Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται όλο και καλύτερο! :mad:

Τότε γιατί ταλαιπωρήσε? Πήγαινε αύριο πρωί άνοιξε ένα λογαριασμό πειραιώς , βγάλε μια χρεωστική σε 10 λεπτά, βάλε το χρήμα και πηγαινε ψώνησε. Απλά πράγματα.

Τωρσ εγινε ακομα καλυτερο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά στον 2ο λογαριασμό που πρέπει να ανοίξω , βάζω κανονικά τα ίδια στοιχεία μου ή άλλα στην τύχη; Επίσης βάζω ότι η χώρα μου είναι Ελλάδα ή κάποια ξένη;

Δημοσ.

Ρε παιδιά στον 2ο λογαριασμό που πρέπει να ανοίξω , βάζω κανονικά τα ίδια στοιχεία μου ή άλλα στην τύχη; Επίσης βάζω ότι η χώρα μου είναι Ελλάδα ή κάποια ξένη;

Αλλα στοιχεια , αλλο mail μπορεις να ανοιξεις και bussines εικονικο ακομα καλυτερα ... Ελλαδα χωρα δεν πειραζει...

Δημοσ.

Παιδιά σε μένα δεν δουλεύει. Προσπάθησα με κάρτα Χρεωστική Πειραιώς κ τζίφος. Μου είπαν από το PayPal ότι η τράπεζα αρνείται την συναλλαγή. Ξέρει κανείς τπτ;

Δημοσ.

Εάν καίγεσαι για να αγοράσεις, επειδή ξέρω τι είναι να περιμένεις στείλε pm να σε εξυπηρεεγ

εγω που καιγομαι γτ εχω το αμαξι συνεργειο κ απο ελλαδα χρειαζομαι 800 ευρο μπορω να εχω βοηθεια??

:-)

Δημοσ.

Παιδιά σε μένα δεν δουλεύει. Προσπάθησα με κάρτα Χρεωστική Πειραιώς κ τζίφος. Μου είπαν από το PayPal ότι η τράπεζα αρνείται την συναλλαγή. Ξέρει κανείς τπτ;

Εγώ ξαναέκανα αγορά σήμερα κανονικά. Κατι δεν ακολουθείς σωστά... Πρώτα κάνεις μεταφορά χρημάτων στον εικονικό λογαριασμό και μετά ψωνίζεις από τον εικονικό λογαριασμό...

εγω που καιγομαι γτ εχω το αμαξι συνεργειο κ απο ελλαδα χρειαζομαι 800 ευρο μπορω να εχω βοηθεια??

:-)

Εάν ακολουθήσεις τις οδηγίες μέχρι 500 ευρώ το μήνα μπορείς να μεταφέρεις στο paypal account 2 και να αγοράσεις

Δημοσ.

Τα ακολούθησα όλα βήμα,βήμα. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει καμιά πατάτα με το 2ο account. Μπορεί κάποιος να δώσει ένα παράδειγμα για το 2ο account ;

Δημοσ.

Εγώ ξαναέκανα αγορά σήμερα κανονικά. Κατι δεν ακολουθείς σωστά... Πρώτα κάνεις μεταφορά χρημάτων στον εικονικό λογαριασμό και μετά ψωνίζεις από τον εικονικό λογαριασμό...

Εάν ακολουθήσεις τις οδηγίες μέχρι 500 ευρώ το μήνα μπορείς να μεταφέρεις στο paypal account 2 και να αγοράσεις

Προσέξτε μονο με τον εικονικό λογαριασμό του ππ, να μπορείτε αργότερα να τον πιστοποιήσετε σε περίπτωση που σας ζητηθεί απο το ππ γιατι αλλιώς τα λεφτά που πήγατε σε αυτόν ξεχάστε τα

Επισης να πω οτι το ετήσιο οριο μεταφοράς χρημάτων στο balance ειναι 2500 ευρω

Δημοσ.

καλησπερα
προσπαθω να κανω τον δευτερο λογαριασμο αλλα μου ζηταει στοιχεια καρτας. τα δινω κανονικα κ απλα ποτε δεν κανω την επιβεβαιωση μετα με το πιν?

Δημοσ.

Επειδη το έκανα για δοκιμή δεν δίνεις τα στοιχειά κάρτας σταματάς εκει που έχεις δώσει τα στοιχειά ονομα διεύθυνση και πολη μετα πας στο @μαιλ που έχεις δώσει και βλέπεις οτι σου εχει ερθει μνμ απο το paypal οτι εχει δημιουργήσει λογαριασμό και για active πατας ενα λινκ που εχει εκει και σε συνδέει με τον λογαριασμό και μπαίνεις κατευθείαν στο account,αλλα για να γινει verified σου ζηταει κανονικα καρτα,ισως εχουμε κάποια προβλήματά στο ebay που ζητάει να ειναι verified οι λογαριασμοι. 

Εννοείται οτι αυτός ο λογαριασμός θα πληρώνει μέσω balance μόνο αφού δεν υπάρχει καρτα δηλωμένη σε αυτόν και απο οτι εχω ακουσει μπορεί να μεταφέρει και λεφτά στο balance του πραγματικού λογαριασμού, το εχω ακούσει εδώ μέσα νομίζω οτι γίνεται δεν το εχω κάνει ο ιδιος διοτι τωρα μολις εφτιαχτηκε ο νεος λογαριασμός.

Δημοσ.

Γελαω πια δοξα ? Αυτο γινοταν ΧΡΟΝΙΑ αν ηθελες απο αλλη σου καρτα λεφτα χωρις να την καταχωρησεις paypal εκανες request..πριν 1 χρονο το εκανες ...τι εννοειτε ανακαλυφθηκε απο καποιον.. ?

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...