Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους σας μια ερώτηση έχω μια μητρική giagabyte EP31-D3L τροφοδοτικό CM G550M  και ASUS 560 GTX 1GB δουλεύει ο ανεμιστήρας και εμφανίζει μαύρη οθόνη δηλαδή τίποτα μα τίποτα. Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει καθώς όλα τα καλώδια είναι συνδεδεμένα (6πινο) και είναι στην σωστή θέση ?

Δημοσ.

Μαλλον παρεδωσε πνευμα φιλε μου.Δοκιμασε τη και σε ενα αλλο pc αν εχει καποιος γνωστος σου και δες.Αν δε βγαζει εικονα,αιωνια η μνημη

Δημοσ.

Δουλευε το συστημά σου κανονικά μεχρι τώρα και ξαφνικά χωρίς να προηγηθει κάτι ανοιξες τον υπολογιστή και σου έβγαλε μαυρη οθόνη ? 

Δημοσ.

Παιδιά λάθος το τροφοδοτικό είναι αυτό http://www.coolermaster.com/powersupply/thunder/thunder-600w/και έχει 6πινο για pci-e μήπως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό λόγω ασυμβατότητας διότι δοκίμασα έναν Gigabyte GeForce GT 730 2GB και δούλευε ενώ αυτόν το 560 gtx του έχει αλλαχτεί η πάστα μόνο . Δεν νομίζω να προκλήθηκε πρόβλημα από αυτό. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

Δημοσ.

H 560 έχει τα χρονάκια της μάλλον τα έφαγε τα ψωμιά της, δοκίμασε την σε άλλο pc για να σιγουρευτείς κάτι άλλο δεν υπάρχει εάν ήταν θέμα τροφοδοτικού δεν θα δούλευε γενικά ο υπολογιστής.  

Δημοσ.

Εαν θυμαμαι καλα, η 560 χρειαζεται δυο 6-pin για την τροφοδοσια της. Εσυ γραφεις για ενα. Εαν ισχυει αυτο χρειαζεσαι αλλο ενα 6-pin. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση τη δοκιμαζεις σε ενα διαφορετικο συστημα οπως ειπωθηκε παραπανω και αν συνεχιζει τα ιδια την αποχαιρετας, εκτος κι αν βρισκεται ακομη σε εγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δυο 6-pin έχει η 560, φαντάζομαι οτι θα τα έχει συνδέσει και τα δυο αφού και το τροφοδοτικό του έχει τα απαραίτητα καλόδια.

Μήπως οταν πήγες να αλλάξεις την πάστα έγινε η ζημιά για αυτό και ρώτησα προηγουμένος αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά ή προηγείθηκε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...