kyko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλησπερα εχω στην κατοχη μου το συγκεκριμένο λαπτοπ και εχω κανει δυο φορές σερβις. Μου είπαν πως ειναι το ταιπσετ της καρτας γραφικών. Τρίτη και φαρμακερη σημερα δειχνει παλι μαύρη οθόνη αρα παλι εχει θεμα. Εδωσα 120 ευρω κάθε φορα οποτε δεν θελω παλι. Αν βρω μεταχειρισμένη καρτα γραφικών θα ειναι εντάξει; ati radeion εχει.
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Στα περισσότερα laptop δεν αλλάζει η κάρτα γραφικών ειναι κολλημένη επάνω , λογικά ολες τις φορές σου έκαναν reflow αν το λεω σωστά οποτε απλα λειτουργεί για λίγο η κάρτα και σταματάει παλι μετα , γενικά σε τετοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κανεις πολλα
kyko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για πεταμα δλδ..γιατι δεν αξιζει καθε μισο χρονο να δινω 120ευρώ
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Στις περισσότερες περιπτώσεις που εχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών για να μην πώς σε ολες απλα το κρατάς για λίγο οσο αντέξει το laptop και μετα να το θυμάσαι
kyko Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δεν γινεται αντικατασταση της καρτας; γιατινομιζα οτι απο την στιγμη π δν ειναι ενσωματωμένη οπως οι intel αλλα "ξεχωριστη" γινεται αντικατασταση.
SPANK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω αν στο δικό σου γίνεται αντικατάσταση πρέπει να το κοιτάξει αλλά και στην περίπτωση της αντικατάστασης εκτός ότι μπορεί να είναι ακριβή ή κάρτα δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανά βγάλει πρόβλημα. Γενικά αν φράσεις σε τέτοια επίπεδα προβλημάτων να ψάχνεσαι με άλλες κάρτες κτλπ είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα
kyko Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Για σερβις ειχα δωσει 120ευρω οποτε πιστευα πως αμα βαλω μια καρτα γραφικών π να μπαίνει νομιζα θα με συμφέρει
sil_unique Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Με 120 σου κάνανε reballing ή αλλάξανε και chip; Αν κάνανε μόνο το πρώτο από την μια σου πήρανε πολλά, από την άλλη την δεύτερη φορά έπρεπε να αλλάξουν το chip.
virus33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 πλεον γινεται αντικατασταση αλλα και για rebailing περνουνε 60
kyko Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δεν ξερω τι ακριβώς μ καναν αλλα ήταν ακριβό και ασύμφορο γτ ξαναχαλασε μετα απο 5 μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα