marvelmana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Και με note 4 μια χαρα κανεις τη δουλεια σου γενικοτερα !!! 2
tsiouficto Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Σιγά το κακό. Λες και θα εκανε τίποτα φοβερές πωλήσεις. Τετοιο κράξιμο που εχει φάει η Σάμυ που εχει γίνει ποιο Apple και από την Apple, ούτε ο νεόπλουτος στο Αφγανιστάν δεν θα την προτιμησει. Μάλλον και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι οι μέρες της αρπαχτής τελείωσαν και ότι σαν εταιρεία θα επιστρέψει εκεί που πάντα ήταν. Να φτιάχνει τριτοτεταρτα κινητά, τοστιέρες και μέρη για τρίτους. Πάλι καλά που θα υπάρχει και η Apple να της κανει σεφτε με τα εξαρτήματα που θα βάζει στα iPhone. 1
paloukaros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Λόγω δουλειάς μπορώ να σας πω με ευκολία οτι τα 7 στα 10 Note μην πω και παραπάνω τα παίρνουν γυναίκες όπως και τα iphone 6 plus λόγω οθόνης.Σε κατα καιρούς παρουσιάσης που κάνει στο μαγαζί εκπρόσωπος της samsung και δείχνει τις δυνατότητες του Stylus πραγματικά επιτρέψτε μου να σας πω δεν έχω δει άνθρωπο να του καίγεται καρφί το τι κάνει το συγκεκριμένο πλην ελάχιστον εξαιρέσεων geek φάση ατόμων. 1
Voodooman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 To Note 5 είναι ένα S6+ με stylus. Οι ευρωπαίοι, σύμφωνα με την Samsung, δεν χρησιμοποιούν το S-pen, οπότε δεν φέρνει το Note 5 στην Ευρώπη, λογικό μου ακούγεται. Από την άλλη, τί κερδίζει η Samsung με το να μην εισάγει το Note 5 στην Ευρώπη; Πόσα χρήματα κερδίζει από αυτήν την κίνηση;
NT1G Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μάλλον και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι οι μέρες της αρπαχτής τελείωσαν και ότι σαν εταιρεία θα επιστρέψει εκεί που πάντα ήταν. Να φτιάχνει τριτοτεταρτα κινητά, τοστιέρες και μέρη για τρίτους. Πάλι καλά που θα υπάρχει και η Apple να της κανει σεφτε με τα εξαρτήματα που θα βάζει στα iPhone.
voldemort Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Λόγω δουλειάς μπορώ να σας πω με ευκολία οτι τα 7 στα 10 Note μην πω και παραπάνω τα παίρνουν γυναίκες όπως και τα iphone 6 plus λόγω οθόνης.Σε κατα καιρούς παρουσιάσης που κάνει στο μαγαζί εκπρόσωπος της samsung και δείχνει τις δυνατότητες του Stylus πραγματικά επιτρέψτε μου να σας πω δεν έχω δει άνθρωπο να του καίγεται καρφί το τι κάνει το συγκεκριμένο πλην ελάχιστον εξαιρέσεων geek φάση ατόμων. Εγω παλι δεν ειδα ποτε γυναικα με Note και ποσο μαλλον να χρησιμοποιει και s-pen. Ολες ή iphone(Plus με τιποτε δεν ειδα) θα εχουν ή κανα κινητο που παιρνουν και δεν ξερουν να περιηγουνται μεσα στο λειτουργικο.1-2 στις 10 ξερουν τι εχουν στα χερια τους αφου οι υπολοιπες ολη μερα βγαζουν selfies και τον υπολοιπο χρονο ειναι μεσα στην τσαντα. Να φτιάχνει τριτοτεταρτα κινητά, τοστιέρες και μέρη για τρίτους. Πάλι καλά που θα υπάρχει και η Apple να της κανει σεφτε με τα εξαρτήματα που θα βάζει στα iPhone. Μεχρι σημερα και αποδεδειγμενα τοστιερες εγκεφαλου εβγαζε και βγαζει η apple...για την samsung με το χαμηλοτερο sar και τα πιο δροσερα τσιπακια πρωτη φορα το διαβαζω. Μαλλον μπερδεψες τις εταιρειες κατα ενα μαγικο τροπο. 1
voldemort Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εγω λεω να αναρτησουμε ψηφοφορια στο site και τα αποτελεσματα του να τα στειλουμε στην samsung για το αν το θελουμε Ευρωπη Note 5 ή οχι... Αφου πρωτα μαθουμε ως ατομα τι θελουμε εμεις. Μας ενδιαφερει το Note 5 ή απλα οτι και να γινει θα κραζουμε και θα θαυμαζουμε; Απο την μια δεν μας ενδιαφερει το Note 5 γιατι δεν εχει sd,αποσπωμενη,τιμη κλπ...λες και οι αλλοι τσαμπα τα πουλανε(και με sd,αποσπωμενη,τιμες του 100σταρικου)...εν πασει. απο την αλλη πληγωθηκαν τα "αισθηματα" μας επειδη η samsung μα την ειπε και δικαιολογημενα. Εγω μολις ειδα το αρθρο νομιζα οτι θα διαβαζω σχολια τυπου...Επιτελους,μπραβο,γιουπιιιιι... Πεφτω απο τα συννεφα που απογοητευτηκανε οι περισσοτεροι. 1
Voodooman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εγω λεω να αναρτησουμε ψηφοφορια στο site και τα αποτελεσματα του να τα στειλουμε στην samsung για το αν το θελουμε Ευρωπη Note 5 ή οχι... Αφου πρωτα μαθουμε ως ατομα τι θελουμε εμεις. Μας ενδιαφερει το Note 5 ή απλα οτι και να γινει θα κραζουμε και θα θαυμαζουμε; Απο την μια δεν μας ενδιαφερει το Note 5 γιατι δεν εχει sd,αποσπωμενη,τιμη κλπ...λες και οι αλλοι τσαμπα τα πουλανε(και με sd,αποσπωμενη,τιμες του 100σταρικου)...εν πασει. απο την αλλη πληγωθηκαν τα "αισθηματα" μας επειδη η samsung μα την ειπε και δικαιολογημενα. Εγω μολις ειδα το αρθρο νομιζα οτι θα διαβαζω σχολια τυπου...Επιτελους,μπραβο,γιουπιιιιι... Πεφτω απο τα συννεφα που απογοητευτηκανε οι περισσοτεροι. Ό,τι και να λέμε, αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι πως με την κυκλοφορία του Note 5, ο χαρακτήρας της σειράς αλλοιώθηκε ανεπανόρθωτα, τουλάχιστον σε αυτήν την φάση. Το Note 5 έγινε πιο πολύ lifestyle και λιγότερο εργαλείο για συνειδητοποιημένους. Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου και αντίστοιχα δεν με αφορά καθόλου αν κυκλοφορήσει ή όχι στην Ευρώπη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σκεφτώ την αγορά του. Ήδη ψάχνω για Note 3/4.
voldemort Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ό,τι και να λέμε, αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι πως με την κυκλοφορία του Note 5, ο χαρακτήρας της σειράς αλλοιώθηκε ανεπανόρθωτα, Δηλαδη; Οκ...ειπαμε sd και αποσπωμενη.Υπαρχει κατι αλλο που σε απογοητευσε; Το Note 5 έγινε πιο πολύ lifestyle και λιγότερο εργαλείο για συνειδητοποιημένους. Οταν λες lifestyle τι εννοεις; Ενα smart ηταν και παραμενει.Κανει τιποτε λιγοτερο τωρα που δεν εκανε πριν; Δεν εχει μεγαλη οθονη;δεν εχει αυτονομια οπως οι προκατοχοι;δεν εχει s-pen;δεν ειναι τουμπανο στα χαρακτηριστικα του;(ιδιαιτερα με 4 RAM),δεν εχει android και μαλιστα τελευταια εκδοση με το καλημερα που ΕΧΕΙ τα περισσοτερα features; Τι ακριβως ειναι αυτο που το εχει καταστησει Lifestyle; Εαν μια εταιρεια δεν κανει καποιες αλλαγες και μεινει στασιμη μετα θα λενε τι γνωστη δικαιολογια... Τα'θελε και τα'παθε επειδη εμεινε απαρχαιωμενη σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο. Εγω εκεινο που βλεπω ειναι οτι ειναι το πιο κορυφαιο κινητο στον κοσμο και ποιοτικα,και σχεδιαστικα,και λειτουργικα...και κανουμε την την τριχα τριχια απλα για να πουμε κατι. https://www.youtube.com/watch?v=7VIHYRDHOwc Μακαρι να επαιρνα μισθο 2000 και ολα τα υπολοιπα θα τα συζητουσα απλα για την πλακα μου... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2015 από voldemort
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εγω λεω να αναρτησουμε ψηφοφορια στο site και τα αποτελεσματα του να τα στειλουμε στην samsung για το αν το θελουμε Ευρωπη Note 5 ή οχι... Αφου πρωτα μαθουμε ως ατομα τι θελουμε εμεις. Μας ενδιαφερει το Note 5 ή απλα οτι και να γινει θα κραζουμε και θα θαυμαζουμε; Απο την μια δεν μας ενδιαφερει το Note 5 γιατι δεν εχει sd,αποσπωμενη,τιμη κλπ...λες και οι αλλοι τσαμπα τα πουλανε(και με sd,αποσπωμενη,τιμες του 100σταρικου)...εν πασει. απο την αλλη πληγωθηκαν τα "αισθηματα" μας επειδη η samsung μα την ειπε και δικαιολογημενα. Εγω μολις ειδα το αρθρο νομιζα οτι θα διαβαζω σχολια τυπου...Επιτελους,μπραβο,γιουπιιιιι... Πεφτω απο τα συννεφα που απογοητευτηκανε οι περισσοτεροι. Ακριβως αυτο σκεφτομουν εχθες και γελουσα. Και οχι απαραιτητα γιατι μας την ειπε η Sammy αυτο μπορει να ειναι απλα κουβεντες του αερα που μπορει να παρει πισω σε λιγο καιρο, αν οι τασεις πωλησεων δειχνουν ανοδικη πορεια, αλλα γιατι να ασχοληθω με κατι που το διαγραφω επειδη δεν μου κανει πλεον σαν συσκευη. Και μετα σκεφτηκα οτι ο κοσμος θελει κατι να γκρινιαζει παντα. Τουλαχιστον ας το κανει αφου ξερει πρωτα τι θελει ο ιδιος μεγαλη αληθεια. 1
banmenow Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μεχρι σημερα και αποδεδειγμενα τοστιερες εγκεφαλου εβγαζε και βγαζει η apple...για την samsung με το χαμηλοτερο sar και τα πιο δροσερα τσιπακια πρωτη φορα το διαβαζω.Μαλλον μπερδεψες τις εταιρειες κατα ενα μαγικο τροπο.Χαχαχα εγραψες μαν
paloukaros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εγω παλι δεν ειδα ποτε γυναικα με Note και ποσο μαλλον να χρησιμοποιει και s-pen. Ολες ή iphone(Plus με τιποτε δεν ειδα) θα εχουν ή κανα κινητο που παιρνουν και δεν ξερουν να περιηγουνται μεσα στο λειτουργικο.1-2 στις 10 ξερουν τι εχουν στα χερια τους αφου οι υπολοιπες ολη μερα βγαζουν selfies και τον υπολοιπο χρονο ειναι μεσα στην τσαντα. Κατέβα καμία βόλτα σε νυχτερινό μαγαζί στην παραλιακή ή τίποτα μπουζούκια και θα δεις τι κινητά σηκώνουν όρθια για να τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο.Εξάλλου σε τέτοια μέρη είναι οι περισσότερες με τέτοια κινητά .
Ta3ideftis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αφγανιστάν; Καλά διάβασα; Αυτά είναι! Θα βλέπουμε αποκεφαλισμούς αμάχων από τους Ταλιμπάν, χρησιμοποιώντας το stylus για δείκτη, ανεβασμένα στο youtube σε ανάλυση 2Κ! fail.... 1
banmenow Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αφγανιστάν; Καλά διάβασα; Αυτά είναι! Θα βλέπουμε αποκεφαλισμούς αμάχων από τους Ταλιμπάν, χρησιμοποιώντας το stylus για δείκτη, ανεβασμένα στο youtube σε ανάλυση 2Κ! fail.... και 4κ παιζει και Live streaming α και btw η οθονη εχει 20% καλυτερο power efficiency απτο νοτε 4 την εχουν βελτιώσει πολύ την αμολεντ και στο plus..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα