένα μπρος. Την χτύπησε με ένα σπαθί και έκανε ένα βήμα πίσω. Μετά πάλι μπρος. Μισό λεπτό, σπαθί; Θυμήθηκα. Είχα να γράψω για το Ruzar – The Life Stone. Σημείωσα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να μην ξαναξεχάσω ούτε τι παιχνίδι έχω προς γράψιμο, ούτε το Steam μου ανοιχτό με τον Κυρενέ τριγύρω. Έτοιμοι; Πάμε να πούμε για το Ruzar, ξεκινώντας με αναφορά σε ένα άλλο game. Διάβασε την συγκλονιστική συνέχεια εδώ. Αν πάλι βαριέσαι τόσο πολύ (γιατί; ε; ): Συνοπτικά, το Ruzar αποτελεί ίσως τον μοναδικό πραγματικό εκπρόσωπο, μαζί με το Grimrock, μιας ξεχασμένης μορφής περιπέτειας. Αν σας αρέσει η ατμόσφαιρα η δυσκολία και τα μπουντρούμια, πάνω απ’ όλα τα μπουντρούμια, αξίζει έστω και ως early access. Alpha gamemplay: Επίσημο site: http://www.hammerglassstudio.com/ruzarthelifestone.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα