hatori Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τι σχεση εχουν τα καπακια απο το pc με αυτο που σου λεμε; Καποια στιγμη ο υπολογιστης ετρεξε μια απαιτικη διεργασια. Και; Αυτη δεν ειναι η δουλεια του; Εαν ηταν κολλημενο στο 100% καθε στιγμη χωρις να κανεις κατι να το καταλαβω... Χαλαρωσε λιγο και βαλε τις εφαρμογουλες σου να κανεις την δουλεια σου. Προσεχε μαλιστα τι βαζεις απο την αρχη για να μην αποκτησεις οντως μετα τιποτε... οταν λεω "στα καπακια" εννοω "αμεσως μετα" btw οπως ειπα και απο την αρχη αλλα προφανος και δεν το ειδες βλεπω αυξημενα τα βολτ στο vcor παντα με την χρηση που κανω και τωρα εβλεπα πολυ μικροτερη ταση αυτο πως το δικαιολογεις?
voldemort Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 οταν λεω "στα καπακια" εννοω "αμεσως μετα" btw οπως ειπα και απο την αρχη αλλα προφανος και δεν το ειδες βλεπω αυξημενα τα βολτ στο vcor παντα με την χρηση που κανω και τωρα εβλεπα πολυ μικροτερη ταση αυτο πως το δικαιολογεις? Ρε παλικαρι μου...ο 8350 στοκ τρεχει 1,375(max μπορει και λιγο παραπανω). Kαποια στιγμη χρειαστηκε στιγμιαια 1,4 και το πηρε.Τι πρεπει να κανουμε τωρα πες μου;Να τον μαλωσουμε; Auto δεν ειναι τα voltage στο bios; Τα χρειαστηκε τα πηρε. Θελεις να ξανακανεις φορματ; Ελευθερος...κανε αν ειναι να μην ησυχασεις ολο το βραδυ. Σου το ξαναλεω...προβλημα θα ειχες ΑΝ ηταν κολλημενο στα 1,4 volts,στο 100% cpu και 85-90 temps. Τα εχεις; Ηρεμο δεν ειναι τωρα το πσ σου;
AETOLOFITIS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ρε παιδια σιγουρα εχει 1.375 στοκ? πολυ μου φαινεται. καλου κακου ας βγαλει την μπαταρια απο την μητρηκη και να κανει restore default.
voldemort Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ρε παιδια σιγουρα εχει 1.375 στοκ? πολυ μου φαινεται. καλου κακου ας βγαλει την μπαταρια απο την μητρηκη και να κανει restore default. http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/724397-FX-8350-Stock-Vcore Εαν κανεις ενα απλο search θα δεις οτι γι'αυτην την cpu ειναι φυσιολογικοτατο. Εχει και αναλογες φωτογραφιες απο cpu-z.
hatori Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/724397-FX-8350-Stock-Vcore Εαν κανεις ενα απλο search θα δεις οτι γι'αυτην την cpu ειναι φυσιολογικοτατο. Εχει και αναλογες φωτογραφιες απο cpu-z. ρε αδερφε τι δεν καταλαβενεις απο αυτα που γραφω? λεω οτι πριν απο το φορματ οι θερμοκρασιες ηταν πολυ χαμιλοτερες μετα το φορματ οι θερμοκρασια στους πυρηνες ανεβενει μεχρι και 50 βαθμους πριν το φορματ κανοντας ακριβως την ιδια χρηση δεν ξεπερνουσε τους 40 βαθμους... χωρις να εχω πειραξει κατι στο pc η καποια αλαγη στην θερμοκρασια του δωματιου
voldemort Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ρε αδερφε τι δεν καταλαβενεις απο αυτα που γραφω? λεω οτι πριν απο το φορματ οι θερμοκρασιες ηταν πολυ χαμιλοτερες μετα το φορματ οι θερμοκρασια στους πυρηνες ανεβενει μεχρι και 50 βαθμους πριν το φορματ κανοντας ακριβως την ιδια χρηση δεν ξεπερνουσε τους 40 βαθμους... χωρις να εχω πειραξει κατι στο pc η καποια αλαγη στην θερμοκρασια του δωματιου Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να ηρεμησεις με τιποτε κανε ενα ακομα φορματ να ησυχασεις.Καλοκαιρι ειναι αδερφε...και οι θερμοκρασιες ανεβοκατεβαινουν... Μηδενικο malwarebytes,task φυσιολογικοτατο,voltage,χρηση κλπ εγω δεν βρισκω τιποτε. ΟΤΑΝ και ΑΝ βρεις κατι πες μου κι εμενα να ξερω τι ηταν... Επειδη ετσι οπως επιμενεις εσυ ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα βγαλουμε και τον μισο υπολογιστη Out με τις υποθεσεις. Οι θερμοκρασιες σου ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ.
Kris_Lyn Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο, ποιες ήταν οι θερμοκρασίες σου (idle και max) πριν το φορμάτ και ποιες παρατηρείς τώρα; Δεν μπορείς να κρίνεις απ' αυτές που βλέπεις max στο hwmonitor.
AETOLOFITIS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Για υψηλες θερμοκρασιες φταινε: Λαθος τοποθετηση ψυχτρας. Cpu usage σταθερα υψηλο απο καποια εφαρμογη Λαθος overclock. Αν χαλασει το ανεμιστηρακι απο την ψυχτρα ή αν επιασε βρωμα-σκονες. Εσυ: λαθος τοποθετηση δεν εκανες γιατι δεν την πειραξες. Cpu usage δεν εχεις υψηλο(φαινεται απο το screen) Overclock δεν εκανες. Ελενξε και την ψυχτρα αν μπορεις 2 πραγματα κανε για να εισαι σιγουρος. Restore default στο bios και format χωρις να περασεις κανενα driver και ελενξε θερμοκρασιες.
nick0lis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Κάνε undervolting Κλείσε και το γαμώ Τούρμπο !!
COOLISSS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 δες θερμοκρασιες με core temp και αφου εχει υδροψυξη ριξε μια ματια στην αντλια και στις στοφες που εχει καλου κακου κανε ενα reset to bios
jimmys98 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Κατα 90% με τα update κατι παιζει ειχα και γω το ιδιο θεμα παλιοτερα τσεκαρε ψυκτρα κανε ολα τα update τρεξε και ενα σκαν ξανα και θα δεις οτι θα στρωσουν οι θερμοκρασιες.
Fubar.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μήν παίρνετε τις θερμοκρασίες που δείχνουν τα διάφορα διαγνωστικά σαν θέσφατο. Αυτές προκύπτουν βάσει αλγορίθμων οι οποίοι δέν είναι πάντα σωστοί και αλλάζουν συχνά. Αν μετά το φορμάτ περάστηκαν καινούριοι chipset drivers ή χρησιμοποιείς λίγο διαφορετική έκδοση HWmonitor τότε αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις διαφορετικές θερμοκρασίες και όχι γιατι όντως ο επεξεργαστής δουλεύει πιό θερμός. Επιπλέον λές οτι πρίν το φορματ είχε idle 20 με 25 βαθμούς και υπο φορτίο 35. Αυτό δέν παίζει με την καμία, εκτός αν το δωμάτιο στο οποίο είναι ο υπολογιστής έχει 10 βαθμούς θερμοκρασία (δηλαδή ψυγείο). Οι τωρινές θερμοκρασίες που βλέπεις μάλον είναι πιό κοντά στις πραγματικές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα