Arkoudelos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα στη παρέα, Κάηκε ο ένας σκληρός μου δίσκος και τον αντικατέστησα με ένα Samsung SSD 850 Pro 256GB. Τον εγκατέστησα σε SATA III slot (SATA1 στη mobo). Έκανα καθαρό install windows 10 και εγκατάσταση το Samsung Magician 4.6. Έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες που είναι pinned στο forum και στα benchmarks παίρνω τα παρακάτω νούμερα. Υπόψιν το magician δε βλέπει τα windows 10... με αποτέλεσμα να μη τρέχει το Rapid Mode. Το boot στα Windows μου παίρνει 13 second ( εκτός το boot της mobo). Επίσης σε games όπως το Starcraft II που έκανε '10 ώρες' να φορτώσει με τον HDD είδα διαφορά αλλά σε βίντεο στο youtube το είδα να φορτώνει με SSD σε 3 sec...... Δε μπορώ να καταλάβω αν φταίει κάτι ή έτσι όντως πρέπει να λειτουργεί ένας SSD καθώς είναι και η πρώτη μου εμπειρία με αυτή τη τεχνολογία. Τι λέτε; Ευχαριστώ! Το σύστημα μου είναι το εξής: Case: Corsair Carbide 400R PSU: Corsair TX650 Mobo: MSI Z97 G43 Retail Cpu: Intel i5 4460 3.20Ghz Gpu: Sapphire AMD 6850 2GB Ram: 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz SSD: Samsung 850 PRO 256GB HDD: Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 Optical Drive: HL-DT-ST BDDVDRW GBC-H20L EDIT: (μπορεί και να μη σημαίνουνε τίποτα αλλά τα γράφω) Παρατήρηση 1. Αν αποσυνδέσω το DVD από τη μητρική κάνει boot σε 5sec. Στο φόρτωμα των προγραμμάτων δε βλέπω διαφορά. Παρατήρηση 2. Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής (όχι restart) δε δουλεύει το ποντίκι στα settings του bios. Αν κάνω restart δουλεύει στα settings του bios. Κάτι άλλο 'περίεργο' δεν έχω παρατηρήσει.
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μια χαρά ειναι οι ταχύτητες σου δεν νομίζω οτι μπορεί να πάει και καλύτερα αφου ειναι στα standar του δίσκου 3
Arkoudelos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση! Ησύχασα!! xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα