evoracing Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα... Αγόρασα το Turbo-X GM-200 (χωρίς σχόλια πλζ..). Το πρόβλημα μου είναι ενώ έχω 2 οθόνες, μερικές φορές, όταν πάω το ποντίκι από την μια οθόνη στην άλλη σταματάει στο χώρισμα σαν να μην έχω άλλη οθόνη.. Δεν ξέρω αν φταίει το ποντίκι για αυτό αλλά όσο έχω αυτό το έχω αυτό το πρόβλημα.
evoracing Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Με το παλιό και ένα άλλο που είχα για 1 μέρα όχι... Αλλά είναι το μόνο ποντίκι που έχει πρόγραμμα δικό του.
hackerW32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ισως να μην ειναι συμβατο το προγραμμα που εχει και πανω απο 1 μονιτορ το προγραμμα που λες το εβαλαν μονα τους τα windows ή το περασες εσυ;
evoracing Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ποιος ο λόγος? :/ Εγώ το πέρασα, είχε cd. Τα drivers με λίγα λόγια Το οποίο έχει πρόβλημα με τα γράμματα... αααα ρε turbo-x..
hackerW32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 δοκιμασε να βγαλεις οτι προγραμμα εβαλες και αστο με τους driver που θα βαλουν τα windows
evoracing Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Οκ θα το κάνω. Θα δοκιμάσω πρώτα ένα restart μπας και φταίει αυτό. Το πρόγραμμα το θέλω ποιο πολύ για τα led.
evoracing Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μετά από restart έστρωσε. Ελπίζω να μείνει έτσι
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ποιος ο λόγος? :/ Το σωστό ερώτημα είναι ποιος ο λόγος να πάρεις κάτι από το πλαίσιο εξ αρχής και ειδικά όταν αυτό είναι τουβλο-ξ
evoracing Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αφου ειπα χωρις σχολια μωρε Γιατι δεν ηθελα να παω σε αλλα 5αστερα του skroutz και σε περιπτοση που γινει κατι να αλλαξω 2 φορες περιοχες για να το αλλαξω. Στα 20€ με 6 κουμπια και ανετο στπ χερι δεν εχεις και πολλες επιλογες. Πλαισιο επισης εχω 20 λεπτα με τα ποδια-5 λεπτα με το αμαξι... So why not? Μεχρι τωρα μου βγηκε πολυ καλο.
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Λογικά κατι θα έπαιζε με τον driver που άλλαξες και έστρωσε
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αφου ειπα χωρις σχολια μωρε Γιατι δεν ηθελα να παω σε αλλα 5αστερα του skroutz και σε περιπτοση που γινει κατι να αλλαξω 2 φορες περιοχες για να το αλλαξω. Στα 20€ με 6 κουμπια και ανετο στπ χερι δεν εχεις και πολλες επιλογες. Πλαισιο επισης εχω 20 λεπτα με τα ποδια-5 λεπτα με το αμαξι... So why not? Μεχρι τωρα μου βγηκε πολυ καλο. Εντομεταξύ δεν είχα δει το "χωρίς σχόλια" γιατί είχα διαβάσει πολύ βιαστικά το ποστ Κοίτα να δεις απλά εγώ προσωπικά δε θα στήριζα καν το πλαίσιο πλέον. Ανεξαρτήτως από το προϊόν που πήρες. Καλορίζικο anyway 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα