Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους!

Εχω ενα θεμα και θα ηθελα να δω μηπως εχει ή ειχε καποιος απο εσας το ιδιο και μπορει να βοηθησει.

Αγορασα το monitor lg 34um95 και το συνδεσα με την καρτα γραφικων μου (asus r9 290x) με hdmi καλωδιο και ενω ξεκιναει κανονικα και αμεσως δινει σημα στην οθονη μολις περασει το φορτωμα των windows ξαφνικα κοβεται το σημα για 5-7 δευτερολεπτα και γραφει στην οθονη οτι το σημα εχει χαθει και θα μπει σε εξοικονομηση ενεργειας, μετα επανερχεται κανονικα με την οθονη του  background των windows.

Σε αυτο το σημειο να πω οτι αρχικα το monitor το ειχα συνδεσει με display port και δεν εμφανιζε

αυτην την διακοπη σηματος αλλα η οθονη εκανε λευκες γραμμες στα δεξια της και πιο πολυ οταν ανοιγα τον browser, εποικινωνησα με lg και μου ειπαν να συνδεσω την οθονη με hdmi και οτι αν δεν κανει τις αναμενομενες γραμμες δεν θα φταιει η οθονη αλλα η gpu. Και δεν κανει τελικα τις γραμμες με hdmi και εμεινα σε αυτη την συνδεσμολογια. ( Αλλα πρεπει να δω τι φταιει βεβαια)

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μάλλον κόβεται το σήμα μέχρι να φορτώσει ο driver, δεν νομίζω οτι είναι κάτι ανησυχητικό!

Δηλαδη λες πως μπορει να αργει να φωρτωσει ο driver?

Με display port δηλαδη φορτωνει πιο γρηγορα? 

Και μενα για driver μου κανει αλλα οχι οτι αργει κατι αλλο πρεπει να ειναι..

Δημοσ.

Δηλαδη λες πως μπορει να αργει να φωρτωσει ο driver?

Με display port δηλαδη φορτωνει πιο γρηγορα? 

Και μενα για driver μου κανει αλλα οχι οτι αργει κατι αλλο πρεπει να ειναι..

Μπορει η καρτα να διαχειρίζεται διαφορετικά την καθε έξοδο κατα το φόρτωμα του οδηγού... Για αυτο με hdmi να το κανει και με dp οχι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...