Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loser είναι σα να μου λες ότι πας σε εστιατόριο για χορτοφάγους και ζητάς μπριζολα, και κανείς και καβγά επειδή δεν σερβίρουν μπριζολα. Ξέρεις ότι όλοι οι πάροχοι δίνουν μόνο με wifi αν δε σου αρέσει ή αγοραζεις εσύ ή δεν βάζεις ίντερνετ.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες ο οτε να μην βρίσκει ρουτερ με 5 ευρω χωρις wifi ? Απλα δεν το ενδιαφερει

εννοειται οτι θα βρει.αλλα α.δεν υπαρχει λογος γιατι η διαφορα στο κοστος ειναι ενα ευρω.και αν εσυ θελησεις wifi μετα θα λες στον παροχο δωσε μου αλλο.

β.δεν γινεται να εχει 800 εξοπλισμους.θα παρεις δυο τρεις και τερμα.οπως ειπα δεν ειναι καταστημα.παροχη υπηρεσιων κανει.

γ.εφοσον κλεινει το wifi δεν υπαρχει και για μεν ακανενας λογος να φερει εξοπλισμο adsl router χωρις wifi.

αυτο που λες με τους εξοπλισμους ισχυει μονο στα μισθωμενα ,οπτικες ινες κτλ που ο παροχος ναι θα μιλησει με τον πελατη τι θελει να κανει για να φτιαχτει ενα Custom cisco και να εξυπηρετησει τον πελατη.αλλα μιλαμε για μια υπηρεσια το λιγοτερο 500 ευρω και β.μιλαμε για custom router που οπως ειπα η τιμη του ειναι ακριβη.δεν μιλαμε για home πελατη.αλλα ναι εχω δει παροχο που ο πελατης θελησε να ενεργοποιησει 10-20 -50-100 σημεια και ο παροχος εφερε εξοπλισμο που δεν ειχε φερει για αυτον.εννοειται μετα πληρωμης.σε αλλους απλα ειναι δωρεαν επειδη εγινε συμβολαιο πχ με 400 σημεια σε ολη την ελλαδα.το ζητησε ο πελατης ομως.δεν ειπε α δωστε μου το δωρεαν α δεν μου κανει μα γιατι.ο πελατης ηξερε τι ηθελε και ρωτησε το βασικο.

Δημοσ.

Τσεκαρε και εσύ ποσό ασφαλής είναι ή στατική. Επίσης ο μέσος χρήστης ίντερνετ δε νομίζω να έχει την ίδια βαρύτητα με atm. Επίσης οι τράπεζες έχουν cisco. Αν μπορείς να πληρώσεις τον πάροχο σου 500 ευρώ για cisco χωρίς ασύρματο do it. Αυτές τις επιλογές σου δίνει. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θες να μου δείξεις στο site του ΟΤΕ. Είμαι από κινητό και ίσως να μην βλέπω κάτι.

Βασικά ο λογιστής δεν αντιμετωπίζει σωστα τον εαυτό του ως καταναλωτή. Έχει 20 ανάγκες λέει τις 15 γιατί θέλει τις 5 να τις μυρίσει ο πάροχος που μπορεί να του καλύψει τις 10 και ο λογιστής απαιτεί κάλυψη για 30. Αυτό συμβαίνει.

Δημοσ.

@dkmaster

Μπες εδώ να δεις τι δίνει ο οτε..

https://www.ote.gr/web/guest/business

Αφου κλείνει το wifi να βάλει και στα atm router με wifi

Που θέλω να καταλήξω, οτι τον λογιστή δεν τον αντιμετωπίζει όπως θα έπρεπε

οχι το atm δεν ειναι το προβλημα αν θα παρει wifi ή οχι.το atm θα παρει cisco για πολλους λογους.και επειδη στο cisco η διαφορα τιμης ειναι καμποσο αναμεσα στο wifi και στο μη wifi και οχι ενα ευρω οπως στο κανονικο ρουτερ για αυτο δεν θα βαλει wifi.αλλιως πιστεψε με αν ειχαν cisco wifi απο default απλα θα κλειναν το wifi γιατι εφοσον το κλεισεις ειναι ακριβως το ιδιο.

ο λογιστης θα ζητησει αυτο που θελει οχι εσυ απο τον λογιστη.οταν παει στο καταστημα ο αλλος να παρει με 20 ευρω μια συνδεση δεν θα κατσει να του παρει ιστορικο η αλλη.

ναι τι δουλεια κανετε.

ποσα pc συνδεονται.

ποσα τετραγωνικα μετρα ειναι το σπιτι σας.

αν εχετε πορτα πυρασφαλειας ή 10 κιλα πατωμω με μαρμαρο δεν θα πιανει το σημα.

αν εχετε μεμβρανες για τζαμια δεν θα πιανει.

αν θελετε να μπαινετε σοτ server απο μακρυα θελετε static.

αν εχετε και καμερες θελετε πχ και public δικτυο.δεν γινεται αυτος.ο λογιστης και ο καθε ενας επαγγελματιας ζηταει αυτα που θελει που απλα δεν θα το κανει γιατι θελει το πιο φτηνο.

Δημοσ.

Στατικη για τον λογιστη σημαινει οτι ο σερβερ του θα μπαναρει ολες τις ip εκτος την δικη του. Δεν είναι μεσος χρηστης ο λογιστης, εχει προσωπικα δεδομενα εκατονταδων αν οχι χιλιαδων φορολογουμενων. Με 5 ευρω ρουτερ χωρις wifi (για τον παροχο), οχι 500.

Οχι δεν δινει αυτες τις επιλογες, αν ζητησεις αλλο υπαλληλο και θεσεις ζητηματα ασφαλειας μπλα μπλα μπλα, θα παρεις ροuτερ χωρις wifi

Στο σιτε πουλαει τα παντα, οποια υπηρεσια θελεις

Παρε για πλακα στον οτε τηλ, παιξτο λογιστης με σερβερ κτλ, και ζαλισε τους οτι θελεις ρουτερ χωρις wifi, θα δεις οτι θα σου δωσουν

@poulinos

To atm δεν έχει ρουτερ με wifi για λογους ασφαλειας

Δημοσ.

Τσεκαρε και εσύ ποσό ασφαλής είναι ή στατική. Επίσης ο μέσος χρήστης ίντερνετ δε νομίζω να έχει την ίδια βαρύτητα με atm. Επίσης οι τράπεζες έχουν cisco. Αν μπορείς να πληρώσεις τον πάροχο σου 500 ευρώ για cisco χωρίς ασύρματο do it. Αυτές τις επιλογές σου δίνει. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θες να μου δείξεις στο site του ΟΤΕ. Είμαι από κινητό και ίσως να μην βλέπω κάτι.

Βασικά ο λογιστής δεν αντιμετωπίζει σωστα τον εαυτό του ως καταναλωτή. Έχει 20 ανάγκες λέει τις 15 γιατί θέλει τις 5 να τις μυρίσει ο πάροχος που μπορεί να του καλύψει τις 10 και ο λογιστής απαιτεί κάλυψη για 30. Αυτό συμβαίνει.

kai o λογιστης δεν θελει κατι ακριβο μην το ξεχναμε.θελει να κανει την δουλεια του με 20 ευρω οπως ο οικιακος.και το βασικο ειναι οτι δεν θελει μυαλο για να σκεφτεις.απλα ο κοσμος εχει μαθει στο δωρεαν στο φτηνο και δεν ρωταει επειδη πιστευει οτι τα ξερει ολα.

Στατικη για τον λογιστη σημαινει οτι ο σερβερ του θα μπαναρει ολες τις ip εκτος την δικη του. Δεν είναι μεσος χρηστης ο λογιστης, εχει προσωπικα δεδομενα εκατονταδων αν οχι χιλιαδων φορολογουμενων. Με 5 ευρω ρουτερ χωρις wifi (για τον παροχο), οχι 500.

Οχι δεν δινει αυτες τις επιλογες, αν ζητησεις αλλο υπαλληλο και θεσεις ζητηματα ασφαλειας μπλα μπλα μπλα, θα παρεις ροuτερ χωρις wifi

Στο σιτε πουλαει τα παντα, οποια υπηρεσια θελεις

εσυ μιλας για vpn ή για Mpls οχι για στατικη ip.επισης αν ο λογιστης περιμενει μονο το vpn και εχει  χυμα τα αρχεια στο Pc του οταν του κλεψουν το pc να δεις που θα πανε τα δεδομενα.υπαρχει παντα και η φυσικη κλοπη.επισης για αυτο κλεινεις το wifi αν το φοβασε.για αυτο υπαρχει αυτη η επιλογη.αλλο ρουτερ δεν θα παρεις εκτος αν πληρωσεις.θες cisco οκ ετοιμο 400 ευρουλακια και κανει και vpn κτλ.το vpn επισης θα το σεταρεις εσυ εκτος αν το παρεις σαν υπηρεσια.

ολοι οι παροχοι εχουν vpn εχουν mpls.αλλες τιμες.εισαι λογιστης πηγαινε ρωτα .δεν θα σου προτεινω εγω 100 πραγματα.οι 99 απλα δεν ενδιαφερονται και επισης οι 99 δεν θα εχουν καν Password στο pc και δεν ξερουν τι σημαινει καν η λεξη ιντερνετ και security και ολα τα συναφη.

Επίσης στο εξωτερικό τα atm περνάνε σε wifi και 3g/4g routers.

και στην ελλαδα παιζει σε τραπεζες αυτο.το κανει μια τραπεζα με τα ρουτερ μεσα μην πω ποια.

Δημοσ.

Ωραία παιρνει ο λογιστης το router με wifi, αντιμετωπιζει ενα προβλημα, καλει τον παροχο, του λεει ο τεχνικος κανε hard reset, λυνεται το προβλημα, και μένει το ρουτερ με ανοικτο wifi και μαμα κωδικους, περνάει απο εξω το 13 χρονο με το κινητο των 30 $, και συνδεεται στο ρουτερ... :P

Δημοσ.

Ωραία παιρνει ο λογιστης το router με wifi, αντιμετωπιζει ενα προβλημα, καλει τον παροχο, του λεει ο τεχνικος κανε hard reset, λυνεται το προβλημα, και μένει το ρουτερ με ανοικτο wifi και μαμα κωδικους, περνάει απο εξω το 13 χρονο με το κινητο των 30 $, και συνδεεται στο ρουτερ... :P

προβλημα του λογιστη οχι του παροχου.

εισαι υπευθυνος για αυτο που θα παρεις και πως θα το χρησιμοποιησεις.Δεν ηξερες δεν ρωταγες.αν εισαι λογιστης εχει οπως λες στοιχεια τοσων ατομων και δεν ξερεις απο αυτα και θες να το παιξεις ασφαλεια τοτε οκ αλλαξε δουλεια.επισης αν εισαι λογιστης εχει τοσα στοιχεια και δεν ξερεις τι σημαινει η λεξη ασφαλεια και σκεφτεσε μονο το wifi του adsl router τοτε παλι αλλαξε δουλεια.σου παιρνουν το pc σηκωτο σου χακαρουν το account γιατι ναι πηγες και εβαλες κωδικο 123456.δηλαδη αν δεν ξερεις θα την πατησεις απο οπουδηποτε.αν εγω εχω γραψει το Pin πανω στην καρτα μου φταιει η τραπεζα μηπως ή ο κατασκευαστης που επρεπε να ειχε προβλεψει να μην μπορει πανω στην καρτα να γραψει καποιος με στυλο.??

πρεπει να ξυπνησουμε καποια στιγμη και να μην περιμενουμε πραγματα απο τους αλλους.δεν υπαρχει το δεν μου το ειπατε.υπαρχει θες κατι ψαχνεις και ρωτας.οπως ειπες ειμαστε ετος 2015 υπαρχουν 100 forum για να ρωταμε.αλλα οι μισοι το μονο που ρωτανε ειναι καμια βλακεια στο μπλα μπλα.αν δεν θες εσυ το καλο της επιχειρησης σου σιγα μην σκασω εγω.

και να στο θεσω με αλλο παραδειγμα.εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι παιδια πεταξτε το zte και παρτε κατι αλλο και οτι εχουν ανοιχτει 500 θεματα στο ινσομνια για αυτο το ρουτερ και οι μισοι σου λενε θελω ρουτερ με 5 ευρω ή το παω στον παροχο να μου δωσει αλλο και τους δινει παλι zte.δεν θελει να καταλαβει ο κοσμος δεν θελει να χαλασει λεφτα.αμα ηταν να δωσει 50 ευρω για clubaki θα τα εδινε.για ρουτερ οχι.και με αλλο παραδειγμα.αν εσυ καποτε ανοιξεις εταιρεια δικια σου περιμενε απο τον παροχο ή δεν ξερω απο ποιον να θεσει τα θεματα ασφαλειας στην εταιρεια σου.,ε σε 2-3 μηνες εχει κλεισει η εταιρεια.οταν δεν ξερεις ειτε μαθαινεις ειτε πληρωνεις ατομο να στα φτιαξει.ο καθενας υπευθυνος για τις πραξεις του.παιρνεις αμαξι που να μπορεις να το οδηγησεις.αν εσυ παρεις ferrari θα σου πω εγω γιατι?

φιλικα στο λεω μην στηριζεσαι σε αυτην την νοοτροπια καποιος αλλος να μου πει κατι οχι μονο για το ιντερνετ αλλα για τα παντα διοτι απλα θα βρεθεις προ εκπληξεων.κανεις δεν θα κατσει ποτε να σου πει τιποτα

ο αλλος να εχει επιχειρηση να δουλευει απο το τηλεφωνο και να εχει μονο ενα ρουτερ.σκεφτηκε ποτε τι θα γινει αμα καει το ρουτερ και οτι ισως θα ηταν καλο να εχει και ενα δευτερο παροχο?οχι γιατι απλα κοστιζει.αλλα μετα γκρινιαζει.πολλες φορες ξερουν την λυση αλλα ειναι θεμα χρηματων.

Δημοσ.

Ναι αλλά το wifi το ανοιξε καταλάθος με τις οδηγιες του τεχνικου του παροχου, δεν μπορει ο λογιστης να ξερει οτι μετα απο hard reset ανοιγει το wifi μαμα κωδικους.

Δημοσ.

ούτε ο τεχνικός ότι εσύ θες να αλλάξεις τα default στοιχεια του wireless.και b.παίρνεις μια συσκευη.
βρες ένα δεκάλεπτο ακόμα και όταν τρως να δεις τι είναι αυτό που πήρες.read the fucking manual που λενε.
αν  δεν θες να το διαβάσεις εσύ γιατί να θέλω να σε βοηθησω εγω?
δεν θα εχεις παντα καποιον απο πανω σου να σου λεει ελα κλειδωσε το wireless ενα βαλε πιο δυσκολο password στο pc.
έλα πάρε backup.δέκα χρονια λέμε για backup στα αρχεία και κάθε 5 μέρες ένα θέμα ότι κάποιος έχασε τα
αρχεία.εκεί τι να σου πει ο πωλητης στο πλαίσιο πχ οτι ναι αγόρασε και δίσκο για backup?αν δεν σε
νοιάζει εσένα τον ίδιο δεν θα με νοιάξει εμενα.esi ξερεις τις αναγκες σου.ειλικρινα πλεον δεν τους λυπαμε κατι τετοιους τυπους
ειμαστε της νοοτροπίας να μας περνούν από το χεράκι να το παίζουμε super heroes.
αν μείνει καμια κοπελια έγκυος να τα ρίξουμε και στην durex που δεν γραφει μέσα ότι το προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να σκιστεί.

Δημοσ.

Οι πάροχοι δίνουν και ρουτερ που κλείνει με κουμπί το ασύρματο. Επίσης όταν παίρνεις μια συσκευή διαβάσεις το εγχειρίδιο αν όχι είσαι κατ επιλογήν ημιμαθείς. Αν περιμένεις να ασφαλίσεις τα προσωπικά δεδομένα μόνο από το αν έχει ή όχι ασύρματο είσαι πάλι ημιμαθείς. Κρυπτογράφησε τα αρχεία σου. Όπως είπα σωστά και ο πουλινος υπάρχει και η φυσική κλοπή που στις μέρες μας είναι πιο συχνή. Επίσης αν είναι κρυπτογραφημένα σωστά δεν έχεις πρόβλημα είτε έχεις είτε όχι ασύρματο. Και η στατικη δεν σου δίνει την ασφάλεια που έχεις στο μυαλό σου, κάτι εχειςνλ καταλάβει λάθος.

Για τον Ts, αγόρασε ένα ρουτερ της προκοπής να κανείς σωστά την δουλειά σου και μην κατηγορεις τον πάροχο σου.

Δημοσ.

Οι πάροχοι δίνουν και ρουτερ που κλείνει με κουμπί το ασύρματο. Επίσης όταν παίρνεις μια συσκευή διαβάσεις το εγχειρίδιο αν όχι είσαι κατ επιλογήν ημιμαθείς. Αν περιμένεις να ασφαλίσεις τα προσωπικά δεδομένα μόνο από το αν έχει ή όχι ασύρματο είσαι πάλι ημιμαθείς. Κρυπτογράφησε τα αρχεία σου. Όπως είπα σωστά και ο πουλινος υπάρχει και η φυσική κλοπή που στις μέρες μας είναι πιο συχνή. Επίσης αν είναι κρυπτογραφημένα σωστά δεν έχεις πρόβλημα είτε έχεις είτε όχι ασύρματο. Και η στατικη δεν σου δίνει την ασφάλεια που έχεις στο μυαλό σου, κάτι εχειςνλ καταλάβει λάθος.

Για τον Ts, αγόρασε ένα ρουτερ της προκοπής να κανείς σωστά την δουλειά σου και μην κατηγορεις τον πάροχο σου.

μαλλον εννοει vpn.

όχι, θέλω Cisco τσάμπα από τον ISP και χωρίς χρησιδάνειο...

εσυ εχεις δυο επιλογες,

α.misco μακαρονια απο super market με ενα ευρω.

β.βαζεις οπτικη ινα και πολλες φορες μετα απο 2-3 χρονια σου χαριζουν το cisco.μεχρι τοτε εχεις δωσει 10.000-20.000 ευρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...