poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Οτι ενα ρουτερ εχει εσωτερικη κεραια δεν σημαινει οτι ειναι και κακο.πχ και καποια tp link Πχ 9980 εχουν εξωτερικες κεραιες για τα 5ghz και εσωτερικες για τα 2,4ghz επισης δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα παιξει σε bridge αφου την ip πρεπει να την παρει παλι το tp link
billkap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 σωστα,σου λεω τι διαβασα σε φορουμ και αξιολογησεις γαι το συγκεκριμενο netgear που εχει το πλαισιο...
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 δεν ξερω τι αλλες μαρκες φερνει μετα.παντως σαν εταιρεια δεν ειναι ασχημη η Netgear.ελπιζω να βγει ακρη με το tp link.οπως δεν ξερω αν το πλαισιο εχει κανα tp link 8980 ή 9980 μηπως επαιζαν αυτα. αν το γραφουν πολλα ατομα για το Netgear σιγουρα θα ισχυει απλα ισως να ειναι λιγο μονοδρομος αν δεν βγαλουμε ακρη με το tp link.
billkap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 δεν παιζουν χρηματα για πιο ακριβο μοντεμ δυστυχως... εστειλα τωρα και αλλο μαιλ στη τπ-λινκ... οχι δεν καθολου ασχημη η νετγκεαρ απλα αυτο με το σημα με προβληματιζει,, βεβαια θα μου πεις,εδω δεν εχω καν ιντερνετ... τεσπα,θα δουμε
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 δες και το bridge και βλεπουμε.αν το κανεις bridge και δεν παιξει μπορεις να φτιαξεις εικονιδιο Pppoe μεσα απο τα windows για να εχεις ιντερνετ μεχρι να παρεις την Cyta να το ξανακανει Routed.αν και αμα το κανεις Hard reset θα γινει παλι routed.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 φιλτρο μπαινει οπου υπαρχει τηλεφωνο/Fax/συναγερμος splitter οπου υπαρχει τηλεφωνο και ιντερνετ οπου υπαρχει router δεν βαζουμε τιποτα ή μπορεις και απλα splitter σαν μια μικρη προστασια.
billkap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ναι αυτο ηξερα και εγω,γιαυτο δεν εχω βαλει.... splitter εννοουσα
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Οποτε απο πλευρα καλωδιωσης ολα ενταξει.αλλωστε συγχρονιζεις οποτε το εχουμε λυσει αυτο.
Λύση billkap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Λύση Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παιδια εχω ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκανα ρεσετ quick setup αλλα εβαλα [email protected] αντι για σκετο που μου ελεγαν , save ok , εκλεισα ανοιξα το μοντεμ και εγινε!!!! το εκανα αυτο ενω μιλουσα στο τηλεφωνο με τον Cyta-boy και μου ελεγε οτι χωρισ bridge mode δε γινεται να παιξει. και οτι θα το κανει αυριο...μου λεει στελνω αιτημα ,του λεω οπα σταματα! επαιξε!!!! μου λεει δε γινεται,πρωτη φορα το ακουω αυτο..! εχω κανονικα ιντερνετ και παει και σφαιρα ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! 1
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παιδια εχω ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκανα ρεσετ quick setup αλλα εβαλα [email protected] αντι για σκετο που μου ελεγαν , save ok , εκλεισα ανοιξα το μοντεμ και εγινε!!!! το εκανα αυτο ενω μιλουσα στο τηλεφωνο με τον Cyta-boy και μου ελεγε οτι χωρισ bridge mode δε γινεται να παιξει. και οτι θα το κανει αυριο...μου λεει στελνω αιτημα ,του λεω οπα σταματα! επαιξε!!!! μου λεει δε γινεται,πρωτη φορα το ακουω αυτο..! εχω κανονικα ιντερνετ και παει και σφαιρα ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! στην προηγουμενη σελιδα σου γραφω δεν θελει @cyta.gr?????? και μου λες οτι δεν θελει αν και το δοκιμασες οπως λες και με αυτο και δεν επαιξε.τι αλλαξε τωρα και επαιξε?το firmware update?.αν και κανονικα στα ιδιοκτητα δεν θελει @παροχος.gr σε μερικους παροχους επειδη ο radius το καταλαβαινει ,εν τουτοις δεν ισχυει για ολους.πχ σε forthnet σε llu ιδιοκτητο δεν θελει.σε αρυς ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ αλλιως ο οτε δεν ξερει που να στειλει την προσπαθεια.η hol δεν εχει radius οποτε οτι Username και να μπει στο ιδιοκτητο θα παιξει,η wind το ιδιο για το ιδιοκτητο.μηπως αυτος που ειναι στο support δεν ξερει οτι μπαινει ή αν χρειαζεται το @cyta.gr??? το παλιο ρουτερ σου μπαινει χωρις @cyta.gr??? αν ναι τοτε κατι βρωμαει και δεν ειναι τα ποδια μου.αν ειναι με cyta.gr δοκιμασε το χωρις για να δουμε ή ας μας πει καποιος αν εχει βαλει το @cyta.gr ή οχι. .επισης τωρα που επαιξε δοκιμασε να το βγαλεις να δεις αν θα ειναι οκ.επισης κανε και ενα reboot να δεις οτι παιζει παλι οκ. απλα οι αποριες μου ειναι οι εξης? α.αφου το δοκιμασες γιατι δεν επαιξε? β.με το παλιο tp link ρουτερ που πηρες δεν το εβαζες να υποθεσω αλλα επαιρνε ip αλλο που την εχανε. γ.το παλιο ρουτερ adb το εχει ή οχι. και να πω και τον φοβο μου. εχει παρατηρηθει νομιζω με netgear και hol να μην παιρνει ευκολα ip.δηλαδη να κανεις 100 προσπαθειες για να παρει μια ασχετα με το username αφου δεν εχουν radius. ελπιζω να μην ετυχε απλα να παρει ip και να ετυχε τωρα που εβαλες το cyta.gr και οταν κανει αποσυνδεση παλι να μην παιρνει.... γιατι τα πιο πανω με βαση οπως μου τα λες και καταλαβα με φοβιζουν μην ετυχε απλα να παρει ειδικα αν με το παλιο ρουτερ tp link και με το adb δεν εβαζες @cyta.gr θα το δεις οταν κανει disconnect ή κανεις reboot.εκτος αν ειχε κολλησει καμια καρτα και εκανε Lock unlock και επαιξε αν και δυσκολο και αυτο αφου με το adb ησουν ενταξει.
billkap Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 καλημερες α)ειλικρινα δε ξερω τι αλλαξε και επαιξε... ειχα δοκιμασει το @cyta.gr οχι ομως στο quick setup μετα απο ρεσετ... πηγα network , εκανα edit τη γραμμη του ΡΡΡοΕ και το αλλαξα εκει.. επισης στο τηλεφωνο του λεω "μηπως πρεπει να κανετε καποια προσθετη ρυθμιση " με βαζει στην αναμονη ,ενω το σεταρα... μετα καπακια εκλεισα το ρουτερ κανα 2λεπτο,το ανοιξα και συνδεθηκε. β) με το παλιο δε θυμαμαι εαν εβαλα @cyta.gr, αυτο που θυμαμαι ειναι οτι εκανα ρεσταρτ το dhcp και επαιξε,αλλα ειπαμε οτι δε παιζει ρολο γ)το παλιο ρουτερ δεν ειχε @cyta.gr, μονο username ελπιζω και εγω να μην ετυχε να παρει IP και να φαω κανα πακετο παλι... δεν εκανα ρεσταρτ το μοντεμ χθες,θα το δοκιμασω,,, επισης ελπιζω να μην εχω αποσυνδεσεις εξαιτιας "βυθισης" του max rate κοντα στο curent rate... θα δειξει
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 αρα με βαση αυτα που λες. α.δεν παιζει ρολο αν το βαλεις στο quick setup ή κανεις edit εκτος αν εχεις κανει καποιο λαθος στις ρυθμισεις.να εκανε κανα Reset σε καρτα Data ή κανα lock unlock δεν ξερω.να αλλαξε κανα Profile? β.οχι το dhcp δεν παιζει ρολο γιατι ειναι για το τοπικο σου δικτυο.απλα αν τον ειχες κλεισει δεν θα εμπαινες ουτε στο ρουτερ οποτε και ιντερνετ να ειχες δεν θα επαιζε το ιντερνετ στο λαπτοπ.αλλα θα αναβε κανονικα το ιντερνετ. γ.αρα παιζει και χωρις @cyta.gr αρα δεν χρειαζεται αρα αρχιζω να ανησυχω ή οτι αλλαξαν κατι ή οτι απλα ετυχε. αν το ξανακανει και εχει authentication καπου και γραφει auto δοκιμασε pap και μετα chap να δεις μηπως με καποιο απο τα δυο παιξει. τωρα για το τελευυταιο ναι ειναι λιγο παραξενο γιατι δεν το κανει με το adb και το κανει μονο με το tp link οποτε κατι σαν παραξενια/ασυμβατοτητα του chipset.ελπιζω με αυτο το μοντελο και με αυτο το Firmware ναπαιξει.ελπιζω να παιξει παλι παντως σιγουρα δεν ειναι το @cyta.gr εφοσον το παλιο επαιζε και χωρις αυτο.παει και σε κατι αλλο το μυαλο μου αλλα δυσκολο να ηταν.να σε ψιλομπλοκαρε λογω πολλων tries αλλα θα πρεπε να ειχες βαλει πχ λαθος το Password συν οτι στο Log θα γραφε αλλα πραγματα οποτε το ξεχναμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα