Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 10 μερες εβαλα τα windows10 και ολα ειναι μια χαρα.σημερα εβαλα κατι δισκακια για να δω τι εχουν μεσα και δεν μπορω να δω που ειναι στο μενου των windows10 το dvd.(οταν βαζεις δισκο στο dvd αυτο περνει μπρος αλλα μετα τιποτα)πρεπει να κανω κατι?το dvd ειναι καινουργιο(3 ΜΗΝΩΝ)και με τα 7 δουλευε μια χαρα.

Δημοσ.

το θεμα μου οτι δεν ξερω πως θα κανω να τρεξει να δισκακι στο pc.με τα windows7 που ειχα πριν πατουσα ο υπολογιστης μου και μου εβγαζε απο την μια το σκληρο δισκο και απο την αλλη το dvd.πατουσα το dvd και ολα ηταν απλα.τωρα τι κανω?

Δημοσ.

Οσο θυμαμαι  οταν πας απο το start μετα κανεις κλικ εκει που ειναι οι δισκοι και νομιζω εκει ειναι και τα Dvd.οπως και το stick .μπες μεσα και τρεξε το autorun

Δημοσ.

το bios λογικα δεν εχει πειραχτει.μηπως βγηκε καμια καλωδιοταινια?στο device manager το βλεπεις?

Η βαλε να bootarei απο Dvd να δουμεπαιζει?οταν ξεκιναει το pc στο βγαζει οτι ειναι συνδεδεμενο στα sata?

Δημοσ.

δεν μου το εμφανιζει πουθενα.οταν βαζω δισκακι μεσα αυτο περνει μπρος κανονικα μετα ομως σταματαει.τα καλωδια τα εβγαλα και τα εβαλα 10 φορες.

Δημοσ.

αν δεν ειναι στο Device manager καθολου ουτε με ερωτηματικο κτλ τοτε τσεκαρε bios και λογικα δεν θα υπαρχει ουτε εκει.μετα δοκιμασε να ξαναβαλεις τα καλωδια ή να δωσεις αλλη υποδοχη sata στο Mobo ή και δοκιμη με αλλο καλωδιο.

Δημοσ.

Έχει απόλυτο δίκιο ο χρήστης poulinos. Φαίνεται να είναι θέμα υλικού και όχι λογισμικού.  Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μια δοκιμή που έκανα με τα Windows 10 και το έλυσα αλλάζοντας θύρα και καλώδιο SATA με το οποίο συνδέεται το CD/DVD.

Καλή τύχη,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

τα sata θελουν λιγο με το μαλακο και οχι τρελα τσακισματα οπως εκαναν με τα ide.μετα μπορει καποιος να εχει κλεισει απο το bios την συγκεκριμενη sata port.πολλα μπορει να ειναι τα θεματα.

Δημοσ.

ουτε στο device manager το βλεπω ουτε και στο bios. Αλλαξα ολα τα καλωδια αλλαξα και θυρα και παλι τιποτα. Ρευμα παντος περνει αλλα δεν κανει  (κου κου).το θεμα μου ειναι οτι με τα windows7 ολα ηταν μια χαρα και τωρα με τα 10 εχω προβλημα με το dvd. Τωρα θα το βγαλω και να βρω αλλο pc να το δοκιμασω.

Δημοσ.

Ξεκινάμε απο το bios αν δεν το βλέπει εκει δεν θα το βλεπει πουθενά οτι και λειτουργικό να βάλεις , θα σου πρότεινα για να να βγεί άκρη να το δοκιμάσεις σε καποιο αλλο pc να δούμε αν δουλεύει εκει , και αλλαξε του και θέση στις sata

Δημοσ.

ουτε στο device manager το βλεπω ουτε και στο bios. Αλλαξα ολα τα καλωδια αλλαξα και θυρα και παλι τιποτα. Ρευμα παντος περνει αλλα δεν κανει  (κου κου).το θεμα μου ειναι οτι με τα windows7 ολα ηταν μια χαρα και τωρα με τα 10 εχω προβλημα με το dvd. Τωρα θα το βγαλω και να βρω αλλο pc να το δοκιμασω.

σιγουρεψου τυπικα οτι δενεχεις κλεισει καμια sata στο bios.δεν παιζει ρολο οτι επαιζε στα 7αρια και δεν παιζει τωρα.μπορει απλα να ετυχε να γινει ταυτοχρονα με την αλλαγη που εκανες.βαλτο σε αλλο Pc να δεις.ασχετα με τα windows θα πρεπε να το βλεπεις μεσα στο bios εκτος αν σου ξεφυγε κατι.και θα πρεπε να το βλεπεις και πριν μπει windows που κανει το Post και αναφερει για σκληρους κτλ.επισης προσεχε μηπως οι μισες sata ειναι σε αλλο controller και ειναι κλειστος ή δεν εμφανιζει τις συσκευες μεσα στο bios αλλα τις εμφανιζει στο bios του Controller.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...