Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλημέρα, Θέλω να πάρω ένα tablet που να το χρησιμοποιώ για περιήγηση στο διαδίκτυο και διάβασμα.. με καλή ανάλυση οθόνης και κάμερας, να κρατάει η μπαταρία αρκετά και να έχει 3g/4g παροχή. Μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει ένα μοντέλο από τη sony xperia z4 και ένα από τη samsung.. έχετε κάποια πρόταση γιατί με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο και ποιοτικό σε σχέση με τα χρήματα που θα διαθέσω..
Athens44 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δηλαδη απεθυνεσαι σε ταμπλετ που θα κυμαινεται στα 700€; http://www.skroutz.gr/s/7072543/Sony-Xperia-Z4-Tablet-LTE-32GB.html Και πιο samsung σου αρεσε;
taslikos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 <p>iPad Air 2 άμα ειναι να πας τόσο ψηλά..</p>
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δηλαδη απεθυνεσαι σε ταμπλετ που θα κυμαινεται στα 700€; http://www.skroutz.gr/s/7072543/Sony-Xperia-Z4-Tablet-LTE-32GB.html Και πιο samsung σου αρεσε; αυτό εδώ έχω ξεχωρίσει ... http://www.e-shop.gr/tablet-samsung-galaxy-tab-s-lte-105-super-amoled-16gb-4g-wi-fi-bt-gps-android-44-kk-t805-white-p-PER.906527 οσο γι αυτο που μου εστειλες δεν εχει 3g/4g αν δεν κανω λαθος..?? <p>iPad Air 2 άμα ειναι να πας τόσο ψηλά..</p> αυτό κοιτάω παράλληλα άλλα γιατί να αποφύγω τα υπόλοιπα? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2015 από Επισκέπτης
TheAccountant Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 θες το Xperia Z4. Καλοριζικο απο μενα... Δεν αξιζει και κατι αλλο με 10αρα οθονη.
ksessalonikios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 οπως ειπε και το αλλο παιδί εφοσον εχεις να τα σκασεις για ταμπλετ πανε στο ipad air 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ωραια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος κάποιο πρόγραμμα για αυτό το tablet που μπορώ να βλέπω pdf αρχεία αλλά να έχει τη δυνατότητα να πληκτρολογώ τη συγκεκριμένη σελίδα που θέλω να δω και όχι σαν να ξεφυλλίζω ένα βιβλίο με 1000 σελίδες??
technology_guy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ λέω καθώς θέλεις μεγάλη οθόνη και τρελές επιδόσεις να περιμένεις να γίνει διαθέσιμο το ipad pro. Σε τόσα πολλά λεφτά δεν σε συμφέρει να τα δώσεις και μετά από 1-2 χρόνια να χάνει σε ταχύτητες. Προσωπικά το θεωρώ αδικία. Βέβαια είναι ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός. Μπορεί να μην σου αρέσει το iOS και να προτιμάς windows/android κτλ. Πάντως αν ήμουν στην διαδικασία αναζήτησης ταμπλέτας με τόσα χρήματα τότε θα πήγαινα σε κάτι που είναι επιβεβαιωμένα αξιόπιστο όπως το ipad. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από technology_guy
ksessalonikios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 καταρχήν ποιο ειναι αυτο το ταμπλετ που αναφέρεις. Αν ειναι το ipad αυτο που ζητάς το κανει και η εφαρμογή της apple το ibooks πατώντας τον μεγενθυτικό φακό πάνω δεξιά.
WorldOfGlass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Θα δωσει τοσα λεφτα για iPad μονο και μονο για να διαβαζει pdf?
technology_guy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα δωσει τοσα λεφτα για iPad μονο και μονο για να διαβαζει pdf? Επειδή όλα έτσι ξεκινάνε (από ένα pdf πχ) μετά θα θελήσει λίγο κάμερα, λίγο επιδόσεις, λίγο word και στο τέλος κανα παιχνίδι της προκοπής! Βέβαια μην ξεχνάμε πως είτε πάρει ipad είτε z4 θα δώσει πάνω από 600άρικο. Οπότε τι είναι προτιμότερο; Να πάρει ένα τάμπλετ το οποιο δεν θα καταφέρει να ευχαριστηθεί όσο θέλει λόγω των προβλημάτων που συχνά προκύπτουν ή να πάρει κάτι που είναι αξιόπιστο και είναι εγγυημένο πως θα λειτουργεί σωστά; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από technology_guy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα