hatori Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καταρχας τα σπεκ του υπολογιστη... asus crosshair v formula z amd fx 8350 asus r9 270x coolermaster gm750 corsair h80i μετα απο 1 χρονο απροβληματιστης λειτουργιας αντιμετωπισα το εξης προβλημα... ειδα ξαφνικα στην καρτα γραφικον μου και χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα η νωριτερα θερμοκρασιες της ταξης των 50-50+ βαθμων και την καρτα να δουλευει χωρις λογο με 1.250ν θεωρησα καλο να κανω φορματ στο συστημα μου... μετα το φορματ η θερμοκρασιες της καρτας επανηλθαν στο φυσιολογικο τους δουλευει οπως πρωτα στους 38 βαθμους με τα βολτ στα 0.875ν το κακο ομως ειναι το εξης... μετα απο ολα αυτα και ενω η καρτα δουλευει σωστα και απροβληματιστα τωρα χωρις λογο ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες ο επεξεργαστης σε καταστασεις idle μιλαω για 38 εως και 50 βαθμους σε κατασταση idle και παρατηρω το utilization των πυρηνων να φτανει ακομα και το 90% με το pc χωρις κανενα προγραμα να τρεχει ουτε καν τον browser ειπα να κανω παλι φορματ οπως και εκανα αλλα κανενα αποτελεσμα... καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?
Silverage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ήρεμα, όχι τόσο πολλές πληροφορίες μαζί, υπερφορτωθήκαμε. Γιατί έχει κακές θερμοκρασίες, σου βγάζει πρόβλημα, είδες σε κάποιο πρόγραμμα κάτι, τί θερμοκρασίες έχει και που, στη κάρτα ή στον επεξεργαστή; 1
hatori Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ήρεμα, όχι τόσο πολλές πληροφορίες μαζί, υπερφορτωθήκαμε. Γιατί έχει κακές θερμοκρασίες, σου βγάζει πρόβλημα, είδες σε κάποιο πρόγραμμα κάτι, τί θερμοκρασίες έχει και που, στη κάρτα ή στον επεξεργαστή; ριξε τωρα μια ματια... θερμοκρασιες βλεπω με το hwmonitor βλεπω χωρις λογο το vcor να δινει ρευμα στα 1.3ν με 1.4ν και τους πυρηνες επισης χωρις λογο να απασχολουν ακομα και το 100% οι θερμοκρασιες πριν το φορματ ηταν σε τετοιες καταστασεις(idle δηλαδη) στους 20-25 βαθμους και με browsing 35 βαθμους μαχ
Silverage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχεις κολλήσει bitcoin mining ιό. Βγάλε μια φώτο τον task manager να δολύμέ και μέτά κάνε scan με malwarebytes.
hatori Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 παρατηρωντας στο hwmonitor τις θερμοκρασιες και τα βολτ βλεπω μεγαλη αυξομειωση στο ρευμα του vcor με το pc να ειναι σε idle απο εκει που βλεπω 0.875 ξαφνικα πεταγεται στα 1.3ν μεχρι και 1.4ν μετα απο 2 φορματ γινετε να υπαρχει ο ιος που λες? μολις εκανα και scan με το προγραμα που ειπες και δεν βρηκε κατι...
infin1tyGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μετά από format συνήθως κατεβαίνουν/εγκαθίστανται πολλά updates των Windows και πολλές φορές παίρνει αρκετή ώρα. Ίσως γι' αυτό βλέπεις μεγάλη χρήση της CPU. 1
Silverage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Στον task manager έχεις παρατηρήσει ποιά process είναι αυτή που χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή;
hatori Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Στον task manager έχεις παρατηρήσει ποιά process είναι αυτή που χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή;οχι οχι δεν παρατηρησα να σου πω την αληθεια μου...
Kris_Lyn Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μόνο εγώ δε βλέπω τίποτα ανησυχητικό στο print screen του Hwmonitor που έβαλες; Η χρήση που έχεις κυκλωμένη είναι το max, όχι το πόσο % είναι τη δεδομένη στιγμή. 2
hatori Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μόνο εγώ δε βλέπω τίποτα ανησυχητικό στο print screen του Hwmonitor που έβαλες; Η χρήση που έχεις κυκλωμένη είναι το max, όχι το πόσο % είναι τη δεδομένη στιγμή. φιλε μου η χρηση που εχω κυκλωμενη ειναι το μαχ που εφτασε ο καθε πυρηνας καποια χρονικη στιγμη πριν απο το screenshot. και οπως ειπα τα νουμερα αυτα ειναι αδικαιολογητα μιας και το pc ηταν σε idle κατασταση
voldemort Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ριξε τωρα μια ματια... θερμοκρασιες βλεπω με το hwmonitor βλεπω χωρις λογο το vcor να δινει ρευμα στα 1.3ν με 1.4ν και τους πυρηνες επισης χωρις λογο να απασχολουν ακομα και το 100% οι θερμοκρασιες πριν το φορματ ηταν σε τετοιες καταστασεις(idle δηλαδη) στους 20-25 βαθμους και με browsing 35 βαθμους μαχ Οταν βλεπεις πληροφοριες μπροστα σου απο διαγνωστικα να τα διαβαζεις εις τριπλουν και να τα φιλτραρεις διοτι με την πρωτη τρομαζεις. Οι θερμοκρασιες σου ειναι πιο φυσιολογικες και του φυσιολογικου. Σου δειχνει το Monitor οτι 45 επιασες το μεγιστο,μεση θερμοκρασια 39 και η πιο χαμηλη(γεια σου λογω amd αισθητηρες)20(αδυνατον!). Ο Task manager ειναι τζαμι με μηδενικη χρηση cpu κ.ο.κ... Πες μου τωρα που ειδες τις κακες θερμοκρασιες; Η χρηση cpu Reatime ειναι εκεινη που σου λεει Value. Η κυκλωμενη ειναι η χρηση που εφτασε Κααααποια στιγμη η cpu που εκανες κατι βαρυ. φιλε μου η χρηση που εχω κυκλωμενη ειναι το μαχ που εφτασε ο καθε πυρηνας καποια χρονικη στιγμη πριν απο το screenshot. και οπως ειπα τα νουμερα αυτα ειναι αδικαιολογητα μιας και το pc ηταν σε idle κατασταση Η cpu ΑΔΥΝΑΤΟΝ να φτασει και αδικαιολογητα σε 100 χωρις λογο. Καποια αναβαθμιση θα εκανε,κατι βαρυ θα ανοιξες ΣΤΙΓΜΑΙΑ και χτυπησε.Ακομη και καποια ιστοσελιδα κλπ λιγο βαρια... Οι πληροφοριες που δινεις ειναι φυσιολογικοτατες. Αν ειχες κατι θα στο εκανε συνεχεια. Relax... Με μηδενικο Malwarebytes Scan δεν κανεις τιποτε. 1
Kris_Lyn Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αυτό ακριβώς που είπε και ο voldemort, το ότι σου γράφει max 100% δεν λέει τίποτα απολύτως, τζάμπα ανησυχείς.
voldemort Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Btw... Κανε και ενα fix broken shortcuts διοτι μερικα εικονιδια ειναι οντως χαλασμενα. Αυτο κανε το αφου βαλεις πρωτα ολες τις εφαρμογες σου και μετα. Ειναι ενα ψιλοελαττωμα των 7 με την Iconcache.
hatori Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Οταν βλεπεις πληροφοριες μπροστα σου απο διαγνωστικα να τα διαβαζεις εις τριπλουν και να τα φιλτραρεις διοτι με την πρωτη τρομαζεις. Οι θερμοκρασιες σου ειναι πιο φυσιολογικες και του φυσιολογικου. Σου δειχνει το Monitor οτι 45 επιασες το μεγιστο,μεση θερμοκρασια 39 και η πιο χαμηλη(γεια σου λογω amd αισθητηρες)20(αδυνατον!). Ο Task manager ειναι τζαμι με μηδενικη χρηση cpu κ.ο.κ... Πες μου τωρα που ειδες τις κακες θερμοκρασιες; Η χρηση cpu Reatime ειναι εκεινη που σου λεει Value. Η κυκλωμενη ειναι η χρηση που εφτασε Κααααποια στιγμη η cpu που εκανες κατι βαρυ. Η cpu ΑΔΥΝΑΤΟΝ να φτασει και αδικαιολογητα σε 100 χωρις λογο. Καποια αναβαθμιση θα εκανε,κατι βαρυ θα ανοιξες ΣΤΙΓΜΑΙΑ και χτυπησε.Ακομη και καποια ιστοσελιδα κλπ λιγο βαρια... Οι πληροφοριες που δινεις ειναι φυσιολογικοτατες. Αν ειχες κατι θα στο εκανε συνεχεια. Relax... Με μηδενικο Malwarebytes Scan δεν κανεις τιποτε. φιλε μου το λεω γιατι μολις ανοιγω το pc ανοιγω καπακια και το hw και μετα το φορματ αμεσος διχνει μεγαλο load και θερμοκρασιες μεγαλυτερες απο αυτες που εβλεπα πριν απο το φορματ... τωρα προφανος και ειναι αυτο που ειπε ο φιλος infin1tyGR και εχει μαλλον να κανει με τα update των windows
voldemort Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 φιλε μου το λεω γιατι μολις ανοιγω το pc ανοιγω καπακια και το hw και μετα το φορματ αμεσος διχνει μεγαλο load και θερμοκρασιες μεγαλυτερες απο αυτες που εβλεπα πριν απο το φορματ... τωρα προφανος και ειναι αυτο που ειπε ο φιλος infin1tyGR και εχει μαλλον να κανει με τα update των windows Τι σχεση εχουν τα καπακια απο το pc με αυτο που σου λεμε; Καποια στιγμη ο υπολογιστης ετρεξε μια απαιτικη διεργασια. Και; Αυτη δεν ειναι η δουλεια του; Εαν ηταν κολλημενο στο 100% καθε στιγμη χωρις να κανεις κατι να το καταλαβω... Χαλαρωσε λιγο και βαλε τις εφαρμογουλες σου να κανεις την δουλεια σου. Προσεχε μαλιστα τι βαζεις απο την αρχη για να μην αποκτησεις οντως μετα τιποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα