poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 και hard reset κατευθειαν μετα για να εισαι σιγουρος οτι ολα οκ
billkap Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 http://www.tp-link.com/resources/simulator/TD-W8970_v3/index.htm ισως μας χρειαστει
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 στο tp link δεν θα χρειαστει κατι.στο zte πρεπει να μπουμε για να το κανουμε bridge.το tp link εφοσον επαιζε πριν το μονο που θα χρειαστει ειναι να αλλαξεις τα στοιχεια και να βαλεις τα νεα στοιχεια. Λαθος ειναι για αλλο θεμα αυτο
billkap Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 εδω ειμαι.μπροστα στο pc... λοιπον κατεβασα το firmware το οποιο ειναι με καταληξη .bin Eγινε το upgrade firm, τιποτα παλι
loic Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Απ'οτι καταλαβα, χρησιμοποιεις μονο του το TP-Link και προσπαθεις να συνδεθεις στο Internet κατευθειαν με αυτο. Σωστα? Προτεινω το εξης: Θα παρεις την CYTA και θα ζητησεις να σου γυρισουν το modem τους (ADB εγραψες οτι εχεις, ετσι?) σε bridge mode. Εφοσον γινει αυτο, μετα θα πας στο στο TP-Link, θα κανεις καταρχην ενα reset στα defaults και μετα στο "Operation Mode" θα το βαλεις σε "Wireless Router Mode", θα κανει restart και μετα θα πας στην καρτελα "Network -> WAN settings" και θα φτιαξεις μια PPPoE συνδεση (ποτέ μην χρησιμοποιεις τον setup wizard / quick setup!). Δεν θα χρειστει να βαλεις VPI/VCI/Encapsulation (αυτες οι ρυθμισεις θα ειναι στο modem) παρα μονο το username και password. Η συνδεσμολογια θα ειναι: Καλωδιο τηλεφωνου στο modem της CYTA. Καλωδιο απο μια θυρα LAN του modem της CYTA σε μια θυρα LAN του TP-Link. Καλωδιο απο μια θυρα του TP-Link στο PC σου. (Για συνδεση μεσω WiFi, δεν χρειαζεται). Εννοειται οτι θα κλεισεις Firewall και DHCP Server στο modem της CYTA, και με την ευκαιρια θα κοιταξεις αν εχει γυρισει σε bridge. Εφοσον αυτο το setup δουλεψει, μετα μπορουμε να ψαξουμε περισσοτερο την συνδεση απευθειας (και μονο) με το TP-Link. ΥΓ: Αν δεν εχω καταλαβει κατι σωστα, διορθωσε με ωστε με την σειρα μου να το διορθωσω. ΥΓ2: Σορρυ για τα πολλαπλα edits. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2015 από loic
billkap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ναι.... εβαλα το tp-link απευθειας στο τηλεφωνικο... εκανα firmware up,reset εργοστασιακες και δοκιμασα quick setup... τιποτα προσπαθησα manual(μετα απο reset) αλλα δε με αφηνει να βαλω με το χερι SCR,PCR KAI MBS με τις τιμες που μοθ εδωσε η cyta, Μονο UBR KAI MTU μπορω να βαλω... ολα αυτα στο πεδιο network => wan settings => edit sto PPPoE μενει να δοκιμασω ΡΡΡοΑ me VCmUx... δε ξερω... bridge λοιπον,γιατι οχι.... απλα φοβαμαι μηπως τα παιξει το ADB με bridge mode και μετα δεν εχω καθολου ιντερνετ και πακετοθω
loic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 απλα φοβαμαι μηπως τα παιξει το ADB με bridge mode και μετα δεν εχω καθολου ιντερνετ και πακετοθω Ενα τηλεφωνο παλι στο support, ενημερωνεις και στο ξανα-γυρνανε στο... "κανονικο" mode. Αν και δεν βρισκω λογο γιατι να μην παιξει.
billkap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 cyta φιλε μου καλως,θα τους παρω αυριο τηλ να το κανουν
loic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ΟΚ, απλα πεσ'τους "αν δεν δουλεψει, θα σας ενημερωσω να το ξανα-γυρισετε". Παντως αυτα τα "SCR,PCR KAI MBS" που εγραψες, δεν εχω ιδεα τι ειναι (ισως να τα ξερει ο poulinos), αλλα δε νομιζω να βοηθανε καπου... Επισης αυτο το "Timeout waiting for PADO packets" που δειχνει το log, το εχω δει σε περιπτωσεις που η γραμμη ηταν PSTN και το router ηταν ISDN. Δε νομιζω βεβαια να ισχυει στη δικη σου περιπτωση, απλα το αναφερω...
billkap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 καλημερα παιδια, το μοντεμ ειναι σιγουρα annexA pstn.. Η Cyta moy ειπε να περασω με το χερι τις εξης τιμες: PPPoE LLC QoS class UBR MTU = 1462 PCR = 4000 SCR = 4000 MBS = 10 και το username kai password της γραμμης μου====== αλλα δεν μπορω να αλλαξα με το χερι ολες τις τιμες
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ΟΚ, απλα πεσ'τους "αν δεν δουλεψει, θα σας ενημερωσω να το ξανα-γυρισετε". Παντως αυτα τα "SCR,PCR KAI MBS" που εγραψες, δεν εχω ιδεα τι ειναι (ισως να τα ξερει ο poulinos), αλλα δε νομιζω να βοηθανε καπου... Επισης αυτο το "Timeout waiting for PADO packets" που δειχνει το log, το εχω δει σε περιπτωσεις που η γραμμη ηταν PSTN και το router ηταν ISDN. Δε νομιζω βεβαια να ισχυει στη δικη σου περιπτωση, απλα το αναφερω... αυτο ειναι ευκολο να το τσεκαρει γιατι πολυ απλα δεν θα συγχρονιζει το tp link καλημερα παιδια, το μοντεμ ειναι σιγουρα annexA pstn.. Η Cyta moy ειπε να περασω με το χερι τις εξης τιμες: PPPoE LLC QoS class UBR MTU = 1462 PCR = 4000 SCR = 4000 MBS = 10 και το username kai password της γραμμης μου====== αλλα δεν μπορω να αλλαξα με το χερι ολες τις τιμες αν δεν ειναι Pstn το ρουτερ δεν θα συγχρονιζει.δεν θα αναψει ποτε το λαμπακι του adsl.εκτος αν πραγματι δεν αναβει.η Cyta δεν δινει στο username @cyta.gr τιποτα τετοιο?μονο στεγνα ενα Username Πχ poulinos?? ναι.... εβαλα το tp-link απευθειας στο τηλεφωνικο... εκανα firmware up,reset εργοστασιακες και δοκιμασα quick setup... τιποτα προσπαθησα manual(μετα απο reset) αλλα δε με αφηνει να βαλω με το χερι SCR,PCR KAI MBS με τις τιμες που μοθ εδωσε η cyta, Μονο UBR KAI MTU μπορω να βαλω... ολα αυτα στο πεδιο network => wan settings => edit sto PPPoE μενει να δοκιμασω ΡΡΡοΑ me VCmUx... δε ξερω... bridge λοιπον,γιατι οχι.... απλα φοβαμαι μηπως τα παιξει το ADB με bridge mode και μετα δεν εχω καθολου ιντερνετ και πακετοθω ισως να σε αφηνει κανονικα να το κανεις εσυ bridge και να μην χρειαστει να παρεις τηλεφωνο την Cyta.δοκιμασε και Pppoa/vcmux να δουμε.αλλιως ναι οπως ειπαν bridge. Απ'οτι καταλαβα, χρησιμοποιεις μονο του το TP-Link και προσπαθεις να συνδεθεις στο Internet κατευθειαν με αυτο. Σωστα? Προτεινω το εξης: Θα παρεις την CYTA και θα ζητησεις να σου γυρισουν το modem τους (ADB εγραψες οτι εχεις, ετσι?) σε bridge mode. Εφοσον γινει αυτο, μετα θα πας στο στο TP-Link, θα κανεις καταρχην ενα reset στα defaults και μετα στο "Operation Mode" θα το βαλεις σε "Wireless Router Mode", θα κανει restart και μετα θα πας στην καρτελα "Network -> WAN settings" και θα φτιαξεις μια PPPoE συνδεση (ποτέ μην χρησιμοποιεις τον setup wizard / quick setup!). Δεν θα χρειστει να βαλεις VPI/VCI/Encapsulation (αυτες οι ρυθμισεις θα ειναι στο modem) παρα μονο το username και password. Η συνδεσμολογια θα ειναι: Καλωδιο τηλεφωνου στο modem της CYTA. Καλωδιο απο μια θυρα LAN του modem της CYTA σε μια θυρα LAN του TP-Link. Καλωδιο απο μια θυρα του TP-Link στο PC σου. (Για συνδεση μεσω WiFi, δεν χρειαζεται). Εννοειται οτι θα κλεισεις Firewall και DHCP Server στο modem της CYTA, και με την ευκαιρια θα κοιταξεις αν εχει γυρισει σε bridge. Εφοσον αυτο το setup δουλεψει, μετα μπορουμε να ψαξουμε περισσοτερο την συνδεση απευθειας (και μονο) με το TP-Link. ΥΓ: Αν δεν εχω καταλαβει κατι σωστα, διορθωσε με ωστε με την σειρα μου να το διορθωσω. ΥΓ2: Σορρυ για τα πολλαπλα edits. απλα σκοπος ηταν να μην μπλεξει με δυο συσκευες και να τα κανει ολα με το tp link αλλα ναι αμα δεν παιξει δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος αν μπορει να αλλαξει το ρουτερ με καποιο αλλο αλλη εταιρειας πλεον.και να αφησει τον Dhcp στο adsl router adb ανοιχτο δεν θα τον επηρεασει σε κατι αφου θα παει σε wan.επισης δεν παιζουν ολες οι θυρες του tp link σαν wan οποτε θα πρεπει να δει ποια θυρα παιζει Wan στο tp link ωστε να συνδεθει εκει το adb. ΕΙΔΑ ΤΟ ΤP LINK.H 4 H ETHERNET EINAI WAN/LAN λογκ σαν να μην παιρνεις απαντηση απο την αλλη πλευρα.
billkap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 καλημερα poulinos -συχρονιζει το μοντεμ, το ιντερνετ δεν αναβει -δεν θελει @cyta.gr αν και το δοκιμασα - νομιζω πρεπει να ρυθμισουν αυτοι το Bridge mode -ναι η 4η θυρα ειναι wan... και εγω μονο με το tp-link ηθελα να παιζω,αλλα εαν δε γινεται οκ - θελω να εξαντλησω τη πιθανοτητα να δουλεψει γιατι εχω smart-tv,ps4,2-3 kinita, laptop, ola wifi και της netgear το αντιστοιχο δε θα μπορει να τα σηκωσει ολα υποθετω οπως πρεπει επισης δοκιμασα Pppoa/vcmux δεν καταφερα κατι.... και για αυτο 8/35 ειναι το vpi/vci?
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ναι ολη η ελλαδα 8/35.αλλαξε τιποτα στο Log?δεν ξερω αν παιρνει κανα Custom dd-wrt firmware. για αυτο που γραφεις - θελω να εξαντλησω τη πιθανοτητα να δουλεψει γιατι εχω smart-tv,ps4,2-3 kinita, laptop, ola wifi και της netgear το αντιστοιχο δε θα μπορει να τα σηκωσει ολα υποθετω οπως πρεπει δεν θα εχεις θεμα διοτι το tp link θα τα αναλαβει ολα αυτα κανονικα.απλα τον συγχρονισμο θα τον κανει το adb.απλα επειδη παλι την Ip θα πρεπει να την παρει το tp link δεν σημαινει οτι θα παιξει.η επομενη μετα λυση ειναι απλα να μπει σαν access point απλα πανω το tp link στο adb.να το αλλαξεις με αλλη εταιρεια παιζει?μπορεις να μιλησεις και με tp link εχουν καλο after sales Μηπως εχουν κανα beta firmware.
billkap Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 εχω στειλει 2 μαιλ στη τπ-λινκ δεν εχουν απαντησει, ισως μπορω να παρω ενα netgear, αλλα λενε δεν εχει δυνατο σημα λογω εσωτερικης κεραιας wifi... μολις γυρισω απο τη δουλεια θα τα ξανακανω ολα απο την αρχη,τι να πω...εαν δεν,θα το γυρισω σε bridge, θα σας χρειαστω παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα