Losser Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς την παρούσα Πολιτική οποιαδήποτε στιγμή κριθεί απαραίτητο, ενημερώνοντας σχετικά τους Συνδρομητές ή Χρήστες των παρεχόμενων δικτύων ή υπηρεσιών της Όποτε θέλει αλλάζει τους ορους της παρουσας συμβασης Σε περίπτωση χρήσης του κωδικού πρόσβασης (password) από τρίτο πρόσωπο, με ή χωρίς τη συναίνεση του Συνδρομητή ή Χρήστη, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την πρόσβαση του Συνδρομητή ή Χρήστη στο δίκτυό της, χωρίς καμία προειδοποίηση ή συνέπεια για αυτόν. Άρα η συνδεση είναι μόνο για τον κάτοχο του συμβολαιου Οι Συνδρομητές ή Χρήστες οφείλουν να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας του προσωπικού τους εξοπλισμού πρόσβασης στο Διαδίκτυο έτσι ώστε να αποτρέπεται η χρήση του εξοπλισμού τους για παράνομες ενέργειες (π.χ. μαζική αποστολή αλληλογραφίας λόγω κακόβουλης εγκατάστασης ιομορφικού λογισμικού) από τρίτους. ... Οι Συνδρομητές ή Χρήστες οφείλουν να διασφαλίζουν πως ο προσωπικός τους τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός που χρησιμοποιούν για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο αποτρέπει τρίτους από την εκμετάλλευση του για σκοπούς που υπονομεύουν το απόρρητο των επικοινωνιών, είτε των δικών τους είτε τρίτων προσώπων. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναιρεί ή να διαγράφει άμεσα, μερικά ή ολικά, εγγραφές, δεδομένα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, που έρχεται σε αντίθεση με διατάξεις της νομοθεσίας. Διαβάζει και e-mail... Αν διαβάσεις ολους τους ορους, πουθενα δεν φταιει η εταιρια, για ολα ευθύνεται ο χρηστης, και σου "απαγορευει" να δινεις προσβαση σε τριτους με οποιοδηποτε τροπο http://www.forthnet.gr/article.aspx?a_id=4379
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Όποτε θέλει αλλάζει τους ορους της παρουσας συμβασης Άρα η συνδεση είναι μόνο για τον κάτοχο του συμβολαιου ... Διαβάζει και e-mail... Αν διαβάσεις ολους τους ορους, πουθενα δεν φταιει η εταιρια, για ολα ευθύνεται ο χρηστης, και σου "απαγορευει" να δινεις προσβαση σε τριτους με οποιοδηποτε τροπο http://www.forthnet.gr/article.aspx?a_id=4379 η εταιρεια παντα θα καλυφτει πισω απο ορους.αν δηλαδη εσυ χρησιμοποιησεις την συνδεση για hot spot εσυ θα την πληρωσεις οχι η εταιρεια.δεν διαφωνουμε σε αυτο.απο την αλλη δεν υπαρχει κατι που να σε εμποδιζει να μοιρασεις την συνδεση οποτε και γινεται απο τον κοσμο.ενω αντιθετα στην Nova σε κυνηγανε.στο ιντερνετ δεν το κανουν.αλλωστε δεν σημαινει οτι επειδη δεν μπορεις να δωσεις σε τριτους ιντερνετ οτι το ρουτερ θα σε καλυψει. γιατι εσυ μπορει να το εχεις παρει για την εταιρεια σου για να μην μιλαμε για καφετεριες οπου εκει θα μπουν 10 ατομα που επισης ενα zte δεν κανει.εκει ο παροχος δεν θα σου δωσει hotspot γιατι μπορει να μην σου κανει για 1002 λογους αρα εσυ πρεπει να παρεις κατι που να σε καλυπτει ή να αγορασεις απο τον παροχο σου κατι καλυτερο.ειναι στο δικο σου χερι ομως.ο παροχος δεν θα σε υποχρεωσει γιατι δεν ξερει για τι χρηση το θες.εφερα για παραδειγμα την εταιρεια που δεν απαγορευεται να δωσεις ιντερνετ για να μην λεμε για τις καφετεριες που ειναι hot spot.ή ακομα και για το σπιτι.μπορει να εχεις 15 συσκευες wifi μεσα στο σπιτι.τι θα πεις?ο παροχος μου εδωσε ενα ρουτερ που δεν κανει για αυτο που θελω αρα φταιει ο παροχος που το δινει?οχι.ο παροχος σου δωσε αυτο με αυτες τις δυναντοτητες.αν εσυ θες να τις ξεπερασεις πρεπει να καταλαβεις οτι θα παρεις αλλο και οτι δεν θα στο δωσει ο παροχος.γιατι εσυ μπορει να κανεις παραπονα πχ για οτι δεν εχει καλο wireless και θες καλυτερο εγω οτι δεν εχει gigabit ethernet και δεν μου το ειπαν ο αλλος οτι δεν κανει vpn ο αλλος οτι δεν ειναι dual band και παει λεγοντας.ο καθενας θα θεωρει οτι μα γιατι δεν μου το ειπαν... οταν παιρνεις κατι ειτε ρωτας ειτε διαβαζεις manual τι ειναι ικανο να κανει .ο παροχος το δινει για μια νορμαλ χρηση και η νορμαλ χρηση για τον καθενα ειναι διαφορετικη οπως και στην περιπτωση του wireless υπαρχουν 100 πραγματα που πρεπει να δεχτει ο χρηστης οτι επηρεαζουν οχι μονο αυτο το φτηνο ρουτερ αλλα και καλα ρουτερ. ειναι το στυλ κατι ατακες που εχω ακουσει: δινεται μεχρι 24.ε δεν θα πετυχω 15? (μαθε πως παιζει το adsl και ξαναελα) μα γιατι να πληρωνω για 24 ενω εχω 4.(μαθε πως παιζει το adsl και ξαναελα) εχω σπιτι 200 τετραγωνικα 3 οροφοι.το ρουτερ δεν με καλυπτει σε wifi(μαθε πως παιζει το wifi και ξαναελα). και αλλα τοσα παραδειγματα που εχω συναντησει.ο καθενας κοινως λεει οτι του κατεβει. δεν ξερουν και το κακο δεν ρωτανε. πριν δεν ειχα φιλτρο στο συναγερμο και επαιζε τωρα γιατι θελει φιλτρο.πριν ειχα το φιλτρο αναποδα και επαιζε το ιντερνετ.τωρα γιατι δεν παιζει. επισης αυτο για την δυσφιμηση που σου λεω οτι ο κοσμος δεν σκεφτεται.ερχεται καποιος ας τον πουμε γνωστο και μου λεει οτι εχει disconnects και οτι θα αλλαξει παροχο.εν κατακλειδι απο την συζητηση ειχαμε. α.δεν πηρε ποτε τον παροχο να ανεφερει disconnects. β.τα disconnects μαλλον ειναι στο wifi και οχι στο ιντερνετ. γ.αλλαγη καναλιου ουτε για δειγμα.δεν ηξερε τι ρουτερ εχει περα οτι ειναι ασπρο με λαμπακια μπροστα. δ.αυτος θα βγει και θα πει οτι ο ταδε παροχος ειναι προβληματικος και δεν παιζει ενω ο ιδιος ειναι απλα αμπαλος.
orck Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 η εταιρεια παντα θα καλυφτει πισω απο ορους.αν δηλαδη εσυ χρησιμοποιησεις την συνδεση για hot spot εσυ θα την πληρωσεις οχι η εταιρεια.δεν διαφωνουμε σε αυτο.απο την αλλη δεν υπαρχει κατι που να σε εμποδιζει να μοιρασεις την συνδεση οποτε και γινεται απο τον κοσμο.ενω αντιθετα στην Nova σε κυνηγανε.στο ιντερνετ δεν το κανουν.αλλωστε δεν σημαινει οτι επειδη δεν μπορεις να δωσεις σε τριτους ιντερνετ οτι το ρουτερ θα σε καλυψει. γιατι εσυ μπορει να το εχεις παρει για την εταιρεια σου για να μην μιλαμε για καφετεριες οπου εκει θα μπουν 10 ατομα που επισης ενα zte δεν κανει.εκει ο παροχος δεν θα σου δωσει hotspot γιατι μπορει να μην σου κανει για 1002 λογους αρα εσυ πρεπει να παρεις κατι που να σε καλυπτει ή να αγορασεις απο τον παροχο σου κατι καλυτερο.ειναι στο δικο σου χερι ομως.ο παροχος δεν θα σε υποχρεωσει γιατι δεν ξερει για τι χρηση το θες.εφερα για παραδειγμα την εταιρεια που δεν απαγορευεται να δωσεις ιντερνετ για να μην λεμε για τις καφετεριες που ειναι hot spot.ή ακομα και για το σπιτι.μπορει να εχεις 15 συσκευες wifi μεσα στο σπιτι.τι θα πεις?ο παροχος μου εδωσε ενα ρουτερ που δεν κανει για αυτο που θελω αρα φταιει ο παροχος που το δινει?οχι.ο παροχος σου δωσε αυτο με αυτες τις δυναντοτητες.αν εσυ θες να τις ξεπερασεις πρεπει να καταλαβεις οτι θα παρεις αλλο και οτι δεν θα στο δωσει ο παροχος.γιατι εσυ μπορει να κανεις παραπονα πχ για οτι δεν εχει καλο wireless και θες καλυτερο εγω οτι δεν εχει gigabit ethernet και δεν μου το ειπαν ο αλλος οτι δεν κανει vpn ο αλλος οτι δεν ειναι dual band και παει λεγοντας.ο καθενας θα θεωρει οτι μα γιατι δεν μου το ειπαν... οταν παιρνεις κατι ειτε ρωτας ειτε διαβαζεις manual τι ειναι ικανο να κανει .ο παροχος το δινει για μια νορμαλ χρηση και η νορμαλ χρηση για τον καθενα ειναι διαφορετικη οπως και στην περιπτωση του wireless υπαρχουν 100 πραγματα που πρεπει να δεχτει ο χρηστης οτι επηρεαζουν οχι μονο αυτο το φτηνο ρουτερ αλλα και καλα ρουτερ. ειναι το στυλ κατι ατακες που εχω ακουσει: δινεται μεχρι 24.ε δεν θα πετυχω 15? (μαθε πως παιζει το adsl και ξαναελα) μα γιατι να πληρωνω για 24 ενω εχω 4.(μαθε πως παιζει το adsl και ξαναελα) εχω σπιτι 200 τετραγωνικα 3 οροφοι.το ρουτερ δεν με καλυπτει σε wifi(μαθε πως παιζει το wifi και ξαναελα). και αλλα τοσα παραδειγματα που εχω συναντησει.ο καθενας κοινως λεει οτι του κατεβει. δεν ξερουν και το κακο δεν ρωτανε. πριν δεν ειχα φιλτρο στο συναγερμο και επαιζε τωρα γιατι θελει φιλτρο.πριν ειχα το φιλτρο αναποδα και επαιζε το ιντερνετ.τωρα γιατι δεν παιζει. επισης αυτο για την δυσφιμηση που σου λεω οτι ο κοσμος δεν σκεφτεται.ερχεται καποιος ας τον πουμε γνωστο και μου λεει οτι εχει disconnects και οτι θα αλλαξει παροχο.εν κατακλειδι απο την συζητηση ειχαμε. α.δεν πηρε ποτε τον παροχο να ανεφερει disconnects. β.τα disconnects μαλλον ειναι στο wifi και οχι στο ιντερνετ. γ.αλλαγη καναλιου ουτε για δειγμα.δεν ηξερε τι ρουτερ εχει περα οτι ειναι ασπρο με λαμπακια μπροστα. δ.αυτος θα βγει και θα πει οτι ο ταδε παροχος ειναι προβληματικος και δεν παιζει ενω ο ιδιος ειναι απλα αμπαλος. "σιγουρα δεν ειναι το προβλημα απο εμενα, τοσο καιρο πως επαιζε;"
dkmaster Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Όπως τα λέει ο poulinos είναι. Ο κόσμος είναι ημιμαθείς. Νομίζει ότι ξέρει. Εξυπηρετω πελάτη, ξεκινάει την κουβέντα "κοίταξε, δεν ειμαι κανας άσχετος, μη μου πεις τις ίδιες βλακειες με τους άλλους. Φτιάξει μου το ίντερνετ" Τελικά ο τύπος δεν είχε ενεργή την τοπική σύνδεση, και όταν στο τέλος του λέω κλειστε τώρα όλα τα παράθυρα για να δοκιμασουμε να συνδέσουμε άφησε κάτω το ακουστικό και φώναζε από μέσα, να κλείσω και τα παντζούρια ; Τόσο σχετικός. Δεν μπορεί ο πάροχος να ξέρει γιατί θέλει τη σύνδεση του ο άλλος. Πόσες καφετέριες νομίζετε ότι πάνε και λέω θέλω γραμμη γιατί έχω καφέ; Όλοι πάνε και λένε θέλω αυτό με τα 20 ευρώ. Και μόλις σκασει το πρώτο πρόβλημα ξεκινάει χάνω λεφτά έχω καφετέρια. Αν του πω γιατί δεν έχεις επαγγελματικό πακέτο μπορεί να χασω και τη δουλειά μου. Αυτές είναι οι απαιδευτες μάζες. Δεν φταιει κανένας πάροχος για το ότι δεν θέλουμε να εκπαιδευσουμε τον εαυτό μας στην τεχνολογία.
Losser Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δεν χρειαζεται ο κοσμος να έχει γνωσεις, το μόνο που χρειαζεται ειναι να ξερει να συνδεσει την συσκευη που εχει με το ρουτερ. Ο πάροχος πρεπει να του πει να φωναξει ηλεκτρολογο γιατι εχει προβλημα εντος σπιτιου κτλ Εδω το θέμα μας ειναι το wifi, ασχετα την ποιοτητα της γραμμης κτλ Πρέπει ο καθε isp να αναβαθμισει την ποιοτητα των υπηρεσιων που προσφερει και να καταλάβει την διαφορετικοτητα της καθε περιπτωσης. Μεχρι σημερα οταν κανεις αιτηση για απλη συνδεση σου δινει πχ zte, δεν μπορει να δινει σε ολους το ιδιο ρουτερ, οταν δεν μπορει να το καταλαβει ο παροχος πως θα καταλαβει ολα τα υπολοιπα ο πελατης. Εχουμε 2015 και σε καθε σπιτι επιχειρηση υπαρχουν αρκετα ταβλετ smartphones, δεν έχουν ethernet, εχουν wifi. O οτε είναι και παροχος δικτυου, δεν γινεται ο παροχος δικτυου να δινει λαθος ρουτερ Οπως δεν γινεται πχ σε ενα λογιστη, που του λεει οτι θελω μια γραμμη στο σπιτι, μόνο για να συνδέομαι με το σερβερ του γραφειου, δεν θελω wifi και να του δινει dynamic συνδεση με ρουτερ με wifi
dkmaster Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ποιος μίλησε για ηλεκτρολόγο και πρόβλημα στο σπίτι; Κανεις λάθος, δεν είναι υπεύθυνος ο πάροχος γι αυτά που αναφέρεις και δεν γίνεται να δίνει 1000 διαφορετικά ρουτερ για 1000000 διαφορετικές ανάγκες. Τις ανάγκες σου τις ξέρεις εσύ και εσύ ζητάς το πακέτο που σου ταιριάζει . Αν όπως λες το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι να συνδέσεις pc με ρουτερ τότε ούτε στατική χρειάζεσαι γιατί δεν ξέρεις τι είναι και δεν είναι αναγκασμένος να στο εξηγήσει ο πάροχος. Η δουλεια του παροχου όσο ψυχρο και αν ακούγεται είναι να πουλάει μια υπηρεσία και να κάνει υποστήριξη στην υπηρεσία του και όχι στον υπολογιστή του καθένα.
Losser Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ποιος μίλησε για ηλεκτρολόγο και πρόβλημα στο σπίτι; Κανεις λάθος, δεν είναι υπεύθυνος ο πάροχος γι αυτά που αναφέρεις και δεν γίνεται να δίνει 1000 διαφορετικά ρουτερ για 1000000 διαφορετικές ανάγκες. Τις ανάγκες σου τις ξέρεις εσύ και εσύ ζητάς το πακέτο που σου ταιριάζει . Αν όπως λες το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι να συνδέσεις pc με ρουτερ τότε ούτε στατική χρειάζεσαι γιατί δεν ξέρεις τι είναι και δεν είναι αναγκασμένος να στο εξηγήσει ο πάροχος. Η δουλεια του παροχου όσο ψυχρο και αν ακούγεται είναι να πουλάει μια υπηρεσία και να κάνει υποστήριξη στην υπηρεσία του και όχι στον υπολογιστή του καθένα. Δηλαδη παω με το παντα στο βουλκανιζατερ, του λεω θελω να πηγαινω με 300, μου δινει λάστιχα με υψηλο δεικτη και ολα καλά, λαστιχα πουλάει ο ανθρωπος που να ξερει ποσο τρεχω εγω. Ο isp κοιταζει να παρει τον πελατη απο τον αλλο isp, αυτο κάνει, τουλαχιστον να το κάνει σωστα. Αρα δινουμε dynamic σε ολους και αν ερθει καποιος που ξερει του δινουμε στατικη Δεν γινεται να εκπαιδευσεις 10 εκατομμύρια ανθρωπους, αναβαθμιζεις τις υπηρεσιες σου και εκπαιδεύεις το προσωπικό σου...
dkmaster Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δηλαδή αν έρθει κάποιος που δεν σου ζητήσει στατική και ο πωλητής πιστεύει ότι λόγω δουλειάς τη χρειάζεται, του το αναφέρει ο άλλος δεν καταλάβει, πρέπει να το κάνει ο πωλητής από μόνος του; Όσο για το παράδειγμα όχι, του λες ότι θες να πας με 300 σου λέει ότι ότι και να κάνεις δεν πας, εσύ επειδή είσαι απαίδευτος και δε θέλεις να καταλάβεις επιμένει, εκείνος σου πουλάει τα λάστιχα και εσύ γκρινιαζεις. Οπότε ναι πρέπει και η εταιρια να αναβαθμίζεται και οι υπάλληλοι να εκπαιδεύονται και τα 10 μύρια. Αν δεν ξέρεις εσύ πως θα δουλέψει ή επιχείρηση σου καλύτερα τότε ο πάροχος πολύ απλά και πολύ σωστά δε δίνει δεκάρα. Το πρόβλημα στη χώρα μας σε πολλά επίπεδα είναι ότι δε θέλουμε να μάθουμε για να μπορούμε απλά να λέμε φταίει ο άλλος. Στην προκείμενη περίπτωση, αν πουν στον ts εφόσον είσαι καφέ άλλαξε πακέτο από 20 ευρώ και πήγαινε στα 60 για επιχείρηση πιστεύεις ότι θα το κάνει; Όχι απαραίτητα ο συγκεκριμενος αλλά γενικά. Πλέον βλέπω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που αναγκάζονται να μάθουν διότι έκαναν κύκλο σε όλους τους παρόχους, είχαν το ίδιο πρόβλημα σε όλους, δεν έκαναν ότι τους έλεγε ο πρώτος γιατί πολύ απλά εγώ εσάς πληρώνω και όταν τελικά σκέφτηκε ότι δε γίνεται να μου λένε και οι 4 πάροχοι τις ίδιες μαλακιες, το διορθώνουν διότι εμαθαν τελικά ότι πρέπει να καταλαβαίνουν και οι ίδιοι τα προβλήματα τους και επιστρέφουν στον πρώτο πάροχο.
Losser Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 πχ ο λογιστης που είπα πριν ειναι ενα εξυπνος άνθρωπος, αν δεν μπορει ο παροχος να εξηγησει σε ενα λογιστη, οτι με στατικη θα μπορει μονο αυτος να συνδεθει στον σερβερ (ή οποιος αλλος έχει privilage), τοτε να παει να πουλησει μπρικια, κατσαρολες... Γιατί του δινει ρουτερ με wifi ? Δεν θέλει wifi Αρα δεν είναι ολοι στην ελλαδα άσχετοι, ούτε μπορουν ολοι να γινουν σχετικοι, δεν μπορει ο καθε isp να κανει σωστα την δουλεια του με βαση τον πελατη, χωρις πελατες δεν θα υπαρχει o isp. Δεν γινεται ο λογιστης να ειναι και λογιστης και ηλεκτρολογος και μηχανικος κτλ
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 "σιγουρα δεν ειναι το προβλημα απο εμενα, τοσο καιρο πως επαιζε;" διαδεδομενη ατακα.μα τοσο καιρο πως παιζει πως χαλασε τωρα.δεν εκανα κατι στο ρουτερ γιατι χαλασε.τοσο απλα χαλανε.σαν μερικα ατομα εχουν καψει 5-6 ρουτερ γιατι απλα no ups σε κατι περιοχες αστα να πανε. Όπως τα λέει ο poulinos είναι. Ο κόσμος είναι ημιμαθείς. Νομίζει ότι ξέρει. Εξυπηρετω πελάτη, ξεκινάει την κουβέντα "κοίταξε, δεν ειμαι κανας άσχετος, μη μου πεις τις ίδιες βλακειες με τους άλλους. Φτιάξει μου το ίντερνετ" Τελικά ο τύπος δεν είχε ενεργή την τοπική σύνδεση, και όταν στο τέλος του λέω κλειστε τώρα όλα τα παράθυρα για να δοκιμασουμε να συνδέσουμε άφησε κάτω το ακουστικό και φώναζε από μέσα, να κλείσω και τα παντζούρια ; Τόσο σχετικός. Δεν μπορεί ο πάροχος να ξέρει γιατί θέλει τη σύνδεση του ο άλλος. Πόσες καφετέριες νομίζετε ότι πάνε και λέω θέλω γραμμη γιατί έχω καφέ; Όλοι πάνε και λένε θέλω αυτό με τα 20 ευρώ. Και μόλις σκασει το πρώτο πρόβλημα ξεκινάει χάνω λεφτά έχω καφετέρια. Αν του πω γιατί δεν έχεις επαγγελματικό πακέτο μπορεί να χασω και τη δουλειά μου. Αυτές είναι οι απαιδευτες μάζες. Δεν φταιει κανένας πάροχος για το ότι δεν θέλουμε να εκπαιδευσουμε τον εαυτό μας στην τεχνολογία. και το βασικο οτι νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα.
dkmaster Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Έχεις κολλήσει στην στατικη. Επίσης η επιλεκτική ημιμαθεια δεν είναι θέμα εξυπνάδας. Είναι θέμα εγωισμού. Επειδή λοιπόν σκέφτεται όπως εσύ δεν μπορεί να είναι ηλεκτρολόγος κλπ δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα. Δεν του ζήτησε κανένας να περάσει καλώδιο από πίνακα σε ντουι. Αλλά του ζήτησε να ξέρει αν είναι ή λάμπα βιδωτη ή μπαγιονετ. Του δίνει router με wifi γιατί αυτό δίνει παντού. Αν δεν θέλει wifi το απενεργοποιεί. Και μιας που επιμενεις σε αυτή την περίπτωση θα σου πω ότι εξηγούσα σε γιατρό για την στατική και δεν την ήθελε ενώ την χρειαζόταν γιατί έπρεπε να την πληρωσει
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δεν χρειαζεται ο κοσμος να έχει γνωσεις, το μόνο που χρειαζεται ειναι να ξερει να συνδεσει την συσκευη που εχει με το ρουτερ. Ο πάροχος πρεπει να του πει να φωναξει ηλεκτρολογο γιατι εχει προβλημα εντος σπιτιου κτλ Εδω το θέμα μας ειναι το wifi, ασχετα την ποιοτητα της γραμμης κτλ Πρέπει ο καθε isp να αναβαθμισει την ποιοτητα των υπηρεσιων που προσφερει και να καταλάβει την διαφορετικοτητα της καθε περιπτωσης. Μεχρι σημερα οταν κανεις αιτηση για απλη συνδεση σου δινει πχ zte, δεν μπορει να δινει σε ολους το ιδιο ρουτερ, οταν δεν μπορει να το καταλαβει ο παροχος πως θα καταλαβει ολα τα υπολοιπα ο πελατης. Εχουμε 2015 και σε καθε σπιτι επιχειρηση υπαρχουν αρκετα ταβλετ smartphones, δεν έχουν ethernet, εχουν wifi. O οτε είναι και παροχος δικτυου, δεν γινεται ο παροχος δικτυου να δινει λαθος ρουτερ Οπως δεν γινεται πχ σε ενα λογιστη, που του λεει οτι θελω μια γραμμη στο σπιτι, μόνο για να συνδέομαι με το σερβερ του γραφειου, δεν θελω wifi και να του δινει dynamic συνδεση με ρουτερ με wifi οπα οπα.α.ρουτερ χωρις wifi πανε για καταργηση σιγα σιγα.β.γιατι να μην παρει dynamic?τι την θελει την static? oxi Ο παροχος δεν ειναι υποχρεωμενος να ρωταει τι θα κανεις εσυ το ρουτερ.εσυ εισαι υποχρεωμενος να πας και να ξερεις τι θες να παρεις.αμα πας να παρεις αμαξι δεν θα πεις οτι πχ εγω το θελω για πιστα?και επισης ο παροχος πουλαει ρουτερ.ρωτα αν εχουν κατι καλυτερο για την χρηση που θες.δεν θα μυριζει ο αλλος τα δαχτυλα του. αλλα οταν ακουσει ο πελατης το παραπανω κοστος κλασσικα θα σου πει φερε το δωρεαν.εδω εχουν θεματα με τα δωρεαν κα ιζητανε απο τον παροχο αλλαγη με το ιδιο για να μην πληρωσουν ενα του εμποριου να κανουν την δουλεια τους.δεν δινει λαθος ρουτερ.σου δινει ενα γενικο ρουτερ και εσυ διαλεγεις αν θες να αγορασεις κατι αλλο απο την γκαμα που εχουν.δεν ειναι καταστημα ρουτερ .συνδεση θελει να σου δωσει οχι εξοπλισμο.το zte δεν ειναι για επιχειρηση.ειναι ενα σπιτι για νορμαλ οικιακη χρηση.ουτε 15 tablet ουτε κατι αλλο.και οκ παιρνεις το δωρεαν και βλεπεις οτι δεν σε καλυπτει.δεν παιρνεις τηλεφωνο οτι θα σας μαμησω ολους τι ρουτερ μου δωσατε.παιρνεις τηλεφωνο λες οτι αυτο που εχω μαλλον δεν κανει και τι μπορειτε να μου προτεινετε.ναι οταν υπαρχει προβλημα στην εσωτερικη καλωδιωση σου λενε φωναξε ηλεκτρολογο αλλα και εκει επειδη θα μπει το χερι στην τσεπη θα ξεκινησουν τακλασσικα.μα γιατι πριν δεν ειχα προβλημα.πως χαλασε το καλωδιο πισω απο τον τοιχο και φτιαξτο εσυ γιατι θα διακοψω. Ποιος μίλησε για ηλεκτρολόγο και πρόβλημα στο σπίτι; Κανεις λάθος, δεν είναι υπεύθυνος ο πάροχος γι αυτά που αναφέρεις και δεν γίνεται να δίνει 1000 διαφορετικά ρουτερ για 1000000 διαφορετικές ανάγκες. Τις ανάγκες σου τις ξέρεις εσύ και εσύ ζητάς το πακέτο που σου ταιριάζει . Αν όπως λες το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι να συνδέσεις pc με ρουτερ τότε ούτε στατική χρειάζεσαι γιατί δεν ξέρεις τι είναι και δεν είναι αναγκασμένος να στο εξηγήσει ο πάροχος. Η δουλεια του παροχου όσο ψυχρο και αν ακούγεται είναι να πουλάει μια υπηρεσία και να κάνει υποστήριξη στην υπηρεσία του και όχι στον υπολογιστή του καθένα. αυτο ακριβως.ο παροχος δεν γινεται να ειναι καταστημα και να εχει 45 ρουτερ για οτι θελει ο καθενας.εχει 2 -3 και μεχρι εκει.μετα υπαρχουν τα καταστηματα.παροχων υπηρεσιων ιντερνετ ειναι οχι καταστημα πωλησης εξοπλισμου
Losser Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σπιτι + σερβερ + ασφαλεια = στατικη, αν δεν ξέρει ο πωλητης προσθεση δεν φταιει ο πελατης. 2 πραγματα βαση ip πουλάει δυναμικη και στατικη. τηγανι κατσαρολα, πινελο ρολο, καρεκλα καναπες... Οχι δεν θα απενεργοποιησει το wifi, να του δωσει ρουτερ χωρις wifi. To router του atm έχει wifi ?
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δηλαδη παω με το παντα στο βουλκανιζατερ, του λεω θελω να πηγαινω με 300, μου δινει λάστιχα με υψηλο δεικτη και ολα καλά, λαστιχα πουλάει ο ανθρωπος που να ξερει ποσο τρεχω εγω. Ο isp κοιταζει να παρει τον πελατη απο τον αλλο isp, αυτο κάνει, τουλαχιστον να το κάνει σωστα. Αρα δινουμε dynamic σε ολους και αν ερθει καποιος που ξερει του δινουμε στατικη Δεν γινεται να εκπαιδευσεις 10 εκατομμύρια ανθρωπους, αναβαθμιζεις τις υπηρεσιες σου και εκπαιδεύεις το προσωπικό σου... oxi πας εκει σου λεει οτι μεγαλε 300 δεν θα πας με αυτο και οτι τα λαστιχα που κανουν στο αμαξι σου ειναι αυτα και τα βαζεις και φευγεις.αν εσυ δεν θες να δεχτεις αυτα τα λαστιχα και δεν θες να δεχτεις οτι δεν θα παει με 300 δεν σου φταιει κανεις.αν παρολα αυτα εσυ ζητησεις αλλες ζαντες με αλλα λαστιχα πιο μεγαλα γιατι ετσι θες οκ παρτα και δικο σου θεμα.ο μηχανικος ξερει οτι το αμαξι σου παιρνει αυτα τα λαστιχα.αν θες κατι διαφορετικο το λες εσυ.αν δεν μπαινει αυτο το διαφορετικο απλα σου λεει αυτος οτι δεν μπαινει.ουτε θα προσπαθησει να τα κανει να μπει ουτε να σου πει οτι ναι θα στα βρω.δεν εκπαιδευεις κανεναν.ο πελατης πρεπει να μαθει να ρωταει και να λεει τι θελει να κανει. πχ ο λογιστης που είπα πριν ειναι ενα εξυπνος άνθρωπος, αν δεν μπορει ο παροχος να εξηγησει σε ενα λογιστη, οτι με στατικη θα μπορει μονο αυτος να συνδεθει στον σερβερ (ή οποιος αλλος έχει privilage), τοτε να παει να πουλησει μπρικια, κατσαρολες... Γιατί του δινει ρουτερ με wifi ? Δεν θέλει wifi Αρα δεν είναι ολοι στην ελλαδα άσχετοι, ούτε μπορουν ολοι να γινουν σχετικοι, δεν μπορει ο καθε isp να κανει σωστα την δουλεια του με βαση τον πελατη, χωρις πελατες δεν θα υπαρχει o isp. Δεν γινεται ο λογιστης να ειναι και λογιστης και ηλεκτρολογος και μηχανικος κτλ γιατι πολυ απλα ο παροχος αυτο το ρουτερ δινει με wifi.και απο την στιγμη που το wifi κλεινει απλα το κλεινεις.αν καποτε το θελησεις εκει ειναι σε περιμενει.ναι αν ρωτησει ο αλλος κατι θα του απαντησει ο πωλητης.δεν θα ξεκινησει παντα ο πωλητης να πει 10 εναλλακτικες που κανουν παραπανω λεφτα γιατι απλα ο πελατης νομιζει οτι θες να του παρεις και αλλα λεφτα. Σπιτι + σερβερ + ασφαλεια = στατικη, αν δεν ξέρει ο πωλητης προσθεση δεν φταιει ο πελατης. 2 πραγματα βαση ip πουλάει δυναμικη και στατικη. τηγανι κατσαρολα, πινελο ρολο, καρεκλα καναπες... Οχι δεν θα απενεργοποιησει το wifi, να του δωσει ρουτερ χωρις wifi. To router του atm έχει wifi ? να παει να αγορασει.αν πας εσυ στο eshop και δεν εχει κατι που θες πας αλλου δεν τους λες βρεστο μου εγω απο εσενα θελω. β.των atm ειναι cisco που ειναι απο τις λιγες εταιρειες που βγαζει ακομα χωρις wifi γιατι απλα σου λεει θες wifi εδω απειρα ap.το καθε ενα για την δουλεια του.αν θες με wifi θα βρεις αλλα απλα μοντελα.απο εκει και περα οτι εξτρα θες στην cisco το πληρωνεις γιατι ειναι σε καρτακι.θες gsm το πληρωνεις 500 ευρω το βαζεις.ειναι custom ολα.αλλα μιλαμε για ρουτερ απο 300 ευρω και πανω και τα custom απο 800 ευρω και πανω.η static μονο ασφαλεια δεν θα την ελεγες.κατα τα αλλα ναι σε απειρους πελατες μπαινουν εξοπλισμοι wifi και απλα κλεινει το wireless.ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ οχι σε atm αλλα σε αλλες χρησεις.
Losser Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Λες ο οτε να μην βρίσκει ρουτερ με 5 ευρω χωρις wifi ? Απλα δεν το ενδιαφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις