Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω σαν pre-sail το αποστέλλουν άμεσα ή περιμένεις να λήξει δλδ 16 Σεπτεμβρίου;;;;  

(Το τσέκαρα μετά τις 16 Σεπτ.αρχίζουν οι αποστολές)

Επίσης έχει Ευρωπαϊκό reseller η Xiami αξίζει η αναμονή για την έλευση ευρωπαϊκών μοντέλων;

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν περίμενα να τα φέρουν στην Ευρώπη! Είναι τηλεφωνάρες τα Χiaomi Ωστόσο ελπίζω σύντομα να φέρουν επίσημα όλα τα μοντέλα! + να έχουμε μια κοντινή λύση στο service :S

ΥΓ Όταν βλέπω τις τηλεοράσεις τους θέλω να βάλω τα κλάματα!!

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν περίμενα να τα φέρουν στην Ευρώπη! Είναι τηλεφωνάρες τα Χiaomi Ωστόσο ελπίζω σύντομα να φέρουν επίσημα όλα τα μοντέλα! + να έχουμε μια κοντινή λύση στο service :S

ΥΓ Όταν βλέπω τις τηλεοράσεις τους θέλω να βάλω τα κλάματα!!

Δεν το εφεραν, ειναι ενα μαγαζι οπως πολλα αλλα που μπορεις να κανεις την αγορα.Reseller δηλαδη. Πιο πολυ σαν διαφημιση ηταν αυτο το αρθρο.

Δημοσ.

Υπάρχει μυστικό, επειδή δεν ανεβάζει από την κάρτα για αγορά ο μόνος τρόπος είναι ο εξής. Έχεις τον κανονικό σου λογαριασμό συνδεμένο με την κάρτα, ανοίγεις έναν δεύερο paypal χωρίς κάρτα και τράπεζα μέσα μόνο για πορτοφόλι με ένα 2ο mail.

]Πάς στον πρώτο λογαριαμό και κάνεις send money στον δεύτερο (τον καινούργιο λογαριασμό send money to family). Έτσι με όριο 500 ευρώ το μήνα μπορείς να γεμίζεις το paypal balance χωρίς άλλο περιορισμό.

Φυσικά αγοράζεις από τον νέο λογαριασμό που θα έχει στείλει το χρήμα. Εγώ σήμερα πήρα νέο κινητό... χεχεχεχε

Πες μου όταν το κάνεις...

ο δευτερος λογαριασμος pay pal ειναι στο ονομα σου ? δηλαδη φτιαχνεις Business account pay pal? διοτι δευτερο απλο δεν σου επιτρεπει.

Δημοσ.

ο δευτερος λογαριασμος pay pal ειναι στο ονομα σου ? δηλαδη φτιαχνεις Business account pay pal? διοτι δευτερο απλο δεν σου επιτρεπει.

με αλλο mail δεν σε αφήνει? ναι μπορείς να κάνεις και ψευτο business

Δημοσ.

με αλλο mail δεν σε αφήνει? ναι μπορείς να κάνεις και ψευτο business

μονο με business. στον δευτερο δηλαδη τον business  βαζεις κανονικα τα στοιχεια που εχει βαλει και στον πρωτο τον απλο, με διαφορετικο email, σωστα? και ολες τις αγορες σου τις κανεις με τον δευτερο που εχουν μεταφερθει τα χρηματα απο τον πρωτο (καρτα σου) στο account pay pal του δευτερου. σωστα?

Δημοσ.

να ρωτησω κατι.. αν το παραγγείλουμε τωρα (μενω αγγλια) ποσες μερες θελει να ερθει? επειδη λεει presale δηλαδη να το περιμενω μετα τις 16 σεπτεμβρη?

Δημοσ.

να ρωτησω κατι.. αν το παραγγείλουμε τωρα (μενω αγγλια) ποσες μερες θελει να ερθει? επειδη λεει presale δηλαδη να το περιμενω μετα τις 16 σεπτεμβρη?

απαντηθηκε πιο πανω

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι.. Αν το παραγγείλουμε τώρα (μένω Αγγλία) πόσες μέρες θέλει να έρθει? Επειδή λέει presale δηλαδή να το περιμένω μετά τις 16 Σεπτέμβρη?

Στις 16 Σεπτέμβρη θα αρχίσουν οι αποστολές.

Δημοσ.
2G: GSM 900/1800/1900MHz 
3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz 
4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz

άρα δεν καλύπτει τα 800mhz  αρνητικό για τους αγοραστές και χρήστες 4g στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...