Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια απο lag πως τα παει η xiaomi στα οικονομικα μοντελα?Εχω δει απειρα sony & samsung γυρω στα 150ευρω να κολλανε  παρα πολυ αλλα εχω δει και απο φιλο το samsung s3 να κολλαει απιστευτα στα 230ευρω.Αντιθετα εγω ειχα παρει στην ιδια τιμη κατα τυχη το optimus g και πραγματικα δε κολλαει πουθενα με πολυ βαρια χρηση.

Τωρα βγαινει το redmi note2 με πολυ καλα χαρακτηριστικα και τιμη και σκεφτομαι να το κανω δωρο στη γυναικα μου αλλα φοβαμαι μη κολλαει.

Εχει κανεις εμπειρια απο xiaomi

Δημοσ.

To εχει η γυναικα μου απο περυσι το redmi note οχι το 2 και εχω παθει πλακα,το εχει φορτωσει ενα σωρο πραγματα και δε κολλαει πουθενα.

Προσωπικα αν ειχε λιγακι καλυτερη καμερα το βραδυ θα το ειχα παρει και εγω.

Δημοσ.

Lag μπορεί να έχει ο ιδιοκτήτης εγκεφαλικά, μπορεί η μεταχειρισμένη / ελαττωματική συσκευή που του πούλησαν να έχει πρόβλημα.

Υπάρχει μια καραμέλα android --> lag για προφανείς λόγους.

Αν αγοράσεις συσκευή που έχει lag, την γυρίζεις πίσω ως ελαττωματική...

Δημοσ.

Lag μπορεί να έχει ο ιδιοκτήτης εγκεφαλικά, μπορεί η μεταχειρισμένη / ελαττωματική συσκευή που του πούλησαν να έχει πρόβλημα.

Υπάρχει μια καραμέλα android --> lag για προφανείς λόγους.

Αν αγοράσεις συσκευή που έχει lag, την γυρίζεις πίσω ως ελαττωματική...

Αν αγοράσεις ένα andoid των 100ε απο Ελλάδα κι το συγκρίνεις με μιας ίδιας αξίας windows phone πιστεύεις ότι το android δεν θα κολλάει? Τα android κι ειδικά με κάτω απο 1gb κολλάνε! Δεν νομίζω να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου αν παραπονεθείς για lag :P Εκτός βέβαια αν είναι καθαρά πρόβλημα hardware που σπανίως είναι.

Πίσω στο θέμα μας,τα xiaomi είναι πολύ αξιόπιστα κι με τα χαρακτηρισιτκά που έχει πάνω δεν νομίζω να δεις lag!

• Like 1
Δημοσ.

Αν αγοράσεις ένα andoid των 100ε απο Ελλάδα κι το συγκρίνεις με μιας ίδιας αξίας windows phone πιστεύεις ότι το android δεν θα κολλάει? Τα android κι ειδικά με κάτω απο 1gb κολλάνε! Δεν νομίζω να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου αν παραπονεθείς για lag :P Εκτός βέβαια αν είναι καθαρά πρόβλημα hardware που σπανίως είναι.

Πίσω στο θέμα μας,τα xiaomi είναι πολύ αξιόπιστα κι με τα χαρακτηρισιτκά που έχει πάνω δεν νομίζω να δεις lag!

Η σύγκριση lag μεταξύ os είναι άλλο θεμα.

Μιλάμε για lag συσκευης όταν την αγοράζεις, οχι οταν βάλεις 500 app.

Ακόμα και η συσκευή των 100 ευρώ που λες, δεν έχει lag, αρκεί να είναι επωνυμη...

Δημοσ.

Μονο το  xaiomi mi4 εχω κανει χρηση το οποιο ειναι  υπεροχο και δεν ειχε κανενα lag αλλα ειναι και πιο ακριβη συκσευη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...