Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κανει για να χαθει το backwards compatibility ωστε για να συνεχιζεις να παιζεις τα παλια σου παιχνιδια να πρεπει να τα ξανα-αγορασεις (HD remaster!) απο το store....

φυσικα πιστευω ολο και καποιος θα βρει καποιο τροπο να τα κανει να παιξουν.... ;)

• Like 2
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γελάνε και οι πέτρες...

δεν έχω πλέον optical drive στο PC...

Και επειδή δεν έχεις εσύ, δεν έχει κανείς άλλος

F**k logic

• Like 9
Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι με no-cd crack θα δουλεύουν τα παιχνιδια που έχουν αυτά τα DRM. Και εφόσον έχει κάποιος νόμιμα στην κατοχή του ένα παιχνίδι τότε μπορεί να βάλει τέτοιο crack.

Δημοσ.

Γελάνε και οι πέτρες...

F**k logic

Τα optical drives για υπολογιστές είναι ξεπερασμένη τεχνολογία. Αυτό θέλει να σου πει. Εγώ  έχω optical drive και έχω 2 χρόνια να βάλω ένα dvd μέσα ή να γράψω κάποιο. Όλα ιντερνετ και usb.

• Like 14
Δημοσ.

Τα optical drives για υπολογιστές είναι ξεπερασμένη τεχνολογία. Αυτό θέλει να σου πει. Εγώ έχω optical drive και έχω 2 χρόνια να βάλω ένα dvd μέσα ή να γράψω κάποιο. Όλα ιντερνετ και usb.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι τελείως αχρείαστα. Και στο λέει κάποιος που όπως κι εσύ έχει να γράψει δισκάκια εδώ και χρόνια.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

F**k logic

έχουν πάψει να με απασχολούν τα 1st world problems των άλλων...

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι με no-cd crack θα δουλεύουν τα παιχνιδια που έχουν αυτά τα DRM. Και εφόσον έχει κάποιος νόμιμα στην κατοχή του ένα παιχνίδι τότε μπορεί να βάλει τέτοιο crack.

yeap...

• Like 7
Δημοσ.

Δηλαδή υποχρεωτικό dual boot με Win 7 αν θες να παίξεις πιό παλιά παιχνίδια.

Κανονικά θα'πρεπε οι ίδιες οι εταιρίες να αποσύρουν το SecureRom με κάποιο patch.

Είπα τις προάλλες να εγκαταστήσω το GTA 4 και το Borderlands γιατί μ'έπιασε νοσταλγία και μου 'βγαζε Release Date Check Error και στα δύο, ενώ δυό χρόνια πριν όλα ήταν εντάξει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε σε προηγούμενο post κάποιοι developers κυκλοφόρησαν patch, κατά τα άλλα ένα no-cd patch/crack κάνει μια χαρά δουλειά...

Δημοσ.

Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω κάθε μέρα και από μια καινούργια πατέντα της microsoft στα 10αρια και κυρίως σε θέματα ιδιωτικότητας γύρισα σε 7 ultimate για να ησυχάσω. Ούτε καν 8 που τα έχω εξίσου αγορασμένα. Άντε γιατί 'οτι να ναι έχουν γίνει όλοι, την google κράζαμε....

• Super Moderators
Δημοσ.

κράζαμε τα DRM κάποτε, τώρα κράζουμε αυτόν που δεν επιτρέπει 2 αχρησιμοποίητα (εδώ και 7 χρόνια) για λόγους ασφαλείας κιόλας... :P

• Like 15
Δημοσ.

Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω κάθε μέρα και από μια καινούργια πατέντα της microsoft στα 10αρια και κυρίως σε θέματα ιδιωτικότητας γύρισα σε 7 ultimate για να ησυχάσω. Ούτε καν 8 που τα έχω εξίσου αγορασμένα. Άντε γιατί 'οτι να ναι έχουν γίνει όλοι, την google κράζαμε....

Η πιο σοφη κινηση και μαλιστα εχω να πω(με ssd)ειναι πιο γρηγορα απο τα 10.Ουτε Metro apps,spyware και @@...

Μονο στο boot ειναι λιγο πιο αργα  κατα 5 δευτερολεπτα.Εαν υπαρχει εδω μεσα χρηστης που κανει restart καθε 5 λεπτα και για ολοκληρη την ημερα για να καιγεται...τι να πω...

Επρεπε να τα ξαναβαλω μετα απο 1+ χρονο για να καταλαβω την αξια τους.

κράζαμε τα DRM κάποτε, τώρα κράζουμε αυτόν που δεν επιτρέπει 2 αχρησιμοποίητα (εδώ και 7 χρόνια) για λόγους ασφαλείας κιόλας... :P

Απο την ms ποιος θα μας προσφερει ασφαλεια;

Και μη μου πεις οτι τα 10 ειναι υποδειγμα ασφαλειας και ιδιωτικοτητας...διοτι γελανε και οι...

xtisimatos03.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Απο την ms ποιος θα μας προσφερει ασφαλεια;

Και μη μου πεις οτι τα 10 ειναι υποδειγμα ασφαλειας και ιδιωτικοτητας...διοτι γελανε και οι...

xtisimatos03.jpg

να κράζουμε για τους σωστούς λόγους όμως...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...