Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Έχω εδώ ενα σχετικά παλιό PC, windows 7 HOME 32-bit και είχα βάλει κωδικό για να μπαίνω αλλά τον ξέχασα, οπότε έχω κλειδωθεί έξω από τον υπολογιστή μου. Δοκίμασα πολλές λύσεις από google search αλλά δεν κατάφερα τίποτα.

Προσπάθησα να μπω απο ασφαλή λειτουργία, επιλέγοντας ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών, φορτώνει για λίγο και μετά ζητάει πάλι κωδικό. Δοκίμασα επίσης ένα πρόγραμμα που το κάνεις burn σε ενα φλασακι και σου αλλάζει τον κωδικό αν κανεις boot με αυτό, αλλά ούτε αυτό έκανε τίποτα.

Δεν υπάρχει τίποτα χρήσιμο μέσα στο PC, οπότε αποφάσισα να το τραβήξω ένα format. Αλλά ούτε αυτό γίνεται. Επισυνάπτω σε φωτογραφία το σφάλμα που με βγάζει όταν πάω να κάνω format. Κάνω κανονικά boot από DVD και φορτώνουν τα αρχεία των Windows, αλλά πριν φτάσει στην εγκατάσταση των Windows βγάζει το συνημμένο σφάλμα. Φυσικά έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά DVD με διαφορετικές εκδόσεις Windows.

Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ, Κώστας!

post-354280-0-09187900-1439970665_thumb.jpg

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Έχω εδώ ενα σχετικά παλιό PC, windows 7 HOME 32-bit και είχα βάλει κωδικό για να μπαίνω αλλά τον ξέχασα, οπότε έχω κλειδωθεί έξω από τον υπολογιστή μου. Δοκίμασα πολλές λύσεις από google search αλλά δεν κατάφερα τίποτα.

Προσπάθησα να μπω απο ασφαλή λειτουργία, επιλέγοντας ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών, φορτώνει για λίγο και μετά ζητάει πάλι κωδικό. Δοκίμασα επίσης ένα πρόγραμμα που το κάνεις burn σε ενα φλασακι και σου αλλάζει τον κωδικό αν κανεις boot με αυτό, αλλά ούτε αυτό έκανε τίποτα.

Δεν υπάρχει τίποτα χρήσιμο μέσα στο PC, οπότε αποφάσισα να το τραβήξω ένα format. Αλλά ούτε αυτό γίνεται. Επισυνάπτω σε φωτογραφία το σφάλμα που με βγάζει όταν πάω να κάνω format. Κάνω κανονικά boot από DVD και φορτώνουν τα αρχεία των Windows, αλλά πριν φτάσει στην εγκατάσταση των Windows βγάζει το συνημμένο σφάλμα. Φυσικά έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά DVD με διαφορετικές εκδόσεις Windows.

Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ, Κώστας!

αυτο το σφαλμα παντως δεν εχει σχεση με οτι ξεχασες των κωδικο των windows.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται φορματ.

Δωσε μου ενα email σου να σε στειλω ενα προγραμματακι να κανεις την δουλεια σου.

[email protected]

Σε ευχαριστώ!

αυτο το σφαλμα παντως δεν εχει σχεση με οτι ξεχασες των κωδικο των windows.

ναι το ξερω αλλα κανει δυσκολη την ζωή μου χαχα

Δημοσ.

[email protected]

Σε ευχαριστώ!

ναι το ξερω αλλα κανει δυσκολη την ζωή μου χαχα

μπορει να ειναι μνημες μπορει καποιο θεμα δισκου.θελει ελεγχους.πρωτη φορα βλεπω τετοιο μηνημα.δοκιμασε boot απο κανα Usb stick Με windows 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...