funbreaker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχω το Lenovo K3 και ψάχνω tempered glass. Αυτά τα φθηνά tempered glasses του ebay είναι καλά?Ξέρουμε κάποιο σίγουρα καλό?Αυτό π.χ. υστερεί σε κάτι? Να κοιτάξω τα ακριβότερα?Τα Nillkin από τα noname έχουν διαφορά και αξίζουν το μεγαλύτερο κόστος ή είναι ίδια με άλλο όνομα? [Τώρα το πως θα καταφέρω να τα αγοράσω με τα cc είναι άλλο θέμα γι αυτό ας μείνουμε μόνο στο ζήτημα της επιλογής tempered glass]
greekbusters Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχω αγοράσει πολλά από ebay για εμένα και για φίλους για διάφορα κινητά. Έχοντας δοκιμάσει νιλκιν Ναι αλλά no name δεν είδα τρομερή διάφορα στο σκρολαρισμα. Σε αντοχή Δεν ξέρω δεν μ έχει πέσει. Πιστεύω καλύτερη επιλογή τα φθηνότερα διότι 3 φθηνά = 1 νιλκιν. Εκτός αν έχεις την ευχερια καταστημάτων και πας σε κάτι με όνομα με τ μια :-) 1
dimpets Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Όταν λέτε φθηνά ρε παιδιά για τι τιμή λέτε;ρωταω διότι 3 φορές που έχω βάλει σε διαφορετικά τηλέφωνα αξίας 4€ το tempered glass δεν είχα κανένα θέμα με την αντοχή τους και το scrollarisma
funbreaker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Όταν λέτε φθηνά ρε παιδιά για τι τιμή λέτε;ρωταω διότι 3 φορές που έχω βάλει σε διαφορετικά τηλέφωνα αξίας 4€ το tempered glass δεν είχα κανένα θέμα με την αντοχή τους και το scrollarisma Τα links δείχνουν τις τιμές των φθηνών και των nillkin. Τα φθηνά ξεκινούν από 1,5 ευρώ ενώ τα nillkin από 6-7.
dimpets Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ok sorry δεν είδα τα link καθότι πρεσβιοψ και λιγάκι☺ 1
funbreaker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχω αγοράσει πολλά από ebay για εμένα και για φίλους για διάφορα κινητά. Έχοντας δοκιμάσει νιλκιν Ναι αλλά no name δεν είδα τρομερή διάφορα στο σκρολαρισμα. Σε αντοχή Δεν ξέρω δεν μ έχει πέσει. Πιστεύω καλύτερη επιλογή τα φθηνότερα διότι 3 φθηνά = 1 νιλκιν. Εκτός αν έχεις την ευχερια καταστημάτων και πας σε κάτι με όνομα με τ μια :-) Το θέμα είναι να γλιτώσουμε κάποιο ενδεχόμενο σπάσιμο. Έτσι όπως τα είδες τα noname και τα nillkin σου φάνηκαν να έχουν διαφορετική ανθεκτικότητα?
newsformobiles Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εγώ στα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια, έβαλα σε ολα nilkin. Καλύτερα να δώσεις 3-4€ παραπάνω τώρα, παρά να γίνει κάτι και να πληρώνεις νέα οθόνη κανά κατοστάρικο και μετά.
dimpets Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για να είμαι ειλικρινής κάθε φορά που πήγαινα για tempered glass δεν ζηταγα συγκεκριμένη μάρκα...απλά τους έλεγα χωρίς απόδειξη,πλήρωνα 4€ και την έκανα...τώρα αν μου έβαζαν φτινιαρικη ή με γουσταρε ή γκομενιτσα και μου έκανε καλή τιμή στη nilkin αυτό πραγματικά δεν το ξερω
dimpets Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Χαλάνδρι μένω από ένα μαγαζί στον πεζόδρομο στην κεντρική πλατεία που λέγεται i-phone είναι σε οροφο...
2.1Ohm Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχει μεγάλη διαφορά τα noname από το καλό Tempered glass! Κ σε αντοχή και στο eleophobic coating (δν αφήνει δαχτυκιες scrollarei κλτρα) και σε αντοχή που έχω δοκιμάσει 3 από παλιά κινητά! Τα nillkin είναι σχετικά κακής ποιότητας με τα άλλα που κυκλοφορούν αλλά εννοείτε κλτρα από τα ότι ναι κινέζικα
newsformobiles Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχει μεγάλη διαφορά τα noname από το καλό Tempered glass! Κ σε αντοχή και στο eleophobic coating (δν αφήνει δαχτυκιες scrollarei κλτρα) και σε αντοχή που έχω δοκιμάσει 3 από παλιά κινητά! Τα nillkin είναι σχετικά κακής ποιότητας με τα άλλα που κυκλοφορούν αλλά εννοείτε κλτρα από τα ότι ναι κινέζικα Υπόψιν τα nilkin είναι γιαπωνέζικα και απ' όσο ξέρω θεωρούνται από τα καλύτερα.
2.1Ohm Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Υπόψιν τα nilkin είναι γιαπωνέζικα και απ' όσο ξέρω θεωρούνται από τα καλύτερα. Eχω χρισιμοποιησει Nillkin intellarmor και godosmith! τα 2 πρωτα τα τεσταρα (οχι βεβαια κ με επιστιμονικους τροπους) και μ φανηκε πιο δυσκολο το ιντελαρμορ να σπασει και στην αφη του μ αρεσε παραπανω ρολλαρε κλτρα το δαχτιλο κ αφηνε λιγοτερες δαχτυλιες! Να πω την αληθεια σε υφη κ δαχτυλιες ΟΤΙ κλτρο εχω πιασει μεχρι τωρα ειναι το godosmith δν ξερω ομως κατα ποσο "γερο" ειναι και δυστυχως δν νμζω να μπορεσω να το τεσταρω αλλα μ φαινεται αριστοτατης ποιοτητας και οτι κινητο ξαναπαρω κ βγαζουν tempered glass θα το παρω 100000000% απο αυτους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα