Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μιας και πλέον επιτρέπονται αγορές από έξω έχω βρει το oneplus two στα 340 ευρώ στο minideal.com . Πως το βλέπετε το κατάστημα; Είναι έμπιστο; Θα είναι όλα οκ αν το αγοράσω από εκεί;

Δημοσ.

Είναι από τα καλά καταστήματα με βάση το τι λένε εδώ μέσα, εγώ προσωπικά δεν αγόρασα ποτέ μου από Κίνα.

Δημοσ.

Παιδιά μιας και πλέον επιτρέπονται αγορές από έξω έχω βρει το oneplus two στα 340 ευρώ στο minideal.com . Πως το βλέπετε το κατάστημα; Είναι έμπιστο; Θα είναι όλα οκ αν το αγοράσω από εκεί;

Το παραπανω απο που ακριβως προκυπτει γιατι εγω ακομα βλεπω τον περισσοτερο κοσμο να τρωει ακυρο σε αγορες ειτε απο εξωτερικο ειτε μεσω καρτων.

Δημοσ.

Ποο πο.. Μπέρδεμα όλη αυτή ή φάση τώρα.. Ας κάτσω με το nexus 5 μου λοιπόν.. Δεν αξίζει το μπλεξιμο.. Να στε καλά πάντως παιδια. Άντε να δούμε τι θα γίνει και με τις εκλογές τώρα τον Σεπτέμβριο...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ήρθαν καμιά 3-4 προσκλήσεις για Oneplus two. Μοίρασα σε κάποιους που ήθελα, έγω το δικό μου το έχω εδώ και κάνα 2 εβδομάδες και περισσεύει μία. Όποιος την θέλει, το πρώτο post από εδώ κάτω την παίρνει. Ίσως να έρθουν και άλλες, θα μοιραστούν με τον ίδιο τρόπο

• Like 2
Δημοσ.

Μου ήρθαν καμιά 3-4 προσκλήσεις για Oneplus two. Μοίρασα σε κάποιους που ήθελα, έγω το δικό μου το έχω εδώ και κάνα 2 εβδομάδες και περισσεύει μία. Όποιος την θέλει, το πρώτο post από εδώ κάτω την παίρνει. Ίσως να έρθουν και άλλες, θα μοιραστούν με τον ίδιο τρόπο

Αν δεν την εχεις δωσει θα την ηθελα!! σε ευχαριστω  :-D

• Like 1
Δημοσ.

μπραβο ρε φιλε ...οχι  με τους απατεονακους που προσπαθούν να πλουτίσουν με 20 ευρω....

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά δυστυχως δεν μπορω να το αγορασω παρολο που προσπαθω..Προσπαθω απο το απογευμα,την τελευταια φορα νομιζα οτι το καταφερα κιολας αλλα μετα μου ηρθε μηνυμα οτι δεν περασε(εστειλα μηνυμα και στον alexzzz να τον ευχαριστησω αλλα τελικα φιλε δν το καταφερα :( ) .Δεν βγαζω ακρη με την καρτα κατι προβλημα υπαρχει.Οπως και να χει το invite Εχει ακομα 19 ωρες  account μου.Οποιος το θελει και μπορει να το αγορασει αμεσα να μου στειλει PM να του δωσω κωδικο και να αλλαξω το email μου στο email του..Κριμα ειναι να παει χαμενη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...