Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός smartphone μέχρι 180 ευρώ. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποια καλή επιλογή σε αυτό το μπάτζετ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός smartphone μέχρι 180 ευρώ. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποια καλή επιλογή σε αυτό το μπάτζετ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θελεις καποιο λογισμικο συγκεκριμενα? Μπορουμε να σου προετινουμε android και windows phone. Επισης θες να μας πεις περιπου μεγεθος κινητου και γενικα τι χρηση κανεις?

Δημοσ.

Ναι, με συγχωρείς, παρέλειψα τα σημαντικά! Θέλω να έχει το λιγότερο 5'' οθόνη και Android λογισμικό. Από εκεί και πέρα θέλω να είναι όσο πιο ισχυρό μπορεί, για την τιμή του πάντα. Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

επώνυμο ή ότι να ναι; Από το panda που έχουν παραγγείλει φτηνά μου έχουν πει πως μειναν ευχαριστημένοι.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα επώνυμο, αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Επίσης προτιμώ για αγορά εντός των συνόρων, όχι από κάποια ιστοσελίδα του εξωτερικού. 

Δημοσ.

Εδω απο skroytz το καλυτερο που βρισκω ειναι το xaiomi remdi note 4g https://www.skroutz.gr/s/5595240/Xiaomi-Redmi-Note-4G-8GB.html. Γενικα εχει παει καλα σε πωλησεις και εχω ακουσε θετικα σχολια.

Υ..Γ Η xaiomi ειναι πολυ αξιολογη εταιρια μετα ελληνικο sup απο το ελληνικο forum https://xiaomi-miui.gr/.

Στα χρηματα αυτα νομιζω δεν υπαρχει ακτι καλυτερο σε android. Βεβαια κανει 198 :P

Δημοσ.

όπως έγραψε και ο trayban redmi note 2 δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα χρήματα,με τον καλύτερο επεξεργαστή της mediatek,dual sim,sd card,4g,2gb ram και υποστήριξη απο την xiaomi 

Δημοσ.

Διαχρονική επιλογή στην κατηγορία το Moto G 2nd gen, LG G3s (καλύτερη μπαταρία & κάμερα, πιο αργό, χωρίς στερεοφωνικό ήχο.

Δημοσ.

Θελεις καποιο λογισμικο συγκεκριμενα? Μπορουμε να σου προετινουμε android και windows phone. Επισης θες να μας πεις περιπου μεγεθος κινητου και γενικα τι χρηση κανεις?

Ό,τι ναι ναι. Λες και θα πάρει πατάτες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...