billkap Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 συγνωμη οταν λεω το παλιο ρουτερ δεν ειχε @cyta.gr, μονο username εννοω το ADB... στο w8970 v1 που ειχα δε θυμαμαι ..τεσπα μεσα στο σκ θα δω πως θα παει,θα το ανοιγοκλεισω να δω κιολας και ελπιζω ολα να πανε καλα
billkap Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 το ρουτερ το ανοιγοκλεισα 4-5 φορες και περνει κανονικα ΙΡ... οποτε ειμαστε κομπλε για την ωρα..
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 συγνωμη οταν λεω το παλιο ρουτερ δεν ειχε @cyta.gr, μονο username εννοω το ADB... στο w8970 v1 που ειχα δε θυμαμαι ..τεσπα μεσα στο σκ θα δω πως θα παει,θα το ανοιγοκλεισω να δω κιολας και ελπιζω ολα να πανε καλα ναι για το adb Μιλαω.αν θες δοκιμασε το και χωρις το @cyta.gr και πιστευω οτι θα παιξει εφοσον επαιζε και το adb. το ρουτερ το ανοιγοκλεισα 4-5 φορες και περνει κανονικα ΙΡ... οποτε ειμαστε κομπλε για την ωρα.. μια χαρα.μπορει να αλλαξαν κατι απο την αλλη πλευρα.
nkapsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, χθες μίλησα με έναν τεχνικό της Cyta και μου είπε ότι έχω την δυνατότητα να πάρω δικό μου ρουτερ και να το βάλω σε bridge mode με το μαυρο pirelli της Cyta ώστε να έχω τηλεφωνία από το pirelli της cyta και ιντερνετ από το δικό μου ρούτερ. Ήθελα να μου το επιβεβαιώσετε εάν γίνετε αυτό, και εάν γίνετε θα έχω κάποια βελτίωση σε συγχρονισμό και wifi? Ποιο ρούτερ έχετε να μου προτείνετε που να μπορώ να αλλάξω και το snr. Έχω γραμμή pstn και μπορώ να διαθέσω γύρω στα 70 ευρώ. Ευχαριστώ Νίκος
djuan1988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, χθες μίλησα με έναν τεχνικό της Cyta και μου είπε ότι έχω την δυνατότητα να πάρω δικό μου ρουτερ και να το βάλω σε bridge mode με το μαυρο pirelli της Cyta ώστε να έχω τηλεφωνία από το pirelli της cyta και ιντερνετ από το δικό μου ρούτερ. Ήθελα να μου το επιβεβαιώσετε εάν γίνετε αυτό, και εάν γίνετε θα έχω κάποια βελτίωση σε συγχρονισμό και wifi? Ποιο ρούτερ έχετε να μου προτείνετε που να μπορώ να αλλάξω και το snr. Έχω γραμμή pstn και μπορώ να διαθέσω γύρω στα 70 ευρώ. Ευχαριστώ Νίκος Τον συγχρονισμό θα τον κάνει το pirelli, οπότε αλλαγή δε θα δεις. Διαφορά στο wifi όμως θα δεις ανάλογα με το router που θα επιλέξεις.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, χθες μίλησα με έναν τεχνικό της Cyta και μου είπε ότι έχω την δυνατότητα να πάρω δικό μου ρουτερ και να το βάλω σε bridge mode με το μαυρο pirelli της Cyta ώστε να έχω τηλεφωνία από το pirelli της cyta και ιντερνετ από το δικό μου ρούτερ. Ήθελα να μου το επιβεβαιώσετε εάν γίνετε αυτό, και εάν γίνετε θα έχω κάποια βελτίωση σε συγχρονισμό και wifi? Ποιο ρούτερ έχετε να μου προτείνετε που να μπορώ να αλλάξω και το snr. Έχω γραμμή pstn και μπορώ να διαθέσω γύρω στα 70 ευρώ. Ευχαριστώ Νίκος α.οπως ειπαν δεν θα δεις αλλαγη στο sync διοτι το sync θα γινει απο το pirelli.το ιδιο ισχυει και για την αλλαγη του snr.σε wifi ναι μπορει να δεις.επισης θες router οχι adsl router εκτος αν το adsl router εχει και θυρα που να γινεται wan.κακη επιλογη η cyta Οταν θελεις να κανεις αλλαγες ρουτερ.βαλε ενα παροχο με tdm τηλεφωνια να τελειωνεις.το Pirelli θα μπει bridge mode.το router θα κανει κληση pppoe.επισης ζητα 6 margin απο την cyta για να παρεις το μεγιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα