Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο καινούργιο μου Laptop (γράφω το μοντέλο από πάνω)  έκανα μια δοκιμή που κακιά ώρα που την έκανα, να συνδέσω το κινητό με το laptop μέσω bluetooth. Εκτός του ότι για κανένα λόγο το αρχείο που έστελνα από το κινητό δεν έφτανε ποτέ στο pc μετά που τα παράτησα και δεν ασχοληθηκα αλλο με το bluetooth όλα τα usb ports νεκρώσανε.

Τι driver reinstall device manager google forums ότι σκατά θέλετε έχω κάνει δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα. Να πάω για format ή τσάμπα θα το κάνω και αυτό? κανείς καμιά ιδέα? υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα windows 10? ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασε επαναφορά συστήματος.

Δοκίμασα μια επαναφορά, μετά που τελείωσε το laptop εκανε rr εβγαζε bluescreen και ξανα το ιδιο, το εκανα force shut down και μετα εκανε φαση αναιρεση την επαναφορα συστηματος γτ δν μπορουσε να ξεκινησει καν ... 

γενικα πολλα προβληματα τα w10 απο τοτε που τα εβαλα, αλλα μου τελειωσε το period για πισω και βαριεμαι το format, απλα γραφω στην απιθανη περιπτωση που δεν φταινε τα w10 :>

Δημοσ.

Αν πέρασες τα window 10 απο πάνω πιθανόν να μην εγκατάσταθηκαν σωστά ή να μην έκατσαν καλα οποτε θα δοκίμαζα ενα format και καθαρή εγκατάσταση , μπορεί ομως να στο κάνει και λόγω έλειψης πλήρης υποστήριξης drivers ακόμα απο τα w10

Δημοσ.

Νταξει παιδια εδωσα ολικη επαναφορα τυπου format που σου δινει την δυνατοτητα το 10 και εφτιαξε απλα απο ενα bluetooth νεκρωσε μια ολοκληρη πλευρα usb γενικα πολλα bugs. anyway thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...