Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Xiaomi εντυπωσίασε την περασμένη εβδομάδα με την ανακοίνωση του Redmi Note 2 το οποίο πάει σε άλλα επίπεδα τη σχέση τιμής/απόδοσης, με την ανεπίσημη κυκλοφορία του μοντέλου στην Ευρώπη να έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα αν και με ελαφρώς μεγαλύτερη τιμή.

Ενδεικτικό της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η συσκευή στην Κίνα, είναι οι πωλήσεις 800.000 τεμαχίων σε 12 μόλις ώρες.

Ήδη το Redmi Note 2 έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως στο Gearbest με τιμή 155 ευρώ, μια τιμή με την οποία ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αποκτήσει ένα smartphone με οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης Full HD, τον τελευταίο οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, τον Helio X10 64bit στα 2GHz, 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

Τα παραπάνω δεν είναι τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν αφού επιπλέον το Redmi Note 2 υποστηρίζει συνδέσεις με δίκτυα 3G αλλά και LTE όπως επίσης και την παράλληλη λειτουργία δύο sim καρτών. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13Megapixels ενώ και οι selfies αναμένεται να έχουν πολύ καλή ποιότητα με την κάμερα των 5Megapixel στο εμπρόσθιο μέρος.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Παραδοσιακά, η Xiaomi στηρίζει και αυτό το smartphone της στην πλατφόρμα του Android και μάλιστα στην τελευταία έκδοση, την 5.1 Lollipop, στην επιφάνεια της οποίας υπάρχει το γραφικό περιβάλλον MIUI 7 της εταιρείας. Παράλληλα η Xiaomi έδωσε σήμερα σε ειδική εκδήλωση περισσότερες πληροφορίες για τα κύρια χαρακτηριστικά του MIUI 7 στα οποία διακρίνεται η καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας, η πιο γρήγορη φόρτωση των εφαρμογών και ένα πιο φιλικό περιβάλλον για χρήση από παιδιά.

Link.png Site: Gearbest

Επεξ/σία από insomnia.gr
Δημοσ.

Τέλειο το Note και αφήστε τους άλλους να σκάνε 800άρια.

Περιμένω πως και πως την Prime έκδοση με τα 32Gb.

• Like 1
Δημοσ.

παντώς απο χθές που έχει ανοίξει το paypal όποιος θέλει αγοράζει...

Εγώ που δοκίμασα σήμερα πήρα τα γεμάτα μου,αν δεν επιτρέπει η τράπεζα να φύγουν λεφτά,δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν λειτουργεί ακόμα το PayPal μέσω eBay που δοκιμασία για αγορά έφαγα άκυρο ;(

Υπάρχει μυστικό, επειδή δεν ανεβάζει από την κάρτα για αγορά ο μόνος τρόπος είναι ο εξής. Έχεις τον κανονικό σου λογαριασμό συνδεμένο με την κάρτα, ανοίγεις έναν δεύερο paypal χωρίς κάρτα και τράπεζα μέσα μόνο για πορτοφόλι με ένα 2ο mail.

]Πάς στον πρώτο λογαριαμό και κάνεις send money στον δεύτερο (τον καινούργιο λογαριασμό send money to family). Έτσι με όριο 500 ευρώ το μήνα μπορείς να γεμίζεις το paypal balance χωρίς άλλο περιορισμό.

Φυσικά αγοράζεις από τον νέο λογαριασμό που θα έχει στείλει το χρήμα. Εγώ σήμερα πήρα νέο κινητό... χεχεχεχε

Πες μου όταν το κάνεις...

Δημοσ.

Εγώ που δοκίμασα σήμερα πήρα τα γεμάτα μου,αν δεν επιτρέπει η τράπεζα να φύγουν λεφτά,δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα.

Υπάρχει μυστικό, επειδή δεν ανεβάζει από την κάρτα για αγορά ο μόνος τρόπος είναι ο εξής. Έχεις τον κανονικό σου λογαριασμό συνδεμένο με την κάρτα, ανοίγεις έναν δεύερο paypal χωρίς κάρτα και τράπεζα μέσα μόνο για πορτοφόλι με ένα 2ο mail.

]Πάς στον πρώτο λογαριαμό και κάνεις send money στον δεύτερο (τον καινούργιο λογαριασμό send money to family). Έτσι με όριο 500 ευρώ το μήνα μπορείς να γεμίζεις το paypal balance χωρίς άλλο περιορισμό.

Φυσικά αγοράζεις από τον νέο λογαριασμό που θα έχει στείλει το χρήμα. Εγώ σήμερα πήρα νέο κινητό... χεχεχεχε

Πες μου όταν το κάνεις...

• Like 1
Δημοσ.

παιδια απο lag πως τα παει η xiaomi στα οικονομικα μοντελα?Εχω δει απο φιλο το samsung s3 να κολλαει απιστευτα αλλα εγω ειχα παρει στην ιδια τιμη το optimus g και πραγματικα δε κολλαει πουθενα με βαρια χρηση

Δημοσ.
παιδια απο lag πως τα παει η xiaomi στα οικονομικα μοντελα?Εχω δει απο φιλο το samsung s3 να κολλαει απιστευτα αλλα εγω ειχα παρει στην ιδια τιμη το optimus g και πραγματικα δε κολλαει πουθενα με βαρια χρηση

Δεν υπάρχει lag στα Xiaomi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...