Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ξεκινησα απο αναζητηση ταμπλετ για απλη χρηση αλλα επειδη στην τελικη θελω να παιζω και κανενα παιχνιδι αποφασισα να παρω ενα λαπτοπ γυρω στα 600-800

εχω καποιες αποριουλες
1)υπαρχουν λαπτοπ με 4g δηλαδη αναλογα με τα lte ταμπλετ (εχω ενα δευτερο αριθμο μονο για mb,και θελω να μπαινω αν το εχω καπου χωρις wifi)
2)απο γκειμς θελω λιγο μανατζερ λιγο πιλαρς οφ ετερνιτι,οχι βαρια γκειμς πχ witcher 3 κτλ,στα ποσα χρηματα θα μαι οκ για απαιτησεις,να υποθεσω μια 8 ραμ και ι7 επεξεργαστη?
3)βλεπω καποια που μου αρεσαν αλλα φορανε λογισμικο λινουξ και δεν το χω δουλεψει ποτε,ξερω οτι για browsing και εφαρμογες τυπου word υπαρχουν σχετικες στο λινουξ,παιχνιδια ομως βγαινουν οπως στα γουιντος η μονο τα μπεστσελερ??(πχ το πιλαρς που αναφερω?)
4)γνωριζω πανω κατω τις γνωστες εταιριες,ασους,hp,λενοβο,ντελ--να προσεξω την μαρκα η αν εχω καλα σπεκς δεν παιζουν και μεγαλες διαφορες?
5)gps με εγκατασταση ναβιγκον η παρομοιες εφαρμογες υπαρχει σε λαπτοπ

αυτα παιδια οποιος γνωριζει cool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

Δημοσ.

2.8 giga ram και I7 ειναι μια χαρα.

1.υπαρχουν λαπτοπ που παιρνουν sim.δεν ξερω αν παιρνουν μονο για 3g ή και για 4g.

3.δεν θα μπορεις να κανεις πολλα ειδικα στο θεμα games.εκτος αν το παρεις με Linux για να βγει πιο φτηνο και μετα περασεις windows εσυ.

4.dell,lenovo θα διαλεγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...