Προς το περιεχόμενο

Μηνύματα μέσω Messages.app χωρίς iPhone

paok4kyriakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας!

Ψάχνω αν γίνεται κάτι που μου φαντάζει βέβαια δύσκολο, αλλα θέλω να σιγουρευτώ! Έχω mac και ξέρω πως πλέον μπορεις να στειλεις μέσω του Messages app του mac μηνύματα σε άλλους αν το συνδέσεις με το iPhone σου. Εγώ, όμως, που δεν έχω iPhone, μπορώ να στείλω μηνύματα σε άλλα άτομα που έχουν iPhone μέσω του Messages app στον Mac μου;

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείς πιθανότατα το iMessage. Αυτό λειτουργεί μεταξύ iMac, Macbook, iPad & iPhone μεσω του iTunes account σου. Παλαιότερα το χρησιμοποιούσα μεταξύ iPhone-iMac, οποτε δε βρισκω λογο να μη δουλευει ακόμα...

Για να γίνω πιο κατανοητός.

Έχω κάποιες επαφές που έχουν iPhone και ειναι ενεργοί στο iMessage. Θέλω να τους στείλω μήνυμα από το Mac μου, χωρις ποτέ μου να εχω συνδεθεί με τον iTunes account μου σε iPhone..

νομιζω οτι δεν εχει σχέση αυτό, αρκει να ενεργοποιήσεις το imessage στο λογαριασμό σου...

δυστυχώς εγω το ειχα ενεργοποιήσει πρώτα σε iPhone οποτε δεν ξερω ακριβως τη διαδικασία...

γινεται παντως!

Για να γίνω πιο κατανοητός.

Έχω κάποιες επαφές που έχουν iPhone και ειναι ενεργοί στο iMessage. Θέλω να τους στείλω μήνυμα από το Mac μου, χωρις ποτέ μου να εχω συνδεθεί με τον iTunes account μου σε iPhone..

Αν ενεργοποιήσεις το imessage στο μακ με το apple ID/password σου μπορείς να στείλεις imessage σε άτομα με iphone απλά αυτοί θα βλέπουν αντί για νούμερο τηλεφωνου το Apple ID email σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...