voldemort Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 To οποίο θέμα κατά σύμπτωση ταιριάζει σε όλα τα topics που έχουν μέσα τη λέξη MS/Windows10... Kατα ενα περιεργο τροπο... Btw δεν απευθύνονται απαραίτητα σε σένα όμως τα posts, σχεδόν σε όλα χρησιμοποίησα 1ο πληθυντικό... Συζητηση κανουμε...don't worry...
tulipas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εδω θα έρθει forza στα 10αρια και οι άλλοι θέλουν να παίξουν αρχαία παιχνιδακια
Oxygene Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Φτου φτού... κακό πράγμα να παίζεις παλιά παιχνίδια...
tulipas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Φτου φτού... κακό πράγμα να παίζεις παλιά παιχνίδια...Χουμορ μπροΧουμορ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ενα ενα μας δινει τα χτυπηματα η ms... Τελικα τα 10αρια αρχιζω να τα βλεπω με αλλο ματι.. Δλδ σας χαλαει που βαζει ενα λιθαρακι για να καταργηθει το DRM? περιεργα το βλεπετε μερικοι.... ειπαμε, δεν σας αρεσουν τα 10αρια (και σιγουρα ουτε τα 8αρια) αλλα σταματηστε να βλεπετε φαντασματα....
panacync Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Το Samba για να παίξει σε 10ρια είδα και έπαθα. Δεν ξέρω τι άλλαξαν δεν ασχολήθηκα και πολύ. NFS ξήλωσαν. Δεν υπάρχει πια στα Features. Είχα κάτι mounts nfs, κάθονται κοιτιούνται μεταξύ τους τώρα... Θες NFS? Κάτι που υπάρχει επί εποχής 2000 ? Εξωτερικό driver φιλέ. Πάνε ψάξε βρες. Όχι θα διαλέξουμε εμείς το hardware και το software για εσάς, και το καλό σας φυσικά. Ότι δεν μας αρέσει το κόβουμε. Τώρα DRM, privacy και τα λοιπά "δημοκρατικά" update όποτε γουστάρω κ.ο.κ εκτός θέματος αλλά too much και αυτά επίσης. Usability, performance μπλα μπλα δεν λέω καλά αλλά σε κάποια θέματα το ξεφτίλισαν.
D.Luffy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ΟΚ, βλέπω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει για τους χρήστες είναι περισσότερο η επιθετική πολιτική της MS με τα 10άρια παρά οι ειδήσεις καθ' εαυτού. Ακόμα και σε μια θετική είδηση σαν αυτή, υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Και θεραπεία για τον καρκίνο να έβγαζαν με τα Win10, αν στην περνάνε με το ζόρι μερικούς τους κακοφένεται.
gon1332 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά! Ηρεμίστε λιγάκι. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και ξαναδιαβάστε. "Σταματάει την υποστήριξη του καταραμένου SecuROM". Τώρα όσον αφορά τα αγορασμένα παιχνίδια, no-cd. Επίσης για όσους παραπονιούνται για τα παιχνίδια που δεν τους παίζουν, αναμονή. Θυμάμαι και με τα Windows 8 υπήρχαν τέτοια θέματα compatibility, αλλά λύνονται με τον καιρό. Και το Vice City μου το έπαιξα και άλλα πολλά. Τουλάχιστον και προς το παρόν το CS 1.6 παίζει μια χαρά σε Windows 10. Οπότε μου αρέσουν. 1
jmirko15 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δλδ σας χαλαει που βαζει ενα λιθαρακι για να καταργηθει το DRM? περιεργα το βλεπετε μερικοι.... ειπαμε, δεν σας αρεσουν τα 10αρια (και σιγουρα ουτε τα 8αρια) αλλα σταματηστε να βλεπετε φαντασματα.... Λιθαράκι για να καταργηθεί το DRM; H MS; αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχ
gon1332 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Λιθαράκι για να καταργηθεί το DRM; H MS; αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχ Σε λίγο καιρό θα μπορείς να κάνεις clone το Windows source. Θα αλλάξουν οι καιροί. 1
gkanel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ...Το λειτουργικο το πληρωνω;εγω εχω λογο πανω σε αυτο ή μου απαγορευεται διοτι εκφραζω αποψη; Φίλε μου τα Windows 10 ΔΕΝ τα πλήρωσες. Σου κόστισαν τόσο όσο και το Open Source: 0, nada, zero, null. Απλά παραπονιέσαι για κάτι σου χάρισαν! το πήρες Τσάμπα! Αν δεν το θές μην το πάρεις δεν σε υποχρεώνει κανείς!
voldemort Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Φίλε μου τα Windows 10 ΔΕΝ τα πλήρωσες. Σου κόστισαν τόσο όσο και το Open Source: 0, nada, zero, null. Απλά παραπονιέσαι για κάτι σου χάρισαν! το πήρες Τσάμπα! Αν δεν το θές μην το πάρεις δεν σε υποχρεώνει κανείς! Με οσα πληρωσα στην ms τα 10 παλι τα πληρωσα. Και για να τελειωνουμε με αυτο το ζητημα πουθενα δεν ειπα οτι θα τα βαλω. Ουτε τα εβαλα(δοκιμαστικο εκανα για 4-5 ημερες) και ΟΥΤΕ προκειται να τα βαλω. Το θεμα ασφαλεια και ιδιωτικοτητα παραμενει ομως. Μαθετε να ξεχωριζετε ζητηματα οπως αυτα πρεπει να θιγονται. Αλλωστε με τοση παρακολουθηση δεν αναρωτιεμαι γιατι τα εδωσε τσαμπα για ενα χρονο... Εδω windows που τα πληρωσαμε προσπαθει να βαλει χερι...στο τσαμπα θα κολλησει; 1
jmirko15 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Φίλε μου τα Windows 10 ΔΕΝ τα πλήρωσες. Σου κόστισαν τόσο όσο και το Open Source: 0, nada, zero, null. Απλά παραπονιέσαι για κάτι σου χάρισαν! το πήρες Τσάμπα! Αν δεν το θές μην το πάρεις δεν σε υποχρεώνει κανείς! Μην συγκρίνεις τα Open Source projects με την MS. Ήμαρτον. Δεν έχει καμία σχέση το "Free" με το Open Source. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Η ms τα πουλαει τα win10 επισης. Με ποια λογικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα