arxaggelos mixail Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) γεια σας πριν 1 ωρα μου φερανε απο το e--shop ενα καλωδιο hdmi http://www.e-shop.gr/startech-flat-high-speed-hdmi-cable-with-ethernet-ultra-hd-4k-x-2k-1m-p-PER.814239 το θεμα εινε το συνδεσα πισω απο την οθονη μου και στο κουτι μου αλλα δεν εμφανιζε κατι θελω να ρωτησω το καλωδιο της οθονης με το μπλε βυσμα πρεπει να το αποσυνδεσω και να εχω μονο συνδεμενο το καλωδιο hdmi;;;΄΄;;;;;;;;; εγω το καλωδιο hdmi; το συνδεσα στις υποδοχες που γραφει και στην οθονη και στο κουτι μου hdmi εκει δεν συνδεετε;;; γιατι αυτην την στιγμη εχω βαλει και το καλωδιο hdmi και το μπλε βυσμα ετσι η οθονη αναβει κανονικα οταν ομως αποσυνδεσω το μπλε βυσμα μου λεει δεν υπαρχει σημα no signal ετσι λέει Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2015 από arxaggelos mixail
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το hdmi το βγαζει η μητρικη ή η καρτα γραφικων;;;αν το βγαζει η μητρικη , πιθανον εχεις απενεργοποιησει την καρτα γραφικων της μητρικης...
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αρε JIM2033 ασε το το αθλημα δεν το κατεχεις!! 1
arxaggelos mixail Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 το καλωδιο το εχω βαλει νομιζω στην μητρικι μου εκει γραφει hdmi πρεπει να το βαλω κατω;;
arxaggelos mixail Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 πως γινετε να μην εινε συμβατος"' η μητρικη μου εινε η asus z87 deluxe και το καλωδιο hdmi http://www.e-shop.gr...1m-p-PER.814239 εινε αυτο..
arxaggelos mixail Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 και δεν ενεργοποιειτε;;; Το εχουν απενεργοποιημένο απο το Bios!΄΄l;l πως γινετε αυτο;; εννοεις το hdmi της μητρικης μου η το hdmi της καρτας γραφικων΄΄ και τα 2 εινε απερνεργοποιμενα;;; και δεν εινε συμβατα;;;
infin1tyGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχεις κάρτα γραφικών και συνδέεις το HDMI στη μητρική;
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 και δεν ενεργοποιειτε;;; Το εχουν απενεργοποιημένο απο το Bios!΄΄l;l πως γινετε αυτο;; εννοεις το hdmi της μητρικης μου η το hdmi της καρτας γραφικων΄΄ και τα 2 εινε απερνεργοποιμενα;;; και δεν εινε συμβατα;;; Ναι δεν μπορεις να κανεις τπτ... αναγκαστικά μενεις με το μπλε!!
arxaggelos mixail Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 οποτε εκανα λάθος το συνδεσα στην μητρικη μου μαλον απλα βρε παιδια εκανα και ενα λαθος και δεν εχω ιδεα αν γινετε επιστροφη πηρα καλωδιο 1μετρο ... και νομιζω οτι κατω στην καρτα γραφικων μου δεν μπαινει λογο επειδι εινε 1 μετρο τωρα μπορω να το κανω επιστροφη και να μου δωσουνε ενα με 2 μετρα ΄΄:;; το hdmi της καρτας γραφικων΄ δεν εινε συμβατο;;; αφου εχω την καρτα asus gtx 780 και δεν εινε συμβατη με το hdmi καλωδιο που εχω αγορασει;;
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Παρε ενα 5μετρο να εισαι σιγουρος και ισως και εμεις τυχεροι!! Το hdmi της καρτας ίσως και να δουλεψει υπο προυπόθεσεις!!
arxaggelos mixail Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 τι εννοεις με υπο προυπόθεσεις;;; αφου η καρτα μου εινε η asus gtx 780 αφου εχει hdmi GTX 780 DirectCU II 3GB GDDR5 Graphics Card (PCI Express 3.0, HDMI, DVI-I, DVI-D, Display ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα