Achillia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Εδω και 2 μερες εχω το εξης προβλημα , κανω κλικ για παραδειγμα στο εικονιδιο του internet η του ηχου και δεν βγαινει το μικρο παραθυρο που εβγαινε μεχρι τωρα... Πηγα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα να εχω κανει καμια αλλαγη... καμια βοηθεια? + Δεν μπορω να πατησω δεξι κλικ στα εικονιδια ολης της γραμμης εργασιων , πχ οταν ειναι ανοιχτο το Google δεν μπορω να πατησω δεξι κλικ -> κλεισιμο προγραμματος , μονο με το Χ στο παραθυρο το κανονικο μπορω Ευχαριστω Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2015 από Achillia
micos000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Είναι ένα bug των 10 που εμφανίζεται συνήθως μετά από αναβάθμιση από τα 8.1 Το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί όλη η γραμμή εργασιών, ούτε το μενού Έναρξη. Κάνε το εξής: Δημιούργησε στην επιφάνεια εργασίας μια νέα συντόμευση με δεξί κλικ και δώσε σαν προορισμό το powershell.exe Δώσε ότι όνομα θέλεις (ή άσε το προεπιλεγμένο) και ολοκλήρωσε τον οδηγό. Κάνε δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής. Μόλις ανοίξει το PowerShell δώσε με αντιγραφή-επικόλληση το παρακάτω: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Πάτα enter και περίμενε να τελειώσει. Αν εμφανίσει κόκκινα σφάλματα αγνόησε τα. Μόλις τελειώσει δες αν λειτουργεί η μπάρα. Νομίζω ότι η ms έβγαλε ένα patch που το διορθώνει και λογικά θα το πάρεις αυτόματα. Αν δεν πετύχει το παραπάνω κάνε και μιά επανεκκίνηση 1
Achillia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Είναι ένα bug των 10 που εμφανίζεται συνήθως μετά από αναβάθμιση από τα 8.1 Το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί όλη η γραμμή εργασιών, ούτε το μενού Έναρξη. Κάνε το εξής: Δημιούργησε στην επιφάνεια εργασίας μια νέα συντόμευση με δεξί κλικ και δώσε σαν προορισμό το powershell.exe Δώσε ότι όνομα θέλεις (ή άσε το προεπιλεγμένο) και ολοκλήρωσε τον οδηγό. Κάνε δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής. Μόλις ανοίξει το PowerShell δώσε με αντιγραφή-επικόλληση το παρακάτω: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Πάτα enter και περίμενε να τελειώσει. Αν εμφανίσει κόκκινα σφάλματα αγνόησε τα. Μόλις τελειώσει δες αν λειτουργεί η μπάρα. Νομίζω ότι η ms έβγαλε ένα patch που το διορθώνει και λογικά θα το πάρεις αυτόματα. Αν δεν πετύχει το παραπάνω κάνε και μιά επανεκκίνηση Ααα δουλευει τωρα κανονικα! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!
micos000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Την πάτησα κι εγώ έτσι και είδα ότι και άλλοι έχουν το πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα