drapanakis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Γεια σας, ποια η διαφορα η επιλογ short and filter στο excel, απο αυτην που υπαρχει αν επιλεξω πρωτα data και μετα short ? Εχω παρατηρησει η χρηση του short and filter στην ΗΟΜΕ σελιδα καμια φορα μου βγαζει σφαλματα στην ανακατομη των στοιχειων. Ποια η διαφορα χρησης τους? Ευχαριστω.
ParganMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καταρχήν ονομάζεται Sort που σημαίνει Ταξινόμηση και όχι Short που σημαίνει Μικρός σε μήκος/Κοντός. Στην ουσία τώρα. Και τα δύο κουμπιά που αναφέρεις κάνουν την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Καμία απολύτως διαφορά. Το Sort and Filter που βρίσκεται στο Home Tab εμπεριέχει εντολές και για ταξινόμηση αλλά και για φιλτράρισμα των δεδομένων σου, σε μια πιο σύντομη διαδρομή από το να πας στο Data Tab. Επίσης βρίσκονται στο δεξί κλικ στα επιλεγμένα δεδομένα. Η μόνη περίπτωση να βγάζει σφάλματα στην "ανακατανομή" των στοιχείων, είναι να έχεις λάθος επιλεγμένα στοιχεία, ή να χρησιμοποιείς λάθος εντολές.
drapanakis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Εχεις δικιο για τη διορθωση,δεν ειμαι γνωστης υπολογιστων. Δεν εχω λαθος επιλεγμενα στοιχεια,εχω τα δεδομενα μου σε 5-6 στηλες,τις οποιες θελω να τις συγχρονησω με τσ δεδομενα μιας στηλης να βγαλω καποια συμπερασματα. Παταω expand the selection για τα συγρονησει και καποιες φορες δε γινεται ο συγχρονισμος ,εννος γινεται με λαθη. Προσεξα να μην εχω κενες σειρες η πλαισια αλλα παλι το ιδιο. Αν εχουν την ιδια λειτουργεια οπως λες,κατι κανω λαθος και μ αλλον γονταν κατα τυχη η σωστη λειτουργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα