billkap Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καλημερα παιδες πριν μπω σο κυριως θεμα,θα σας πω μια ιστορια..... Το μαρτιο αγορασα ενα ρουτερ TP-LINK w8970 v1 με τις 3 κεραιες , για το σπιτι. εχω συνδεση Cyta (δυστηχως) εως 24mbps Λοιπον πηρα κωδικους απο την CYta και απο το quick setup περασα τα στοιχεια κανονικα και ενω στο τελος ολα τα diagnostic εδιναν success μετα το save , to status του ΡΡΡοΕ μετα απο 20 δευτερα απο connecting γινοταν disconnect... και φυσικα δεν επαιρνε IP και δεν ειχα ιντερνετ sto wizzard tou quick setup διαλεγεις Ελλαδα,οκ, παροχο κανει ενα auto detection και καλα και ρυθμιζει μονο του το ΡΡΡοΕ, LLC kai 8/35 ... οκ πακετο λοιπον,τα εκανα απο την αρχη 5-6 φορες, ρεσετ με καρφιτσα,reboot kai φασολακια...τιποτα.. εβαλα πισω το ADB μοντεμ της CYTA ειχα ιντερνετ... παιρνω τηλ,δεν ειναι δικο μας το μοντεμ ,δε μπορουμε να σας βοηθησουμε,καληνυχτα... ξαφνικα μετα απο 3-4 μερες συνδεθηκε....τρελαθηκα..τεσπα,εδω αρχιζει ενα κουφο ,ενω εχω κανονικα ιντερνετ και ολα πανε πολυ πιο γρηγορα λογω μοντεμ, αρχιζει και κανει αποσυνδεσεις ,χανω το ιντερνετ για 2-3 λεπτα και συνδεεται παλι... μεσα στην ημερα το εκανε 10-15 φορες... μπαινω στο setup και μετα πολλα βλεπω οτι το Max rate apo 13400 ξαφνικα πεφτει μεχρι και το 11600 και ανεβαινει παλι στο 13400 και μεταβαλεται συνεχως... οποτε οταν ακουμπαει η τιμη του max rate to Current rate το οποιο ειναι κλειδωμενο σταθερα στο 12200 περιπου, κανει αποσυνδεση και το status tou PPPoE απο connecting γινετε connected παιρνει ΙΡ και εχω κανονικα ιντερνετ μεχρι η τιμη του ΜΑΧ να ακουμπησει την τιμη του Current και να αποσυνδεθω παλι.. η cyta το μονο που εκανε ηταν να μου κλειδωσει τη γραμη στα 12200 και η επομενη επιλογη ηταν να κλειδωσει πιο χαμηλα στα 9800 ,κατι που δεν εκανα γιατι ποιος ο λογος να εχω 24αρα γραμμη... Το Firmware upadte apo to site tis TP-Link δε μπορουσα να το βαλω ,olo FAILED μου εβγαζε... τα παρατησα λοιπον εβαλα το παλιο μοντεμ γιατι δουλευω με secure vpn απο το σπιτι οποτε οι αποσυνεδεις για μενα ηταν θανατος, αποσυνδεομουν απο τους πελατες μου συνεχεια τελικα το γυρισα στο πλαισιο το μοντεμ, μου ειπαν να το ελεγξουν, τελικα μου ειπαν αλλαγη... στα λεφτα αυτα ειχε 2... το νεο ΤΡ-link W8970 v.3 με τις 2 κεραιες και ενα Netgear N300 dgn κατι, το οποιο ομως δεν ειχε εξ. κεραιες και ειδα σε forum οτι εχουν παραπονα για το σημα.. οποτε ΠΗΡΑ την Αποφαση να δοκιμασω ξανα το W8970 v3 Σας κουρασα,τελειωνω ομως... Γυριζω σπιτι,το στηνω ,quick setup, save, ola success sta diagnostic , to status του ΡΡΡοΕ μετα απο 20 δευτερα απο connecting γινοταν disconnect... και φυσικα δεν επαιρνε IP και δεν ειχα ιντερνετ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,τρελαμενος κ απογοητευμενος και να με δουλευοθν τα ρεμαλια οι κολλητοι οτι δε ξερω να στησω ενα μοντεμ πηρα cyta,μου εδωσαν χειροκινητες τιμες UBR, QCLASS, MTY, και αλλα.. τιποτα ομως Συγνωμη που σας κουρασα,και εαν διαβασατε μεχρι εδω, πειτε μου καμμια ιδεα μπας και χαρω λιγο το μοντεμ που εδωσα 60 ευρω Βασιλης
djuan1988 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σπίτι, αλλά και στο δικό μου TP-LINK Archer D7 δε γινόταν η σύνδεση αυτόματα. Μόνο χειροκίνητα. Δεν τα θυμάμαι από έξω, μολι γυρίσω το βράδυ θα γράψω, αν δε με έχει προλάβει άλλος.
billkap Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 τα εκανα και χειροκινητα μετα απο ρεσετ,, θα μιλησουμε το βραδυ.ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 για αυτο ειδες Firmware update?β.δοκιμασε Pppoa/vcmux για δοκιμη.επισης τωρα χανει μονο Ip η χανει και συγχρονισμο ή δεν παιρνεις Ip?
billkap Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σε αυτο firmware update δε δοκιμασα ακομη... θα μου πεις ειναι βασικο... θα το κανω αποψε. στο καινουργιο το v3 μετα το setup, στο status του ΡΡΡοΕ μετα απο 20 δευτερα απο connecting που πρασπαθει γινεται disconnect και δεν παιρνει ΙΡ,δεν εχει παρει ηδη ΙΡ ουτε εχει συχρονισει
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Οποτε Firmware>β.μετα Pppoa/vcmux αν δνε παιξει με Pppoe.κοιτα στο log τi error βγαζει.σιγουρεψου οτι γραφεις σωστα τα στοιχεια και επισης μην εχεις κανα παραξενο συμβολο μεσα στο Password γιατι καποια ρουτερ δεν τα μεταφερουν σωστα.
billkap Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ναι θα τα τσεκαρω το βραδακι και θα σου πω ..τα στοιχεια ειναι σιγουρα σωστα... η cyta μου εδωσε τις τιμες να τις περασω χειροκινητα... καποιες αλλαγες μπορω να τις κανω,καποιες οχι,ειναι απενεργοποιημενες απο το interface toy modem... θα επανελθω με νεα στοιχεια ελπιζω οταν λυσω το θεμα της συνδεσης ,να μην εχω παλι αποσυνδεσεις λογω max k current rate.. βημα βημα ομως,ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μπορει μετα να ειναι καποια ασυμβατοτητα με το Chipset αν και αυτο εχει αλλο Chipset απο το παλιο σου.για αρχη το Firmware και μετα Hard reset και ξαναδοκιμασε.το Firmware Προσεχε ποιο version εχεις.
billkap Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ναι,θα προσεξω... γιαυτο και ξαναπηρα το Tplink v3,ειναι διαφορετικο
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 οταν τα κανεις πες μας αποτελεσματα.κανε ολες τις δοκιμες να δουμε τι μπορει να φταιει. χανειςκαι την τηλεφωνια που ειναι voip ετσι.
billkap Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 point... τηλεφωνικη συσκευη δεν εχω καν...γιαυτο και εχω συνδεσει το τηλεφωνικο RJ11 απευθειας στο μοντεμ χωρις φιλτρο
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 και τηλεφωνο να ειχες δεν θα πηγαινε στον τοιχο αλλα πανω στο ρουτερ λογω voip.θα συνδεοταν στις Fxs του ρουτερ.το tp link δεν εχει.
billkap Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 α ναι σωστα... ομως δεν εχω καν τηλεφωνοθα δοκιμασω να απενεργοποιησω το dhcp και θα το ενεργοποιησω ξανα μπας και
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 δεν θα αλλαξει κατι.ο Dhcp ειναι για το τοπικο σου δικτυο οχι για να παρει wan ip.δεν θα μπαινες στο ρουτερ αμα δεν επαιζε ο Dhcp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα