Gunix Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Χερετώ σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας και έχω απορεία. Σήμερα πήγα Gnet και ήθελα να κάτσω σε ένα pc που ήταν κλειστό. Πάω στο ταμείο και της λεω θέλω να μου ανοίξεις αυτό το Pc. Όπως της δίνω τα στοιχεία μου, μέσω από τον υπολογιστής της ανοίγει το pc αυτό που θέλω χώρις να πατήσω το Power. Πως γίνεται αυτό? Θα ήθελα να το κάνω και εγώ αυτό.
panosno1com Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Mπορεί να ήταν αυτό :http://www.pcsteps.gr/1351-απομακρυσμένη-εκκίνηση-υπολογιστή-wake-on-lan/
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Είναι η επιλογή wake on lan που λέει ο panos και θέλει ο υπολογιστής να είναι σε standby για να δουλέψε (αν δεν κάνω λάθος). Μετά πρέπει να στείλεις μια εντολή στην κάρτα δικτύου, στα Net cafe γίνεται από την κεντρική κονσόλα του προγράμματος διαχείρισης που έχουν.
Losser Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δεν χρειάζεται να είναι standby, κλείνει κανονικά τα pc. Ο lan controller παίρνει το ελάχιστο ρευμα που χρειάζεται για να ξυπνήσει το pc...
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δεν χρειάζεται να είναι standby, κλείνει κανονικά τα pc. Ο lan controller παίρνει το ελάχιστο ρευμα που χρειάζεται για να ξυπνήσει το pc... Αφού το λες θα συμφωνήσω, δεν το έχω ψάξει πολύ. Πάντως ο οδηγός στο pcsteps που έδωσε ο panos είναι πολύ αναλυτικός. 1
Gunix Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Να είστε καλά για την βοήθεια σας. Ευχαριστώ. Αν υπάρχει μια άλλη ακόμη λύση να μου την αναφέρετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα