Προς το περιεχόμενο

Hp pavilion dv7 gpu chipset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω στην κατοχη μου το συγκεκριμένο λαπτοπ και εχω κανει δυο φορές σερβις. Μου είπαν πως ειναι το ταιπσετ της καρτας γραφικών. Τρίτη και φαρμακερη σημερα δειχνει παλι μαύρη οθόνη αρα παλι εχει θεμα. Εδωσα 120 ευρω κάθε φορα οποτε δεν θελω παλι. Αν βρω μεταχειρισμένη καρτα γραφικών θα ειναι εντάξει; ati radeion εχει.

Δημοσ.

Στα περισσότερα laptop δεν αλλάζει η κάρτα γραφικών ειναι κολλημένη επάνω , λογικά ολες τις φορές σου έκαναν reflow αν το λεω σωστά οποτε απλα λειτουργεί για λίγο η κάρτα και σταματάει παλι μετα , γενικά σε τετοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κανεις πολλα

Δημοσ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις που εχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών για να μην πώς σε ολες απλα το κρατάς για λίγο οσο αντέξει το laptop και μετα να το θυμάσαι

Δημοσ.

Δεν γινεται αντικατασταση της καρτας; γιατινομιζα οτι απο την στιγμη π δν ειναι ενσωματωμένη οπως οι intel αλλα "ξεχωριστη" γινεται αντικατασταση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν στο δικό σου γίνεται αντικατάσταση πρέπει να το κοιτάξει αλλά και στην περίπτωση της αντικατάστασης εκτός ότι μπορεί να είναι ακριβή ή κάρτα δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανά βγάλει πρόβλημα.

Γενικά αν φράσεις σε τέτοια επίπεδα προβλημάτων να ψάχνεσαι με άλλες κάρτες κτλπ είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα

Δημοσ.

Για σερβις ειχα δωσει 120ευρω οποτε πιστευα πως αμα βαλω μια καρτα γραφικών π να μπαίνει νομιζα θα με συμφέρει

Δημοσ.

Με 120 σου κάνανε reballing ή αλλάξανε και chip;

Αν κάνανε μόνο το πρώτο από την μια σου πήρανε πολλά, από την άλλη την δεύτερη φορά έπρεπε να αλλάξουν το chip.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ακριβώς μ καναν αλλα ήταν ακριβό και ασύμφορο γτ ξαναχαλασε μετα απο 5 μηνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...