GiwrgosP- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Παιδιά μιας και πλέον επιτρέπονται αγορές από έξω έχω βρει το oneplus two στα 340 ευρώ στο minideal.com . Πως το βλέπετε το κατάστημα; Είναι έμπιστο; Θα είναι όλα οκ αν το αγοράσω από εκεί;
GianniSM Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Είναι από τα καλά καταστήματα με βάση το τι λένε εδώ μέσα, εγώ προσωπικά δεν αγόρασα ποτέ μου από Κίνα.
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Παιδιά μιας και πλέον επιτρέπονται αγορές από έξω έχω βρει το oneplus two στα 340 ευρώ στο minideal.com . Πως το βλέπετε το κατάστημα; Είναι έμπιστο; Θα είναι όλα οκ αν το αγοράσω από εκεί; Το παραπανω απο που ακριβως προκυπτει γιατι εγω ακομα βλεπω τον περισσοτερο κοσμο να τρωει ακυρο σε αγορες ειτε απο εξωτερικο ειτε μεσω καρτων.
FOTANAG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 εμενα το paypal δεν με αφηνει να κανω αγορα.
christakos07 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έμπιστο είναι. Αν θες τσέκαρε και το vickmall.Eίναι ένα κλικ καλύτερο στο θέμα service από το minideal. 1
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Άκουσα ότι με χρεωστική επιτρέπουν πλέον μέχρι 500€ χωρίς όμως να είμαι και 100% σίγουρος! Christakos07 θα το κοιτάξω!
giorgosbretos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Λειτουργούν κανονικά οι αγορές πλέον έκανα αγορά μιάς εφαρμογης στο pkay store μόλις.
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Λειτουργούν κανονικά οι αγορές πλέον έκανα αγορά μιάς εφαρμογης στο pkay store μόλις. http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-252 http://www.insomnia.gr/topic/575253-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-paypal/page-74 Δεν θα το λεγα.
GiwrgosP- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ποο πο.. Μπέρδεμα όλη αυτή ή φάση τώρα.. Ας κάτσω με το nexus 5 μου λοιπόν.. Δεν αξίζει το μπλεξιμο.. Να στε καλά πάντως παιδια. Άντε να δούμε τι θα γίνει και με τις εκλογές τώρα τον Σεπτέμβριο...
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μου ήρθαν καμιά 3-4 προσκλήσεις για Oneplus two. Μοίρασα σε κάποιους που ήθελα, έγω το δικό μου το έχω εδώ και κάνα 2 εβδομάδες και περισσεύει μία. Όποιος την θέλει, το πρώτο post από εδώ κάτω την παίρνει. Ίσως να έρθουν και άλλες, θα μοιραστούν με τον ίδιο τρόπο 2
Stormac Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μου ήρθαν καμιά 3-4 προσκλήσεις για Oneplus two. Μοίρασα σε κάποιους που ήθελα, έγω το δικό μου το έχω εδώ και κάνα 2 εβδομάδες και περισσεύει μία. Όποιος την θέλει, το πρώτο post από εδώ κάτω την παίρνει. Ίσως να έρθουν και άλλες, θα μοιραστούν με τον ίδιο τρόπο Αν δεν την εχεις δωσει θα την ηθελα!! σε ευχαριστω 1
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν την εχεις δωσει θα την ηθελα!! σε ευχαριστω δική σου φίλε μου. Σου στέλνω pm 1
armin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 2ο σχολιο?????!!!!!!!ΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :D
nikos1965 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μου ήρθαν καμιά 3-4 προσκλήσεις για Oneplus two. Μοίρασα σε κάποιους που ήθελα, έγω το δικό μου το έχω εδώ και κάνα 2 εβδομάδες και περισσεύει μία. Όποιος την θέλει, το πρώτο post από εδώ κάτω την παίρνει. Ίσως να έρθουν και άλλες, θα μοιραστούν με τον ίδιο τρόπο μπραβο ρε φιλε ...οχι με τους απατεονακους που προσπαθούν να πλουτίσουν με 20 ευρω.... 2
Stormac Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά δυστυχως δεν μπορω να το αγορασω παρολο που προσπαθω..Προσπαθω απο το απογευμα,την τελευταια φορα νομιζα οτι το καταφερα κιολας αλλα μετα μου ηρθε μηνυμα οτι δεν περασε(εστειλα μηνυμα και στον alexzzz να τον ευχαριστησω αλλα τελικα φιλε δν το καταφερα ) .Δεν βγαζω ακρη με την καρτα κατι προβλημα υπαρχει.Οπως και να χει το invite Εχει ακομα 19 ωρες account μου.Οποιος το θελει και μπορει να το αγορασει αμεσα να μου στειλει PM να του δωσω κωδικο και να αλλαξω το email μου στο email του..Κριμα ειναι να παει χαμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα